Cinayet ile ilgili tüm haberler, içerikler, galeriler, testler ve videolar Onedio’da. Cinayet ile ilgili son dakika haberleri ve gelişmelerini, yeni içerikleri de bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.
Annesi Güllü'yü kasten öldürme suçlamasıyla cezaevine gönderilen Tuğyan Ülkem Gülter'in avukatı Güllü hakkında yeni bir iddiada bulundu. 'Hadi görüşürüz' sesinin Güllü'ye ait olduğuna inandıklarını söyleyen avukat, Güllü hakkındaki varsayımlarıyla tepki çekti!Buyurun, detayları beraber inceleyelim.
Arabesk müziğin sevilen ismi Güllü’nün ölümüne ilişkin ortaya çıkan yeni detaylar duyanların içini sızlattı. Ünlü şarkıcının, hayatını kaybetmeden yalnızca 3 gün önce kendisini keşfeden yapımcıyı arayıp yardım istediği öğrenildi. Güllü’nün telefonun ucunda gözyaşlarına boğulduğunu anlatan Şahin Özer, 'Sığınacak bir liman arıyordu. Bu iş tam bir organize işi olduğunu düşünüyorum.' dedi.İşte detaylar 👇Kaynak: CNN Türk
Arabesk sanatçısı Güllü’nün şüpheli ölümü sonrası yürütülen soruşturma yeni detaylarla genişliyor. 26 Eylül’de Yalova Çınarcık’taki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitiren sanatçının ölüm dosyası cinayet şüphesiyle derinleştirilmişti. O gece evde bulunan Sultan Nur Ulu’nun ifadesiyle kızı Tuğyan Ülkem Gülter tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Soruşturma sürerken geçtiğimiz saatlerde Güllü ile kızı Tuğyan’a ait yeni bir ses kaydı ortaya çıktı. Kayıtta Güllü’nün kızına hayata dair öğütler verdiği, 'Hayat mücadele yavrum' sözlerinin geçtiği duyuldu. İşte çok konuşulan kaydın detayları…Kaynak
Atv ekranlarının reytinglerde zirveye oynayan programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 2025'te de yine yer yerinden oynadı. Birbirinden şaşırtıcı olayların yer aldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te cinayet itirafları, dolandırıcılar, üfürükçüler ağırlıktaydı. Koca bir seneyi geride bırakırken programda işlenen konulardan öne çıkanları sizler için derledik.
Kendine has mizahı ve yer aldığı yapımlarla konuşulan Feyyaz Yiğit, Gibi, Ölümlü Dünya ve Cinayet Süsü gibi projelerle adını iyice sağlamlaştırmışken, bu sezon sinemada da büyük rüzgarlar estirdi. Haluk Bilginer’le başrollerini paylaştığı Yan Yana yılın en çok izlenen işlerinden biri oldu.Özel hayatındansa yaptığı açıklamalarla konuştuğumuz Feyyaz Yiğit'in baba olduğu öğrenildi. Güzel haberi Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
Şarkıcı Güllü’nün şüpheli ölümüyle ilgili tartışmalar sürerken, Seda Sayan’ın programına konuk olan Kobra Murat’ın açıklamaları yeniden gündemi sarstı. Daha önce Güllü’nün kızı Tuğyan hakkında ağır iddialarda bulunan Kobra Murat, bu kez çok daha çarpıcı suçlamalar dile getirdi. Canlı yayında konuşan Murat, Tuğyan’ın annesini atmak için evin çatısını yaptırdığını öne sürdü. İddialar bununla da sınırlı kalmadı.İşte detaylar 👇
Sinema tarihinde bazı filmler vardır ki yalnızca kendi dönemlerini değil, kendilerinden sonra gelen tüm yapımları da etkiler. Bu filmler; anlatıları, karakterleri, görsel dili ve bıraktıkları izlerle yıllar geçse de değerini kaybetmez. Nostaljik olarak anılmalarının nedeni yalnızca eski olmaları değil, zamana karşı direnmiş olmalarıdır. İşte sinema kültürünü şekillendiren, tekrar tekrar izlenmeyi hak eden ve mutlaka izlenmesi gereken nostaljik filmlerden oluşan bir liste.
Sochi Olimpiyatları biter bitmez (ya da Ukrayna'nın Putin destekli başkanı devrilir devrilmez), Rusya Ukrayna'ya girmeye karar verdi... Peki neden? Buradan çevirdim
İdam her ne kadar günümüzde tartışmaya açık bir konu olsa da, çoğu insan tarafından insanlık dışı olarak görülmektedir. Ben o insanlardan biri olamadım. Bence idam gerektiği zaman, gerekilen yerde en acı şekilde uygulanmalı ve gösterilmelidir. Suçun büyüklüğü, ölümün en ağırı ile karşılanmalıdır. Kimsenin canını almak bize düşmez diyen idam karşıtlarının idam mahkumlarının neden onlarca kişiyi acımadan öldürürken böyle düşünmediğini gösteren son sözlerin olduğu listemiz:
Hepimiz haklı olarak yolsuzluk, medyaya müdahale, Fenerbahçe'nin durumu, yeniden yargılama, seçim gündemine odaklandık. fakat bu arada ülkenin gerçek ve önemli gündemini ıskalama noktasına geldik. Bütün hayatımız tapeler, seçimler, adaylar ekseninde dönerken bakın neleri kaçırıyoruz.