Ünlü futbol efsanesi David Beckham’ın İstanbul turu tam gaz devam ediyor! Oğlu Romeo Beckham ve sevgilisiyle birlikte şehri keşfe çıkan Beckham, bu kez de İstiklal Caddesi’nde görüntülendi. Karşısında bir anda hayran kalabalığını bulan Beckham yoğun ilgiyi karşılıksız bırakmadı, herkesle tek tek fotoğraf çektirip imza dağıttı. Ünlü futbolcunun keyifli halleri dikkat çekerken hayranlarıyla olan samimiyeti de sosyal medyada büyük beğeni topladı!
Arkadaşlarla keyifli bir yemeğin ardından en heyecan verici kısım hesabın gelmesi. Bazıları Alman usülüyle bu işi aritmetik olarak çözerken bazıları bonkör bazıları cimri davranabiliyor. Peki gelen hesabı oyuna çevirmek? Bir uygulama sayesinde İngiliz arkadaş grubu hesap ödeme tartışmasını eğlenceye çevirdi.
Antalya, Kepez'de yaşayan yaşlı bir çift eşyalarıyla birlikte sokakta kaldıklarını söyleyerek yardım istedi. Soğuk hava şartlarından dolayı zorluk yaşayan yaşlı çift, hali hazırdaki durumlarının görülmesini; seslerinin duyurulmasını istedi. Evlerine icra gelen çift, kapılarının kilitlendiğini, eşyalarla birlikte evden çıkartıldıklarını ve iki gündür sokakta yaşadıklarını ifade ederken, gözyaşlarına hakim olamadılar.
Geçtiğimiz senenin başlarında, Çağatay Ulusoy ile arabada şarkı söylediği anlarla gündeme gelen oyuncu ve şarkıcı Mustafa Mert Koç, yeni şarkısı ''Hatırla Beni''yi üç gün önce yayınladı. Mert Koç, ''Hatırla Beni'' şarkısını tanıtmak için bu sefer de arkadaşı Deniz Can Aktaş'ı yanına alarak, şarkıyı onunla birlikte dinledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.
Bebek bakıcılığı, ülkemizde olduğundan daha ziyade yurt dışında revaçta olan bir meslek olarak öne çıkıyor. Amerika'da ise çalışan anne ve babaların sıklıkla başvurduğu bir yol olarak, bebekleri okul veya yuvaya gitme çağına gelene kadar bakıcıya emanet etmek şeklinde beliriyor. Amerika'da yaşayan bir Türk kadın, bebek bakıcılığı yaparken bir gününün nasıl geçtiğini ''Bebekle tek başına'' ismini vererek vlogladı. Kullanıcının paylaşımı kısa sürede birçok beğeni topladı.
Ege Denizi'nde 28 Ocak’tan bu yana meydana gelen 400’den fazla deprem, uzmanların dikkatini çekti. AFAD, sarsıntıları 'deprem fırtınası' olarak tanımlarken, depremlerin özellikle Santorini Adası ve çevresinde yoğunlaştığını belirtti. Şu ana kadar kaydedilen en büyük sarsıntının 4.8 büyüklüğünde olduğu bildirildi.
Bilindiği üzere evliliğin son durak olduğu her ilişki, kendi dinamiğine ve kendi kurallarına sahiptir. Çiftlerin, birbirlerinin kırmızı çizgilerine duydukları saygı; ilişkinin en temel yapı taşlarından birini oluşturur. Bir sosyal medya kullanıcısı da eşiyle ilişkilerinde uydukları kural ve saygı gösterdikleri sınırları ayna karşısına geçip makyaj yaparken anlattı.
Sakarya’nın Karasu ilçesinde balıkçı teknesine eşlik eden yunus, sergilediği hareketlerle izleyenleri hayran bıraktı. Karadeniz’e açılan balıkçılar, dakikalarca tekneyle aynı yönde yüzen yunusu fark etti. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde fiyat pahalılığına karşı 'satın almama özgürlüğü' vurgusu yaparak vatandaşlara boykot çağrısında bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fiyat artışlarına karşı yaptığı boykot çağrısı, sokak röportajlarında da gündeme geldi. 22 yıldır AK Parti'ye oy verdiğini söyleyen bir vatandaş, fiyatların yükselmesine isyan ederek yaşadığı durumu anlattı.
'Bayan' ve 'kadın' kelimeleri arasındaki fark, toplumsal cinsiyet eşitliği ve dil kullanımı konusunda dikkat çekici bir tartışma konusu. Peki neden 'bayan' değil 'kadın' kelimesi kullanılmalı? Sosyal medyada bu konuya açıklık getirmek isteyen bir kullanıcı, bu iki kelime arasındaki farkı açıklayarak, 'bayan' ve 'bay' kelimelerinin cinsiyet belirtmediğini ve aslında insanların önüne hitap olarak getirilen birer unvan olduğunu belirtti.
