Görüş Bildir
Uzaklaştırma Kararı Vardı: Eşini Bin 500 Kilometre Takip Edip Vurdu!
Diyarbakır'da eşinden şiddet görerek İstanbul'a abisinin yanına kaçan Şehriban Bilge'yi uzaklaştırma kararına rağmen eşi 1500 kilometre takip edip vurdu. Hastanede tedavi gören Bilge, 'Öldürmek için tekrar gelecek. Yakalanıp hak ettiği cezaya çarptırılmasını istiyorum' dedi.
Selçuk Bayraktar Siyasete Girecek mi?
BAYKAR Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a 'Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı siz misiniz' sorusu yöneltildi. Bayraktar, Cumhur İttifakı’nın adayının uzun zamandır belli olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret etti.
Takdir Teşekkür Alanlara Devlet Desteği mi Veriliyor? Takdir Alanlara 5.104 TL'lik Ödeme Yapılacağı Doğru mu?
2023-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemi geçtiğimiz haftalarda sona erdi. Öğrencilerin karnelerini almasıyla birlikte yarıyıl tatili başlamış oldu. Milyonlarca öğrenci karnesinin yanından takdir ya da teşekkür almayı başardı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başarı Teşvik Programı açıklaması sonrasında ''Takdir ve teşekkür belgesi alanlara devlet desteği'' konusu gündeme geldi. Öğrenciler ve veliler konu hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki takdir teşekkür alanlara devlet desteği başvurusu nedir? Takdir teşekkür alanlara devlet desteği mi verilecek?Detaylar içeriğimizde...
Reklam
Yatırımcıların Odak Noktası Şaşacak: Piyasalarda Enflasyon, Faiz ve ABD Verileri Kritik Olacak!
Başta Türkiye enflasyon ve üç büyük global merkez bankasının faiz kararları olmak üzere, yeni haftada piyasaları yoğun bir ekonomi gündemi bekliyor.ABD Merkez Bankası(Fed), İngiltere Merkez Bankası(ECB) ve Avrupa Merkez Bankası(BoE) faiz kararları haftanın ortasındaki iki gün analistleri ekranlara kilitleyecek.Haftanın en önemli verileri yurt içinde enflasyon rakamları, yurt dışında ABD tarım dışı istihdam olacak.Yurt içindeki diğer beklenen veriler ekonomik güven endeksi, dış ticaret ve hizmet ÜFE olarak öne çıkıyor. Ayrıca Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu(BDDK) aylık raporu ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın önümüzdeki üç aya ilişkin iç borçlanma programı da yakından takip edilecek.Yurt dışında imalat ve hizmet sektörü satınalma yöneticileri endeksi(PMI) verileri, ABD'den S&P Case Shiller konut fiyatları, fabrika siparişleri, Almanya'dan GSYH, iş gücü, tüketici fiyatları, ticaret ve Euro bölgesi'nden güven endeksleri, GSYH, tüketici fiyatları verileri gelecek.
28 Ocak Cumartesi İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde 30'un altında kalmaya devam ediyor! İstanbul'a su sağlayan neredeyse tüm barajlarda su seviyesi kritik seviyenin altına düştü. Barajlar adeta alarm veriyor. Ülkemizde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, yağış miktarının yetersiz kalması ve artan tüketim, uzmanları endişelendiriyor. Şehre su sağlayan 10 barajda da doluluk oranları yüzde 35'in altında kaldı! Pabuçdere ve Kazandere barajı doluluk oranları ise yüzde 5'in altında seyrediyor. Gelin bir de İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 28 Ocak Cumartesi gününe ait doluluk oranlarını inceleyelim. Peki, İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Reklam
28 Ocak Cumartesi Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Akaryakıt fiyatları son iki ayın en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Peş peşe gelene akaryakıt zamlarının ardından, dün hem motorine hem benzine indirim geldi. Peki, bugün akaryakıt fiyatlarında bir değişiklik var mı? Bugün Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar oldu? İşte, 28 Ocak Cumartesi günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Türkiye Güzeli Schengen Vizesi Almak İsterken Dolandırıldı
2016 Miss Turkey güzeli Dilara Kurşun, Schengen vizesi almak için anlaştığı işletmeci tarafından dolandırıldığını söyledi. Belgelerini gönderdiği kişiye bir daha ulaşamayan genç manken Dilara Kurşun, 'Tüm bilgilerim elinde' deyip suç duyurusunda bulundu. 
