Görüş Bildir
Haberler
AFAD: Van'da Minibüsün Üstüne Çığ Düştü, 1 Kişi Öldü, 12 Kişi Kurtarıldı

AFAD: Van'da Minibüsün Üstüne Çığ Düştü, 1 Kişi Öldü, 12 Kişi Kurtarıldı

Ali Can YAYCILI
26.02.2024 - 21:52 Son Güncelleme: 26.02.2024 - 22:47

AFAD: “Van’ın Başkale ilçesinde minibüsün üzerine çığ düştü, 12 kişi kurtarıldı, 1 kişi hayatını kaybetti.”

AFAD’dan sonra açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van’ın Başkale ilçesinde meydana gelen çığ düşmesi sonucunda 12 kişinin yaralı olarak kurtarıldığını, 1 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Van’da yaşanan felaketin durumunu açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Van’da yaşanan felaketin durumunu açıkladı.

Yerlikaya şu açıklamayı yaptı: “Bu akşam Van Başkale ilçemiz 32 Virajlar Mevkiinde yolcu minibüsü üzerine çığ düşmüş, olay yerine Van İl AFAD'dan 5 araç, 20 personel ile 112 Sağlık ve Jandarma ekiplerimiz derhal sevk edilmiştir. Edinilen ilk bilgilere göre çığ altında kalan minibüsten 12 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılmış, 1 vatandaşımız ise maalesef hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yerlikaya şu açıklamayı yaptı:  “Bu akşam Van Başkale ilçemiz 32 Virajlar Mevkiinde yolcu minibüsü üzerine çığ düşmüş, olay yerine Van İl AFAD'dan 5 araç, 20 personel ile 112 Sağlık ve Jandarma ekiplerimiz derhal sevk edilmiştir. Edinilen ilk bilgilere göre çığ altında kalan minibüsten 12 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılmış, 1 vatandaşımız ise maalesef hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
10
3
3
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

2024 belalarıyla geldi bu ne her gün felaket haberi …

seremonix

Çok geçmiş olsun , ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum 🤧

Mrcnr

Riskli bölgelerdeki kar birikintileri düzenli olarak kontrollü olarak düşürülmesi gerekiyor