Görüş Bildir
Köpek Katliamı: '30’a Yakın Köpek Zehirlendi'
Diyarbakır'ın ilçesi Ergani’de köpek katliamı yaşandı. Ergani’de yaşayan hayvansever Habibe Çetin, “Bizim gördüğümüz 30’a yakın köpek zehirlendi. Görmediklerimiz de vardır mutlaka. Bir saat önce gittim çöplüğün orada belediyenin kepçesi çalışıyordu. Hiçbir köpek kalmamıştı. İlk önce yavrularına baktığım anneyi zehirlediler. Sonra devamı geldi. Kısım kısım zehirlediler” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı: 25 Ocak Çarşamba Çılgın Sayısal Loto Sonuçları ve Kazandıran Numaralar
En çok oynanan şans oyunları arasında yer alan Çılgın Sayısal Loto'da bugün de çekiliş heyecanı yaşandı. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto sonuçları büyük ikramiyeyi kazanmak isteyen pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? İşte 25 Ocak Çarşamba Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve kazandıran numaralar.
Şans Topu Sonuçları Açıklandı: 25 Ocak Çarşamba Şans Topu Sonuçları ve Kazandıran Numaralar
En çok sevilen şans oyunlarından biri olan Şans Topu, Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştiriliyor. Her hafta olduğu gibi bugün de Şans Topu'nda ikramiye heyecanı yaşandı. Büyük ikramiyeyi kazanmak isteyen vatandaşlar, Şans Topu çekiliş sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Peki Şans Topu sonuçları açıklandı mı? İşte 25 Ocak Çarşamba Şans Topu sonuçları ve kazandıran numaralar.
Reklam
Reklam
TİP Genel Başkanı Erkan Baş: 'Erdoğan Sen Bizi Ayakkabılarını Yalayanlarla Karıştırma!'
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) gündeme dair açıklamalarda bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ''Sen bizi ayakkabılarını yalayanlarla karıştırma! Biz senin ayakkabını yalayanlardan değiliz! Daha açık söyleyeyim burası dingonun ahırı değil. Recep'in çiftliği değil, Tayyip'in cemaati değil, Erdoğan'ın şirketi hiç değil. Biz köle değiliz, maraba değiliz, mürit falan değiliz. Kendisini padişah sanan gitsin önce yüzüne bir soğuk su çarpsın, kendine gelsin'' dedi.
Reklam
Borsa Gibi Takip Edilen Etiketlerle Zamlar Vatandaşı Ezerken Nebati'nin Enflasyon Açıklaması Gündem Oldu
Aralık 2021'de göreve gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni ekonomik modeli yürürlüğe koydu ve hiç vazgeçmedi. Bakan, epistemolojik kopuşundan, heterodoks duruşundan, gözlerindeki ışıltıdan, yüzündeki gülümsemeden asla ödün vermeden, oynaklığı yüksek olan kurlarla, yüksek enflasyonla, ev, kira, otomobil fiyatlarında isyanlarla, marketlerle, sahibindenle, oto galerilerle, ihracatçılarla, sanayicilerle, bankalarla, kredi faizleriyle mücadele etmek durumunda kaldı. Hiç gündemden düşmedi ve son sözleriyle yeni gündem yarattı.
Reklam
Reklam
Reklam