Görüş Bildir
4 Ekim Cuma Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 4 Ekim Cuma akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Özgür Özel'in Gelecek Seçim İçin Yaptığı Konuşma Gündem Oldu: "Her Türlü Bedeli Ödemeye Hazırım"
Ülkemizin hararetli geçen iki seçim sürecini geride bırakmasının ardından ana muhalefetin tartışmalı lideri değişmiş, yerine Özgür Özel gelmişti. Son dönemde CHP'nin önümüzdeki seçim için çıkaracağı aday yeniden konuşulmaya başladı. Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak getirilmesi ihtimalinden, anketlerin Mansur Yavaş'ı göstermesine pek çok konu gündem olunca, Özgür Özel de önümüzdeki seçimler hakkında konuştu.
Hakim Karşısına Çıkan Seçil Erzan: ''Üzerimde Sigara Söndürdüler'' Dedi
Yüksek kâr vaadiyle pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına bugün de devam edildi. Mahkemede konuşan Erzan, 'Ben Merve ve Tanın'a gidiyorum kapıyı Moci açıyor. Beni o evde kapıda kilitliyorlar. Üzerimde sigara söndürdüler, pastanede bile yüzüme bardak fırlattılar. Bu insanlar 'Denizde kum Seçil'de para' olarak düşünüyorlardı' dedi.
Reklam
Reklam
Ayrıldığı Sevgilisine Yaşarken Sela Okutan Tacizci Hapis Cezası Aldı
Bursa'da Zafer K. isimli sanık, Ağustos ayında Osmangazi ilçesinde dini nikahla birliktelik yaşadığı ve daha sonra ayrıldığı çocuğunun annesi Tuğçe E.'yi tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltı, Başsavcılık talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirildi.
Reklam
Sadece Son Birkaç Haftada Gündeme Düşüp Adalete Olan Güvenimizi Sarsan Olaylar
Yapılan anketler Türkiye'de hukuka ve adalet sistemine güvenin her geçen yıl düştüğünü gösteriyor. Yaşanan olaylara baktığımızda bu güvensizliğin nedenlerinin oldukça açık olduğunu görebiliyoruz. Hafızamızı pek de zorlamadan, sadece son birkaç ay içinde o kadar fazla skandal niteliğinde olay yaşandı ki adalete olan güvenin son kırıntıları da silinmek üzere...
Reklam
Reklam
Beyoğlu'ndaki Tacizcinin Sosyal Medya Paylaşımları Ortaya Çıktı
24 Eylül 2024 tarihinde Beyoğlu Balo Sokak üzerinde iki şahıs bir kadına tecavüze yeltenmiş, kadın çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtulmuştu. Olayın daha çok duyulmasını sağlayan ise suç dosyası kabarık olan iki şahsın salıverilmesi oldu. O şahıslardan birinin sosyal medya paylaşımlarına ulaşıldı.
Reklam