Görüş Bildir
Haberler
Gördüğün Rüyalara Göre Psikolojik Olarak Hangi Fetişe Daha Yatkınsın?

etiket Gördüğün Rüyalara Göre Psikolojik Olarak Hangi Fetişe Daha Yatkınsın?

Candan Çiftçi
09.06.2017 - 15:17 Son Güncelleme: 21.07.2017 - 18:17

Fetişizm, pek de dillendirilmeyen bir olgudur ve vücudun cinsel amacı olmayan bir bölümüne karşı duyulan yoğun istek olarak tanımlanabilir. Aslında çok normal olan bu olgu tamamiyle psikoloji ve bilinçaltı ile alakalıdır. 

Bakalım, senin rüyaların hangi fetişizme daha yatkın olduğunun habercisi!

1. En korktuğun kabusun bunlardan hangisi olabilir?

2. Rüyalarla ilgili bir söz seç ve devam edelim.

3. Bu soruya tüm dürüstlüğün ile cevap vermeni istiyoruz. Hepimiz pek itiraf edemesek de cinsel içerikli rüyalar görürüz, peki ya sen bu tarz rüyalarında genellikle kimleri görüyorsun?

4. Peki rüyaların genellikle hangi renk ağırlıklı?

5. Rüyalarından en çok gördüğün ya da olmak istediğin hayvan aşağıdakilerden hangisi?

6. Genel olarak rüyalarında ne görüyorsun desek?

7. Şimdiki soruyu dikkatlice oku!

7. Şimdiki soruyu dikkatlice oku!

Rüyanda derin ve karanlık bir mağarada ilerliyorsun. Aniden bir ses duyuyor ve o yöne doğru baktığında  oldukça şaşırıyorsun. Parıldayan iki hayvan sana doğru yaklaşıyor. Yanına geldiklerinde ise ikisi de sana farklı şeyler fısıldıyor. İlki onu takip edersen seni çıkışa götürebileceğini, diğeri ise sonsuza kadar buraya hapsolduğunu söylüyor.

Aşağıdakilerden hangisi sana mağaraya hapsolduğunu söyleyen hayvan?

8. Buna da cevap ver ve bitirelim! Rüyalarında hiç doğa üstü güçler oluyor mu?

Ayaklar aklını başında alıyor!

Ayaklar aklını başında alıyor!

Senin zaafın ayaklar! Onlara dokunmaktan, görmekten ayrı bir zevk alıyorsun. Genellikle bilinçaltında sana güzelliği ve estetiği çağrıştırdığı için temiz, narin ve orantılı ayaklardan haz duyuyorsun. Ancak nadir de olsa sert hatları ile sana cinsel gücü çağrıştıran bir ayağa karşı dokunma hatta öpme isteği de duyabiliyorsun. Biri ile tanıştığında eğer o kişiyi beğendiysen, vücudunun herhangi bir yerinden çok ayaklarını merak ediyor, tahmin yürütmeye çalışıyorsun ve karşındaki kişi ne kadar güzel/ yakışıklı da olsa eğer bakımsız bir ayağı varsa anında soğuyabiliyorsun. Kim bilir belki ayaklar genelde kıyafetlerin altında kaldığından bir sana gizemli bir organ gibi geliyordur ve bu takıntının nedeni de budur. Ancak sebebi ne olursa olsun bu özelliğinin aslında cinsel açıdan oldukça masum ve renkli bir özellik olduğu ve partnerin ile senin aranda cinsel açıdan güçlü bir bağ oluşturduğu kesin!

Sihirli kelimen; zeka!

Sihirli kelimen; zeka!

Sen ne bir organa ne de bir nesneye tutkunsun. Senin en büyük zaafın zeka! Ne kadar kontrollü, ne istediğini bilen biri de olsan karşındaki kişi de zeka parıltıları gördüğün an kendinden geçiyorsun. Bir konuda uzman, nerede nasıl konuşması gerektiğini bilen kısacası gerçekten beyni ile düşünen ve kendini sürekli yararlı bilgiler ile dolduran birisi dış görünüşü nasıl olursa olsun senin için dünyanın en seksi insanına dönüşüveriyor. Fiziksel hazlardan ziyade, partnerinin sende hayranlık uyandıran zekasına ulaşabilmek senin için fazlasıyla tahrik edici. Özetle böyle biri ile birlikte olduğunda sıradan zevkler yerine vücudunda fırtınalar koparan bir arzu hissediyorsun!

