Beşiktaş'ın Adana Deplasmanında 4-2 Yenilmesi Sosyal Medyanın Dilinde
Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında Beşiktaş, Adana Demirspor deplasmanına konuk oldu. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Beşiktaş, ikinci yarıda da kötü gidişe engel olamadı. Karşılaşmayı Adana Demirspor 4-2 kazanırken, Beşiktaş taraftarları sosyal medyada takıma ve yönetime yüklendi.
Zemini Yeşile Boyanan Sahada Torreira'nın Yerden Fosforlu Kalem Olarak Kalkması Dile Düştü
Süper Lig'de bu akşam Galatasaray ve İstanbulspor karşı karşıya geldi. Futbolseverler adeta soluksuz bir şekilde maçı takip ettikleri sırada dikkatlerini çeken enteresan bir durum oldu. Yere düşüp kalkan tüm futbolcular gittikçe yeşile boyandı. Maçı izleyen goygoycular bukalemun misali renk değiştiren futbolcuları kızgın Tweety'den, Hulk'a kadar pek çok şeye benzetti. 😂
Galatasaray Yönetiminin Okan Buruk İçin Karar Verdiği Yeni Maaş Yüreğinize İndirebilir
Geçtiğimiz sezonun en iyilerinden biri olan, dört büyüklerin sarı-kırmızılı aslanları Galatasaray, bu sezonda yine aynı hocayla yoluna devam etmek istiyor. Sarı Kırmızılılar'ın başarı yolunda onlara ışık tutan teknik direktör Okan Buruk, yönetimle büyük oranda anlaşma sağladı. Fakat maaşına yapılan iyileştirme ile alacağı ücreti duyunca yüreğinize inebilir, dikkatli olun!