Görüş Bildir
Ben Kur’an’ı Yakanlardan Değil, 6 Yaşındaki Bir Çocuğu Yakanlardan Korkuyorum!
İstanbul’da Adliyenin önünde toplanıp “Ya Allah Bismillah, Allahu ekber!” diye bağırmaktan, toplumu karanlığa sürüklemekten, pedofiliyi ve ülkeyi bugünlere getirenleri savunmaktan başka hiçbir şey yaptıklarını görmediğimiz, Hiranur Vakfı denilen bir tarikata bağlı yapı ile örgütlenen, bu radikal islamcı, aşırı muhafazakar ve yoz yobaz tarikat üyeleri bu cesareti sandıktaki oy gücünden mi, yoksa çocuk evliliğinin kendi tarikatlarında kurumsallaşmış olmasından mı alıyordu?
İsmail Saymaz Açıkladı: "Temel Karamollaoğlu İlk Kez Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adaylığını Zikretti"
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının açıklanmasına sayılı günler kala Altılı Masa'da aday görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Gazeteci İsmail Saymaz'ın verdiği bilgiye göre; Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yaptığı görüşmelerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklediğini söylemeye başladı.
Reklam
Tarihi Borsa Çöküşleri! Dünyada ve Borsa İstanbul'da En Büyük Düşüşler
Borsa İstanbul'da düşüş bugün 9. gününde güçlenerek devam ediyor. Borsa neden düşüyor soruları ortalıkta uçuşurken, hem iktidar hem muhalefet temsilcileri hem de yatırımcıların göz SPK'da ancak denetleyici ve düzenleyici kurum sessizliğini koruyor. Dün devre kesicilerin tetiklenmesiyle erken kapanış yapan BİST, tepkilerin ardından bugün alımlarla güne başlasa da günün ikinci yarısında satışlar yeniden güçlenince devre kesicilerin bugün de tetiklenmesi an meselesi şeklinde hisse yatırımcıları ekrana bakıyor. Peki bu düşüş Borsa tarihinde ne ifade ediyor? Dünya ve Türkiye borsalarındaki düşüşler ne zaman ne kadar çöküşe döndü?
Reklam
Yayınlandığı Günden Beri Reytingleri Alt Üst Etti! 2022'nin En Çok İzlenen Dizisi Belli Oldu
Televizyon İzleme Araştırma Komisyonu'nun (TİAK) 2022 verileri açıklandı! OGM Pictures imzalı reyting rekortmeni dizi '2022 En Çok İzlenen İlk 20 Dizi Film' kategorisinde ilk sıraya yerleşti. Star TV'nin sevilen yapımı Yalı Çapkını 2022'nin en çok izlenen dizisi oldu! İşte, Total ve ABC1'de 2022 yılının en çok izlenen dizisinin share ve reytingleriTotal ve ABC1 reytingleri, Yalı Çapkını konusu ve oyuncuları:
Merkez Bankası Rezervlerinde Döviz, Altın Değişimi! Yabancı Alırken, Vatandaş Dövizden KKM'ye Döndü
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) döviz rezervleri geçen haftaya göre azalırken, altın rezervleri arttı. Yurt içinde vatandaşların döviz mevduatı bir haftada azalırken, yabancı yatırımcılar piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış verilerle 27 Ocak haftasında Borsa'da hisse alışı yaptılar. Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki (KKM) tutar artış kaydetti.Finansal kesim dışındaki firmaların (sanayi) net döviz pozisyonu açığı 86,9 milyar dolar oldu.
Reklam
Konsoloslukların Peş Peşe Kapanması ve Terör Uyarıları İnsanlarda Anksiyeteyi Artırdı
İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasının ardından Avrupa ülkeleri peş peşe Türkiye'deki vatandaşları için uyarılarda bulundu. Yapılan uyarıların ardında politik tutum mu istihbarat bilgisi mi var bilinmiyor fakat konsolosluklar vatandaşlarına turistik mekanlardan ve kalabalık noktalardan uzak durmaları için özellikle uyarılarda bulundu. Bazı konsolosluklar ise hizmetlerine geçici süre ile ara verdi. Avrupa ülkelerinin uyarıları, sosyal medya kullanıcılarında ise tedirginlik yarattı. Bir süredir neler yaşanıyor, sosyal medyada kim, ne dedi? Detaylara beraber bakalım. 
Ceplerden Sonra Ürünler Boşaldı: Tost, Baklava, Dürümden Sonra Boş Kumpir Sosyal Medyanın Gündeminde!
2021'in sonlarında başlayan döviz ve enflasyon yükselişi 'yıl olmuş 2023' hala gündemimizde canlı canlı duruyor. Temel ihtiyaç seviyesine indirgenen alışveriş modunda ürünlerin kalitesinden, orijinalliğinden geçtik, içinde 'malzeme olsun yeter' kıvamındayız. 2022 boyunca boş halde tost, dürüm, baklava gibi gıdalarla müşerref olurken, şimdi de Ortaköy semalarının hoş kokusu kumpirin içini boşalttılar.
Reklam
Özel Okul Öğretmenlerinin Büyük İsyanı: Mobbing, Sömürü, Düşük Maaş!
Öğretmen maaşları, bakanlığın tüm uyarılarına rağmen ‘arkadan dolaşarak’ yapılan zamlar, velilerin isyanları ve mecburiyetler… Son günlerin en çok konuşulan ‘özel okul’ başlıklı konuları oldu bunlar. Özel okullar eskiden öğrencilere yakalattığı başarılar, yaptığı farklılıklarla gündeme gelirken yeni tartışma konuları bunlar. Şimdi sizlere özel okullar ile ilgili bir bilgilendirme dosyası açıyoruz. 3 gün sürecek ‘Özel Okul Dosyası’nda ilk günün konusu öğretmen maaşları… Yarın; fiyat artışlarındaki ‘arkadan dolaşmalar!’, diğer gün de vellilerin isyanları sizlerle olacak. İşte isyanlarla, mecburiyetlerle ve adaletsizlikle dolu maaş konusundaki tüm gerçekler 👇
Reklam
Reklam