Görüş Bildir
2 Şubat Perşembe Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Meteorolojiden Yağış Uyarısı!
Şubat ayının gelmesiyle birlikte Türkiye'nin birçok ilinde sıcaklıklar düştü ve kar yağışları başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise son hava raporunu paylaştı. Mersin'in de içinde bulunduğu Akdeniz Bölgesi'nin yüksek kesimlerine rüzgar uyarısı yapılırken Osmaniye ve Kahramanmaraş için kar ve don uyarısında bulunuldu. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 2 Şubat Perşembe hava durumu raporu.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan SPK’ya Tepki: 'Küçük Yatırımcının Soyulmasına Göz Yumdun, Görüşeceğiz'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce birkaç kez uyarılarda bulunduğu Sermaye Piyasası Kurulu (SKP)'ya tekrardan seslendi. Kılıçdaroğlu, 'Defalarca uyardım seni SPK, gerekeni yapmadın, küçük yatırımcının soyulmasına göz yumdun. Çok öfkeliyim. Görüşeceğiz. Vallahi de görüşeceğiz' diyerek tepki gösterdi.
Reklam
Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı: 1 Şubat Çarşamba Çılgın Sayısal Loto Sonuçları ve Kazandıran Numaralar
Her hafta gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto'da bugün de çekiliş heyecanı yaşandı. Son zamanların en çok oynanan şans oyunlarından biri olan Çılgın Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenleniyor. Vatandaşlar ise sonuçları merak ediyor. Peki Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? İşte 1 Şubat Çarşamba Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve kazandıran numaralar.
Reklam
Reklam
Reklam
Bülbüloğlu Vinç Halka Arz Sonuçları Açıklandı! Bülbüloğlu Vinç Halka Arz Büyüklüğü
Geçtiğimiz günlerde Bülbüloğlu Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarına ilişkin halka arz açıklaması Borsa yatırımcılarının dikkatini çekmişti! Bülbüloğlu Vinç A.Ş.'nin halka arzı için talep toplama işlemleri 26 ila 30 Ocak tarihlerinde gerçekleşti. Şirketin merakla beklenen halka arz sonuçları da bugün Tera Yatırım tarafından açıklandı. İşte, Bülbüloğlu Vinç halka arz sonuçları
Reklam
6 Öğrenci Yanarak Ölmüştü: 'İyi Hal' İndirimi
Diyarbakır'ın Karaağaç köyünde bulanan Kur'an kursunda çıkan yangında 6 öğrenci yaşamını yitirmişti. Kur'an kursu davasında kusurlu bulunan dönemin Kulp İlçe Müftüsü Salahattin Özçelik'e verilen 14 yıl hapis cezasına 'iyi hal' indirimi uygulandı.
Kaan Sekban ile Bahçeşehir Koleji'nin Patronu Arasında 'Asgari Ücretli Öğretmen' Tartışması
Bahçeşehir Koleji'nde çalışan öğretmenler maaşlarının asgari ücret olarak yatırıldığını belirterek tepki gösterdi. Komedyen Kaan Sekban sosyal medya hesabından öğretmenlerin durumuna dikkat çekince Bahçeşehir Koleji'nin sahibi Enver Yücel tarafından hedef alındı. Asgari ücret iddiasını yalanlayan Yücel, öğretmenlerin maaşlarının ekran görüntülerini paylaşması üzerine geri adım attı. 
Şifre Paylaşma Dönemi Bitiyor: Netflix, Hesap Paylaşımını Nasıl Engelleyecek?
Popüler dijital yayın platformu Netflix'te hesap ya da şifre paylaşımı devri kapanıyor. Netflix yeni yılın gelmesiyle birlikte aldığı yeni kararlarla gündeme geldi. 2023 yılında hesap ve parola paylaşımın son bulacağını açıklayan Netflix'ten yeni açıklamalar geldi. Bazı yenilikler için kolları sıvayan Netflix, hesap paylaşımı için neler yapacaklarını tek tek açıkladı. Gelin detaylara göz atalım.
Reklam