Deprem mi Oldu? 28 Ocak Cumartesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Dakika Depremler Listesi
Son dakika depremleri günün erken saatlerinden bu yana araştırılıyor. Meydana gelen sarsıntılar gündemin öne çıkan konuları arasında yer alıyor. Yaşadığı bölgede depremi hisseden vatandaşlar 'Deprem mi oldu?' sorusunun yanıtını arıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi yaşanan tüm depremlerin verilerini detaylı olarak kamuoyuna duyuruyor. Peki 28 Ocak deprem mi oldu, nerede deprem oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi 28 Ocak Cumartesi 2023 son depremler listesi… 
Reklam
İşgal Altındaki Kudüs'te Silahlı Saldırı: 7 Kişi Öldü
İşgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan bir Yahudi yerleşim birimindeki sinagoga düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Dışişleri Bakanlığı, Kudüs'te bir sinagoga düzenlenen terör saldırısını kınayarak hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı. 
28 Ocak Cumartesi Bugün Televizyonda Ne Var? ATV, Star, Show TV, FOX, Kanal D, TRT1, TV8 Yayın Akışı
Televizyon ekranları her gün birbirinden renkli yapımlara ev sahipliği yapıyor. FOX, TV8, ATV, Kanal D, Show TV, Star TV ve TRT 1 gibi ulusal kanallarda yayınlanan yapımlar ise dikkat çekiyor. Peki, bu Cumartesi günü evlerimize konuk olacak, televizyon ekranlarında seyirci karşısına çıkacak dizi, film, yarışma ve gündüz kuşağı programları hangileri? Bugün TV'de neler var? Bu akşam televizyonda hangi diziler ve filmler yayınlanacak? İşte, 28 Ocak Cumartesi gününe ait FOX, TV8, ATV, Kanal D, Show TV, Star TV ve TRT 1 yayın akışları
28 Ocak Cumartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Bu Cumartesi Günü Kar veya Yağmur Yağacak mı?
Yeni yılın ilk ayının sonuna geldik! Ocak ayı son bulurken ülkemizde hâlâ hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Bu Cumartesi günü yurt genelinde yağışlı bir havanın etkili olması bekleniyor. Hafta sonu plan yapacak olan vatandaşlar ise hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Cumartesi günü kar veya yağmur yağacak mı? İşte 28 Ocak Cumartesi Ankara, İstanbul, İzmir ve yurt geneli hava durumu...
Reklam
Reklam
Antalya Yağmura Teslim: Hayat Felç Oldu
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün ‘turuncu’ kodla uyardığı turizm kenti Antalya’da, sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Gündüz saatlerinde etkili olan fırtına akşam saatlerinde yerini yağışa bırakırken bazı araçlar yolda kaldı, İstanul-Antalya seferini yapan bir uçağa ise yıldırım isabet etti. Alt geçitlerde su baskınları yaşanırken, bir balıkçı teknesi de battı. O anlarda dünyaca ünlü Düden Şelalesi de tersine aktı.
Arka Sokaklar Neden Yok, Finalsiz Veda mı Etti? Arka Sokaklar Yeni Bölümü Olacak mı?
Erler Film imzalı başarılı yapım Arka Sokaklar 17 sezondur televizyon ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Sevilen dizi Arka Sokaklar bir süre önce yayına ara vermişti. Ancak yeni bölümü 27 Ocak Cuma gününe ait Kanal D yayın akışında da yer almadı. Bugün dizinin yeni bölümünü izlemek için televizyonu açan seyirciler 'Arka Sokaklar neden yok?' sorusunu sormaya başladı. Peki, Arka Sokaklar neden yok? Arka Sokaklar final mi yapıyor, yeni bölümü ne zaman? İşte detaylar
Reklam