Türkiye denince şüphesiz akla gelen ilklerden biri kahvaltılarımız. Kahvaltı masalarımızın en sadesinde bile en az 3-4 çeşit kahvaltılık yer alıyor. Ancak işler diğer ülkelerde pek de böyle değil. Serpme benzeri kahvaltılar yapan ülkeler de var ancak özellikle İtalya ve Fransa pek bize hitap etmiyor.
Düğünler aile yakınları ve dostlar bir yana özellikle gelin ve damat için gerginliğin, heyecanın ve stresin doruklarda olduğu anlar yaşatabiliyor. İşler yolunda gitmeyinceyse olumsuzluklar peş peşe gelebiliyor. İşte şimdi tam da bu konuya örnek olacak bir paylaşımla karşınızdayız.
Canlı yayın kazaları sosyal medyada epey etkileşim alan anlardan. Bir de yayındakiler popüler isimler olunca adeta sosyal medya çalkalanıyor. Futbol kariyeriyle tanıdığımız Sergio Agüero da bu isimlerden oldu.
Geçtiğimiz günlerde İzmir’de çevresindekilere aldırmadan cinsel ilişkiye giren ikili vatandaşlar tarafından kayda alınıp sosyal medyada paylaşılmıştı. O anlar kısa sürede gündem olurken şimdiyse aynı durum İstanbul’da yaşandı.
Kedi ile köpekler anlaşmazlıklar yaşayabiliyor olsa da, bazı ikililer var ki inanılmaz sevgi dolu anlar yaşıyor. @2gurmepati adlı Instagram hesabından kedisi ve köpeğiyle içerikler üreten kadın da bizlerle bu anları paylaştı.
Gaziantep’te yaşanan olayda geçtiğimiz günün 30 Ağustos Zafer Bayramı olması sebebiyle vatandaşlar, cuma hutbesinde Atatürk’ün anılmasını beklemişti. Ancak Atatürk anılmayınca bir vatandaş hocaya tepki göstererek Atatürk için dua okunmasını istedi.
@perihanberber adlı Instagram kullanıcısı Almanya’da 130 Euro’ya kiraladığı evini paylaşmasıyla viral oldu. Çünkü ev alışık olduğumuz türden bir ev değildi. Gelin detaylara birlikte bakalım.
@nerdesinbahar adlı Instagram kullanıcısı Japonya seyahatinden bir kesit paylaşmasıyla gündeme geldi. Japonların insanlara karşı saygıları ve kibarlıklarıyla öne çıktığını bilmeyen yoktur. Gezgin kadın da tam da buna örnek olabilecek bir an yaşamış, “Japon insanının birbirine olan saygısına hayran oldum” notuyla paylaşmıştı.
Oyuncu Timur Acar'ın YouTube kanalına konuk olan Oğuzhan Uğur, 'Hayatında unutamadığın ve sana büyük dersler veren bir anın var mı?' sorusunu yanıtladı.
Karabük’te akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, bir çift ise durumu fırsat bildi ve ortaya içinizi ısıtacak o görüntüler çıktı.
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, Kur'an kursuna gitmek için çıktığı eve bir daha dönemedi. 10 gündür haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, cuma namazı sonrası Narin'in sağ salim bulunması için dualar edildi.
Fenerbahçe taraftarları, Alanyaspor karşılaşması öncesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı 3 farklı tribünde hazırladıkları etkileyici koreografilerle kutladı.
30 Ağustos Zafer Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlandı. Kırklareli'nde saat 10.00’da başlayan törende şiirler okundu, konuşmalar yapıldı ve halk oyunları sergilendi.
Bodrum’da Yalıkavak Mahallesi açıklarında, milyon dolarlık mega yat önünde bulunan motoru adeta ezip geçti. Maddi hasarın meydana geldiği kaza anı kaydedilirken, çarpışmanın gürültüsü sahile kadar ulaştı.
Mağara otel konsepti, doğal mağaraların veya benzer yapıların modern konforlarla donatıldığı bir konaklama türü olarak biliniyor ve son zamanlarda oldukça popüler hale gelmiş durumda.
İzmir'de Tüylü Mikrofon isimli kanala, Instagram'a erişim engelini eleştiren bir sokak röportajı verdiği için 12 Ağustos'ta tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu bugün tahliye edildi.