Ruhun kokular ile bütünleşmiş!

Ruhun kokular ile bütünleşmiş!

Senin için olmazsa olmaz bir şey varsa o da koku! Genellikle insanların beraber olmaya başladıktan sonra birbirlerinin kokularına karşı duyarlı olmaya başladıkları söylenir ancak sen de işler öyle değil. Senin birinden etkilenebilmen için öncelikle onun kokusunu beğenmen gerekiyor. Burada bahsettiğimiz parfüm ya kullandığı krem kokusu da olabilir ancak seni gerçekten derinden etkileyen şeyse ten kokusu. Karşındaki kişinin dış görünüşü ne olursa olsun, özellikleri ne kadar iyi olursa olsun eğer teninin o kendine has kokusu sana çekici gelmiyorsa, sana karşı hiç şansı kalmıyor. Beynin o kadar değişik çalışıyor ki resmen insanların kokusuna göre onları kodluyor ve seçim yapıyor. Kısacası sen hiç tanımadığın birine sırf kokusu yüzünden kapılıp gidebilir, hatta aşık bile olabilirsin!

Acıdan zevk alıyorsun!

Acıdan zevk alıyorsun!

Senin zaafın tehlikeli bir duygu olan acı! Acı çektirmeyi ya da çekmeyi fazlasıyla seviyorsun. Cinselliğin temelinde aşk ve sevgi gibi duygular olduğu düşünülse de durum sen de öyle değil. Sen bu olayın diğer tüm duygulardan daha güçlü olan acı üzerine kurulu olduğuna inanıyorsun. Bu sebeple klasik ve sıradan bir cinsel yaşam sana göre olmadığı için olaya farklı boyutlar katan yöntemler kullanıyorsun. Ortada böyle bir duygu varken her şeyden çok daha fazla zevk alıyor ve partnerinle aranda farklı bir bağ kurduğunu hissediyorsun bu da senin bu arzunu daha da güçlü kılıyor. Kim bilir belki de ahlak olgusunu kırarak özgürleştiğini hissediyorsundur. Sebebi psikolojik ya da felsefik ne olursa olsun senin için bunun güçlü bir zaaf olduğu ve senle birlikte olmak isteyen kişinin oldukça cesur biri olması gerektiği kesin!

Fantezilerin efendisi!

Fantezilerin efendisi!

Senin için seks bir alışkanlık değil adeta yaşamın ta kendisi! Zaafın da bunu her seferinde farklı bir fanteziye dönüştürmek. Klasik, sıkıcı ve sıradan ilişkilerden hiç haz etmiyorsun. Öyle ki bu olay senin için sadece fiziksel değil, her seferinde partnerinin ve senin farklı rollere büründüğünüz bir ritüel. Olayı bir oyuna çevirmeye, değişik konseptler yaratmaya bayılıyorsun. Fakat bunlar için de elbette seni anlayan ve beklentilerini karşılayan biri ile birlikte olman gerekiyor çünkü zaman zaman partnerini korkutabiliyorsun. Sanki girdiğin her role göre olaydan farklı boyutlarda zevk alıyorsun bu da sana eşsiz bir deneyim gibi geliyor. Bu zaafının altında psikolojik nedenler yatıyor olabilir. Ancak sebebi ne olursa olsun oldukça eğlendiğin kesin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
966
394
194
160
124
116
68
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Edip

Herkesin fetişine kimse karışamaz...

Pasif Kullanıcı

Bütün içtenlikle söylüyorum hayatımda hiç cinsel ilişkiye giren bir rüya görmedim.

""Fantazilerin Efendisi ! Senin için seks bir alışkanlık değil adeta yaşamın ta kendisi! Zaafın da bunu her seferinde farklı bir fanteziye dönüştürmek. Klas... Devamını Gör