onedio
Sevgilisi Hande Erçel ve Anneciği Arzu Sabancı'dan 14 Şubat'ta Doğan Hakan Sabancı'ya Sevgili Seli!
14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımları magazin dünyasını kalplere bürüdü. Beklenen paylaşım ise gündemimizden düşmeyen Hande Erçel'den geldi. Erçel, bir yıldır aşk yaşadığı Hakan Sabancı'nın hem doğum gününü hem de sevgililer gününü romantik karelerle kutladı. Hande Erçel'in müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı'da 'oğluşum' pozlarıyla kutlama yaptı!
Darısı Hande Erçel'in Başına: Hakan Sabancı'nın Cemiyetten Yakın Arkadaşı Mark Başoğlu Evlenme Teklif Etti
14 Şubat'ta dünyaya gelen Hakan Sabancı, hem sevgililer gününü hem de doğum gününü doyasıya kutladı. Sevgilisi Hande Erçel'den romantik kutlamalar alan Sabancı'nın cemiyetten yakın dostu Mark Başoğlu, fenomen sevgilisi Sima Tarkan'a evlenme teklif etti. Blog Yağmuru'nun aktardığı habere göre, Erçel ve Sabancı da bu mutlu ana tanıklık etti. Darısı Erçel ve Sabancı çiftine!
Sezen Aksu'nun Dillere Destan Olan Aşkı Onno Tunç'u Sahnede "Deliler Gibi Özledim" Diyerek Andığı Duygusal An
Şarkılarıyla bizi mest eden, her yaştan dinleyicisine farklı hissettiren ve duygularına tercüman olan usta isim Sezen Aksu, geçtiğimiz geçmiş yıllarda verdiği bir konserde büyük aşkı Onno Tunç'u anmıştı. Yıllar önce hayatını kaybeden Tunç'u hatırladığı ve 'Deliler gibi özledim' diyerek seyircilerine seslendiği anlar göz doldurdu. Video yıllar sonra yeniden viral oldu.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam