Görüş Bildir
2 Şubat Perşembe İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
İstanbul'a su sağlayan tüm barajlarda doluluk oranı yüzde 35'in altına düştü. Barajlar alarm veriyor. Ülkemizde  Şubat ayının ilk gününde bile hâlâ sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Yetersiz kalan yağış miktarı ve artan tüketim kuraklık sinyali mi veriyor? Vatandaşlar yağışların ne zaman başlayacağını merak ediyor. Uzmanlar, yağışlar başlamazsa ülkemizde kuraklık olabileceğini işaret ediyor. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 2 Şubat Perşembe gününe ait doluluk oranlarını Peki, İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
2 Şubat Perşembe Günü İstanbul'un Hangi İlçelerinde Elektrikler Kesildi? 2 Şubat Perşembe Kesinti Adresleri
2 Şubat Perşembe Günü İstanbul'da yaşayan vatandaşlar tarafından elektik kesintileri araştırılıyor. Günlük hayatında sıkıntı yaşayan vatandaşlar elektriklerin ne zaman geleceğini merak etti. Peki 2 Şubat Perşembe günü İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? 2 Şubat Perşembe günü elektrik arızaları ne zaman son bulacak? İşte detaylar...
Deprem mi Oldu?  2 Şubat Perşembe Kandilli Rasathanesi ve AFAD Son Depremler Listesi
Türkiye, aktif fay hatları üzerinde yer aldığı için birçok kez irili ufaklı depremler meydana geliyor. Sarsıntıyı hisseden vatandaşlar ise depremin büyüklüğünü ve merkez üssünü araştırıyor. Kandilli Rasathanesi ile Afet, Acil Durum Yönetim Başkanlığı, ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan güncel deprem verilerini vatandaşlarla paylaşıyor. Peki deprem mi oldu? Nerede oldu? İşte 2 Şubat Perşembe Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi.
Reklam
2 Şubat Perşembe Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Akaryakıta bir indirim daha! Haftaya düşüşle başlayan Brent petrol bugün 83 dolar seviyesinde alıcı buluyor. Petrol piyasalarındaki hareketlilik araç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Bugün pompaya yansıyan indirimin ardından, 3 Şubat Cuma günü motorine bir indirim daha gelecek. Peki, akaryakıt indirimi ne kadar olacak? Bugün Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 2 Şubat Perşembe günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam
Cinsel İlişki Detayı Şoke Etti! Eşini Öldürdüğünü İtiraf Eden Kocanın Korkunç İfadesi Ortaya Çıktı!
Aylardır Didem Arslan'la Vazgeçme programında aranan bir çocuk annesi Mine Kocadağ'ın şüpheleri üzerine çeken eşi Mithat Kocadağ, geçtiğimiz gün canlı yayında Mine'yi öldürdüğünü ve çuvala koyup bir araziye gömdüğünü itiraf etmişti. Gözaltına alınıp tutuklanarak cezaevine gönderilen Mithat Kocadağ'ın emniyetteki korkunç ifadesi ortaya çıktı. Cinayetin detaylarını anlatan Kocadağ'ın sözleri ise tüylerimizi diken diken yaptı.
Reklam
Reklam
2 Şubat Perşembe Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Meteorolojiden Yağış Uyarısı!
Şubat ayının gelmesiyle birlikte Türkiye'nin birçok ilinde sıcaklıklar düştü ve kar yağışları başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise son hava raporunu paylaştı. Mersin'in de içinde bulunduğu Akdeniz Bölgesi'nin yüksek kesimlerine rüzgar uyarısı yapılırken Osmaniye ve Kahramanmaraş için kar ve don uyarısında bulunuldu. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 2 Şubat Perşembe hava durumu raporu.
Reklam
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan SPK’ya Tepki: 'Küçük Yatırımcının Soyulmasına Göz Yumdun, Görüşeceğiz'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce birkaç kez uyarılarda bulunduğu Sermaye Piyasası Kurulu (SKP)'ya tekrardan seslendi. Kılıçdaroğlu, 'Defalarca uyardım seni SPK, gerekeni yapmadın, küçük yatırımcının soyulmasına göz yumdun. Çok öfkeliyim. Görüşeceğiz. Vallahi de görüşeceğiz' diyerek tepki gösterdi.
Reklam