Hüzünlü aşk şarkılarının yegane söz yazarı Sıla, güçlü sesi ve yorumuyla tanıdığımız ünlü şarkıcılarımızdan birisi. Kendisi son zamanlarda şarkılarıyla olduğu kadar yaşadığı aşkla da gündeme geliyor. Uzun bir süredir oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşayan Sıla Gençoğlu, biricik aşkıyla yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Sıla, geçtiğimiz akşam İzmir'de sahne aldı. Ünlü şarkıcı bu sefer özel hayatıyla değil sahnede seslendirmeyi tercih ettiği şarkıyla gündeme geldi. Sıla, Sezen Aksu'nun unutulmaz parçası ''Sitem''i yorumladı.
Babalar için kızları her zaman çok özeldir ve onların evlenip evden ayrılması duygusal anlara sebep olabilir. Bu anlardan biri, TikTok kullanıcısı @damilla1512’nin paylaşımıyla gündem oldu. Genç kız, aldığı evlilik teklifinin ardından yüzüğünü babasına göstermek istedi ve o anları kameraya kaydetti.
Kişisel gelişim uzmanı Aşkım Kapışmak, sosyal medyada kendisine yöneltilen bir soru üzerine günümüz müziğini eleştirdi. Bir takipçisinin “Turabi’nin şarkısını çocuğum dinlesin istemiyorum, nasıl engel olacağım?” sorusuna yanıt veren Kapışmak, yeni nesil müzisyenlerin kaliteden uzaklaştığını savundu. Günümüzde bir şarkının başarılı olması için TikTok’ta viral olmasının yeterli hale geldiğini söyleyen Kapışmak, müziğin sadece ritmine değil, sözlerine de dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.
Ünlü jeolog Prof. Dr. Celal Şengör, Stratonikeia Antik Kenti ziyareti sırasında Ege’de son dönemde meydana gelen depremlerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. PD muhabiri Kenan Gürbüz’ün sorularını yanıtlayan Şengör, Santorini’deki yanardağın büyük bir risk taşıdığını belirterek, “Santorini’deki yanardağ aktif zaten. 19. yüzyıldan beri faaliyet gösteriyor. Eğer patlarsa hepimize Allah’a ısmarladık. O kadar tehlikeli.” dedi.
Osmanlı'nın en zeki ve yenilikçi padişahı olarak bilinen II. Mahmud, getirdiği yenilikler nedeniyle halk tarafından 'Gavur Padişah' lakabıyla anılmıştı. Tahtta kaldığı 31 yıl boyunca pek çok reform gerçekleştirmiş ve Tanzimat Fermanı'nın temellerini atmış olan II. Mahmud ile ilgili bir sosyal medya kullanıcısı dikkat çeken bir paylaşım yaptı.TikTok'ta '@matmazeltutu' isimli kullanıcı, II. Mahmud'un en sevdiği mevsimin kış olduğunu ve kartopu oynamasının yasak olduğunu anlattı.Kaynak
Esenyurt’ta bir markette hırsızlıkla suçlanan kadın müşteri, yapılan üst aramasında üzerinden ürün çıkmayınca sinirlenerek çalışanlara tepki gösterdi. Olay, Akşemsettin Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, markette reyonları inceleyen kadın müşteri, hırsızlık yaptığı gerekçesiyle şüpheli bulunarak üst aramasına tabi tutuldu. Ancak üzerinde herhangi bir ürün bulunmayan kadın, duruma öfkelenerek çalışanlara bağırdı.(DHA)
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde Ekrem İmamoğlu’na destek için İstanbul’a ekonomi sınıfında gidip business class’ta dönmesiyle ilgili gündeme gelen tartışmalara yanıt verdi. Uçuş masraflarıyla ilgili net bir açıklama yapan Yavaş, “Ben belediyeden hiçbir uçuşumun parasını ödetmiyorum, harcırah da almıyorum” dedi.
Geriden başlamak her zaman dezavantaj mıdır? Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan bir video kısa sürede viral oldu. Videoda iki çocuğun top toplama yarışına girdiği görülüyor. Ancak beklenmedik bir şekilde, geriden başlayan çocuk yarışı kazanıyor. Peki bu videodan çıkarılması gereken hayat dersi ne, kullanıcılar ne demiş?İşte detaylar...
Anne ördek ve yavrularının sürü halinde gezdiğini bilirsiniz. Birlik halinde hareket eden tatlı bir ailenin sosyal medyada viral olan videosuyla karşınızdayız. Görüntüler, insanlığa ders niteliğinde desek yeridir. Gelin detaylara geçelim.
@yagmursonverdi adlı Instagram hesabından paylaşımlar yapan içerik üreticisi, Afrika’da tüketilen bir köfteden bahsetti. Köftenin ana malzemesi sivrisineklerdi. Sebebi ise hem gıda kaynaklarındaki yetersizlik, hem de sivrisineklerle baş edilememesiydi. Gelin detaylara geçelim.