Görüş Bildir
Bursa'da Çöp Evde Bulunan Çocuktan Güzel Haber!
Bursa'da bir çöp evin içerisinde bulunan ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi edildikten sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alınan 10 yaşındaki C.M.A'dan güzel haber. C.M.A'nın sağlık durumunun iyi olduğu, 17 kilodan 31 kiloya çıktığı öğrenildi. 
Reklam
HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar: '14 Mayıs Milat Olacak'
HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, partisinin grup toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin HDP'nin kapatılma davasına ilişkin AYM'ye yaptığı çağrıya tepki gösterdi. Sancar, 'Bırakın talimatları AYM’yi tehdit ediyor, açık ve net bir şekilde şantaj yapıyor. Artık anayasa diye bir şey kalmadı' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Kuran-ı Kerim Yakılması Eylemine Karşılık Harekete Geçildi: Hollanda Büyükelçisi, Dışişleri’ne Çağrıldı
İsveç'te Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kuran-ı Kerim yakılması sonrası bu kez de Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'i hedef alan bir saldırı gerçekleştirildi. Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketi lideri Edwin Wagensveld, Lahey kentinde tek başına yaptığı eylemde Kur'an-ı Kerim yırttı. Bunun üzerine harekete geçen Dışişleri Bakanlığı, Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi'ni çağırdı.
Reklam
Bakan EYT Borçlanması İçin: Eksiğin Varsa Çalışacaksın
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin yasal düzenlemenin bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geleceğini belirtti. Bilgin, prim borçlarının yapılandırılması için 'Mevcut kanunda 1000 gün eksiğin varsa çalışacaksın. Böyle bir borçlanma yok' dedi.
Reklam