Görüş Bildir
Haberler
Her Bir Maddesine Ayrı Ayrı Şaşıracağınız Dünyaca Ünlü 10 Kadın ve Cinsel Fantezileri

etiket Her Bir Maddesine Ayrı Ayrı Şaşıracağınız Dünyaca Ünlü 10 Kadın ve Cinsel Fantezileri

bathsheba
16.02.2019 - 21:36 Son Güncelleme: 16.02.2019 - 21:38

Konu fanteziler olunca eminiz herkesin daha çok sevdiği, keyif aldığı durumlar vardır. Biz de sizler için The Richest'dan yabancı ünlülerin paylaşmaktan çekinmedikleri seks fantezilerini bir araya getirdik. Gelin bakalım...

Kaynak: https://www.therichest.com/rich-list/...

10. Jennifer Lawrence - Game of Thrones

10. Jennifer Lawrence - Game of Thrones

Gişe rekorları kıran oyuncu Jennifer Lawrence, aklınıza gelebilecek her konuda  röportaj yaptı ve sorulan soruları her zaman açık açık cevapladı. Bir röportajında Game of Thrones'un erkek oyuncularında gözü olduğunu itiraf etti. Kendisine hangi Game of Thrones karakteri ile yatakta bir gece geçirmek isteyeceği sorulduğunda, hemen Jon Snow'u (Kit Harrington) seçti. Daha sonra da aynı zaman da Jaime Lannister'ı (Nikolaj Coster-Waldau) alırsa memnun olacağını belirtti.

9. Eva Longoria - Hakim Olunmak

9. Eva Longoria - Hakim Olunmak

Herkesin 'Desperate Housewives' dizisinden tanıdığı 39 yaşındaki Eva Longoria, yatak odasında itaatkar olmaktan keyif aldığını açıkça dile getiriyor. NBA yıldızı olan Tony Parker ile olan ilişkisi sırasında yatak odasının kapıları arkasında esir olmayı, ve kendine hükmedilmesini sevdiğini söyledi. Oyuncu aynı zamanda seks hayatı söz konusu olduğunda, ipek eşarpla bağlamayı çok seviyor.

8. Beyonce - Halka Açık Alanlarda Maceralar

8. Beyonce - Halka Açık Alanlarda Maceralar

Diğer ünlülerin aksine, Beyonce itaatkar olmayı sevmiyor. Beyonce, biraz daha farklı ve sıradan olmayan seks deneyimlerini tercih ediyor. Dünyaca ünlü şarkıcı yaptığı bir röportajda halka açık alanlarda seks yapmak gibi bir fantezisi olduğunu açık açık vurguladı. Hatta Paris'teki Louvre or the Arc De Triomphe'de seks yapmak gibi bir hayali olduğunun da altını çizdi. Eşi Jay Z ile Paris'e giden Beyonce'nin bu hayalini gerçekleştirip gerçekleştirmediğini bilemiyoruz.

7. Paris Hilton - Üniformalı Erkekler

7. Paris Hilton - Üniformalı Erkekler

Paris Hilton, seks fantezileri hakkında diğer ünlülerin aksine bütün detayları açık bir biçimde anlatıyor. Hilton daha çok üniforma giymiş erkekleri tercih ediyor. Cosmopolitan ile yaptığı bir röportajında 'Üniformalı bir erkekten daha çok sevdiğim hiçbir şey yok. Seksi bir polis inanılmaz çekici geliyor. Özellikle mavi gözleri, güzel bir yüzü ve belirgin kasları varsa.' dedi.

6. Rihanna - S & M

6. Rihanna - S & M

R&B yıldızı Rihanna, yatak odası tercihleri söz konusu olduğunda Beyonce ile yarışabilir. Drake'le olan beraberliği sırasında, Rolling Stone ile yaptığı bir röportajda cinsel açıdan itaatkar olmayı sevdiğini söyledi. Ve sonra daha da ileri giderek, kırbaçlanmayı, poposuna şaplak atılmasını ve yatağa bağlanmayı sevdiğini belirtti. 'S&M' isimli şarkısı da galiba Rihanna'nın fantezilerinden geliyor.

5. Scarlett Johansson - Arka Koltuk Kaçamağı

5. Scarlett Johansson - Arka Koltuk Kaçamağı

Kariyerinin başlarında yaptığı bir röportajda, Johansson cinsel fantezilerinden bahsetti. Oyuncunun en sevdiği fantezisi halka açık alanlarda seks yapmak. Partneri ile nerede olurlarsa olsunlar arabanın arka koltuğuna geçmek kadar sevdiği başka hiçbir şeyin olmadığını da dile getirdi. (Umarız araba kendi arabalarıdır.)

4. Angelina Jolie - Esaret

4. Angelina Jolie - Esaret

Jolie bulduğu her fırsatta seksi ne kadar sevdiğini dile getiriyor. Cinsel anlamda esareti çok seven Jolie, eski eşi Billy Bob Thornton'ın boynunu emmesine bayıldığını da belirtti. Tabii ki bu röportajlar Brad Pitt ile evlenmeden önce yapılmıştı. Bu evlilikten sonra Jolie mutlu bir evliliği ve ailesi olduğunu, artık daha çok zincir kullandıklarının altını çizdi. Bu arada S & M ilişkinin kendisini fiziksel, kişisel ve ruhsal anlamda çok geliştirdiğini düşünüyor.

3. Kim Kardashian - Kendisiyle Birlikte Olmak

3. Kim Kardashian - Kendisiyle Birlikte Olmak

Kim Kardashian bütün hayatının gözler önünde olmasını seven ünlülerden bir tanesi. Bugünler de ise daha çok eşi Kanye West ile olan evliliği ile anılıyor. Katıldıkları bir televizyon programında cinsel fantezileri sorulunca, 'Kendimle seks yapma fikri benim fantezilerim arasında.' dedi. Biliyoruz kulağa çok garip geliyor ama zaten konu Kardashian ailesi olunca çok da normal şeyler beklemiyoruz.

Bu ilginç fantezisini dile getirdikten sonra, 'Eğer bir erkek olarak yaşayabilseydim, kendimle seks yapma fırsatını asla kaçırmazdım. Çünkü benimle birlikte olmanın nasıl hissettirdiğini çok merak ediyorum.' dedi.

2. Cameron Diaz - Sürekli Fiziksel Temas

2. Cameron Diaz - Sürekli Fiziksel Temas

Cameron Diaz da Eva Longoria gibi cinsel hayatında itaatkar olmayı seviyor. Hatta daha ileri giderek cinsel hayatı hakkında 'ilkel, hayvansal düzeyde' diyor. Bunun dışında Diaz seks boyunca fiziksel temastan çok hoşlanıyor, karşısındakine hem dokunuyor hem de dokunulmak ve okşanmak istiyor.

1. Jennifer Aniston - Hükmeden

1. Jennifer Aniston - Hükmeden

Oynadığı 'Horrible Boses' filminden önce cinsel kimliğini keşfedemediğini belirten Aniston, daha sonra bu filmde oynadığı dişçi rolü sayesinde ne istediğini öğrendi. Aniston partnerine hükmetmeyi çok sevdiğini ve bunun kendini güçlü hissettirdiğini düşünüyor. Ama tabii ki her zaman yeni fikirlere ve tekliflere de açık olduğunu belirtiyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
363
199
150
88
70
61
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mertens

Jennifer Aniston'u alabilirim

Melis

#10 un Nikolaj Coster-Waldau kısmı çok seksi

Uğur Erol

bizde nikki minajı istiyoruz üstekiler çöpp