Görüş Bildir
Uğur Mumcu Kimdir? Araştırmacı Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu Ne Zaman ve Neden Öldürüldü?
Araştırmacı Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993 tarihinde uğradığı suikast sonucunda hayatını kaybetti. 50 yıllık yaşamına onlarca araştırma, eser ve ödül sığdırdı. Ödüllü Gazeteci Uğur Mumcu'yu ölüm yıl dönümünde bir kez daha anıyoruz. Peki, Uğur Mumcu kimdir, ne zaman öldü? İşte Uğur Mumcu'nun gazetecilik kariyeri, ailesi, kitapları, ödülleri, sözleri ve suikastı
24 Ocak Salı Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Akaryakıta zam geliyor! Petrol piyasalarındaki dalgalanma bir kez daha akaryakıt fiyatlarına yansıdı! Son 6 haftanın zirvesine ulaşan benzin fiyatlarına bir zam daha geliyor. Zamların ardından benzin fiyatları 20 TL'yi, motorin fiyatları ise 23 TL'yi aşmıştı. Peki, akaryakıt zammı ne kadar? Bugün akaryakıt fiyatlarında bir değişiklik var mı? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar oldu? İşte, 24 Ocak Salı günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam
Eğitimde Acı Tablo: '1 Milyon 495 Bin 415 Çocuk, Okul Hayatından Mahrum Kaldı'
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 22 Aralık 2022 tarihinde öğretim yılı ve öğretim seviyesine göre okullaşma oranını açıkladı. Buna göre, 1 milyon 495 bin 415 çocuğun, okul hayatından mahrum kaldığı ortaya çıktı. Açıklanan okullaşma oranına ilişkin konuşan CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, ''İktidarımızda kreşler ücretsiz olacak. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine burs verilecek. Ücretsiz yurt olanağı sağlanacak. Şu anda belediyelerimizin uyguladığı ve iktidarımızda tüm ülkede uygulayacağımız okullarda ücretsiz yemek uygulamasını da hayata geçireceğiz'' dedi.
Reklam
Reklam
Deprem mi Oldu? Nerede Deprem Oldu? 24 Ocak Salı AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi
Yaşanan son depremler gündemin öne çıkan konularından bir tanesi oldu. Son dakika depremleri, yaşadığı bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD meydana gelen depremlerin verilerini kamuoyuna duyurumaya devam ediyor. Peki 24 Ocak deprem mi oldu, nerede deprem oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi 24 Ocak Salı 2022 son depremler listesi… 
Reklam
Reklam
Otomobil Site Duvarına Çarptı: 1'i Ağır 2 Yaralı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil site duvarına çarptı. Kazada 2 kişi otomobilde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaraları kurtardıktan sonra yararlılar hastaneye kaldırıldı. 
Reklam