Görüş Bildir
Haberler
Bu Dizileri Kapınızı Kapatmadan İzlemeyin! Erotizmin Doruklarda Olduğu 7 Dizi

Bu Dizileri Kapınızı Kapatmadan İzlemeyin! Erotizmin Doruklarda Olduğu 7 Dizi

R.G.
26.11.2020 - 13:01

Biliyoruz biliyoruz, siz değil bir arkadaşınız izleyecek bu dizileri. İyi seyirler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Baby (IMDb: 6.8)

7. Baby (IMDb: 6.8)

Gerçek olaylardan esinlenilen İtalyan yapımı bu dizide Roma'nın varlıklı ailelerinden gelen Chiara ve Ludovica ailelerinden ve arkadaşlarından sıkılınca kendilerini şehrin yeraltı dünyasına kapılmış halde bulur. Bu iki genç kızın çifte hayatlarını anlatan Baby'de bol bol sevişme sahnesi var.

6. Elite (IMDb: 7.6)

6. Elite (IMDb: 7.6)

Gençlik ve suç temalı dizide 3 öğrenci, okullarının yıkılmasının ardından özel bir liseye başlar. Ancak bu elit okulun zengin öğrencileri işçi sınıfından gelen yeni arkadaşlarını kabullenmekte zorlanır. İki grup arasında yaşanan çatışmalar ise bir öğrencinin ölümüyle sonuçlanır. Bu diziyi izlerken 'Kimleer kimlerle beraber.' cümlesini sık sık kuracağınızdan eminiz!

5. The Witcher (IMDb: 8.2)

5. The Witcher (IMDb: 8.2)

Fantastik bir evreni konu alan dizide mutasyona uğramış bir canavar avcısı olan Rivyalı Geralt, bir taraftan korkunç yaratıklarla uğraşırken diğer taraftan bu canlılardan daha korkunç olan insanlarla mücadele etmek zorunda kalır. Bu sırada tüm ailesini kaybeden Prenses Ciri ve ailesi tarafından bir yabancıya satılan Büyücü Yennefer ile yolu kesişir.

4. Sense8 (IMDb: 8.3)

4. Sense8 (IMDb: 8.3)

Dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan 8 kişi, telepati yoluyla iletişim kurabildiklerini ve birbirlerinin hayatlarını yaşayabildiklerini fark eder. Bu kişilerden bazıları bir araya gelmeye çalışırken bazıları ise diğerlerini tehdit olarak görünce işler karmaşık bir hal alır.

3. Sex Education (IMDb: 8.3)

3. Sex Education (IMDb: 8.3)

Başrollerinde Asa Butterfield'in ve Margot Robbie'ye benzerliğiyle dikkat çeken Emma Mackey'in yer aldığı dizide, Otis liseye giden utangaç bir öğrenci olmasına rağmen cinsellik hakkında epey bilgi sahibidir. Okulun asi kızı Maeve bu durumu fark edince öğrencilere para karşılığında terapi vermesi için Otis'i ikna etmeye çalışır. Bol bol sevişme sahnesi içeren bu diziyi izlerken odanıza kimsenin dalmayacağından emin olmanızda fayda var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Shameless (IMDb: 8.6)

2. Shameless (IMDb: 8.6)

Annelerinin terk ettiği birbirinden farklı 6 çocuk ve kendine bile bir faydası olmayan alkolik bir baba... En büyük kardeş Fiona ailesini bir arada tutmak için birçok fedakarlık yapsa da her türlü şanssızlık onları bulurken işi hiç de kolay olmayacak.

1. Game of Thrones (IMDb: 9.3)

1. Game of Thrones (IMDb: 9.3)

Konu sevişme sahneleri olur da listede Game of Thrones olmaz mı? Her bölümüyle gündem olan unutulmaz dizinin konusunu bilmeyenler için özetleyelim: Westeros topraklarını ele geçirip Demir Taht'a oturmak isteyen aileler, akıl almaz entrikalarla birbirlerini alt etmeye çalışır. Ancak onlar güç sahibi olmaya odaklanmışken adını anmaya bile çekindikleri büyük bir tehlike adım adım onlara yaklaşır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
27
21
17
16
12
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın