Görüş Bildir
Haberler
Cinayetten Yargılanan Firari Sanığın Tarkan'ın Kuzeni Olduğu Ortaya Çıktı!

Cinayetten Yargılanan Firari Sanığın Tarkan'ın Kuzeni Olduğu Ortaya Çıktı!

GNS
26.11.2021 - 19:32

İstanbul Esenyurt'ta öldürülen Ercan Gönülkırmaz'ın cinayet davasında yeni bir gelişme yaşandı. Sanıklar arasında yer alan Servet Tevetoğlu'nun Tarkan'ın kuzeni olduğu öğrenildi. Ünlü popçunun kuzeni Servet Tevetoğlu'nun öncesinde açık cezaevinden firar ettiği bildirilmişti. Cinayetten yargılanan Tevetoğlu, yakalanarak tutuklandı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ercan Gönülkırmaz'ın İstanbul Esenyurt'ta birkaç kişi tarafından önce öldürülüp sonra yakılması sonrası sanıklar ortaya çıkmış ve tutuklanmıştı. Sanıklar arasında yer alan Servet Tevetoğlu'nun, ünlü popçu Tarkan Tevetoğlu'nun kuzeni olduğu ortaya çıkmıştı. Açık cezaevinden firar eden Tevetoğlu'nun yakalandığı öğrenildi. İşte detaylar...

2019'da Firar Etmişti

2019'da Firar Etmişti

Servet Tevetoğlu 2019'da Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar etmesi sonucunda hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. 17 Kasım'da Edirne Uzunköprü'de yakalanan Tevetoğlu, Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Ercan Gönülkırmaz'ın öldürüldüğü davada 'kan gütme saikiyle öldürme', 'mala zarar verme' ve 'ruhsatsız silah taşıma' suçlarından yargılandığı davaya, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağladı.

Adli Kontrol Şartlarını Yerine Getiremedim

Adli Kontrol Şartlarını Yerine Getiremedim

Servet Tevetoğlu, “Ben bu dosyadan tahliye olduğumda kardeşim kanser tedavisi görüyordu. 3 ay sonra da kendisini kaybettik. Hem bundan hem de bana takdir edilen kefaleti ödeme imkanım olmadığından adli kontrol şartını yerine getiremedim. Bu dosyadan tahliye olunca açık ceza evine geçtim, bir hafta kaldım. Daha sonra izne çıktım. O dönemde bütün gazete ve televizyonda haberler çıktı' dedi.

Dava Devam Ediyor

Dava Devam Ediyor

Tevetoğlu sözlerine şöyle devam etti; 'Bunun üzerine hakkımda yeniden tutuklama çıkacağını düşünerek korktum' diyen Tevetoğlu, 'Bundan dolayı da açık cezaevine tekrar geri dönemedim. Şu anda Edirne Uzunköprü'de bir arkadaşımı ziyarete gelmiştim. Onun yanında kalırım diye gelmiştim' dedi.

Mahkeme, sanık Servet Tevetoğlu hakkında cezaevinden firari durumda bulunması ile yakalanış şekli ve yeri de dikkate alınarak tutuklanmasına karar verdi. Dava, Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın