Görüş Bildir
Haberler
Partnerinizi Yatakta Deliye Döndürecek Fantazi Önerileri

etiket Partnerinizi Yatakta Deliye Döndürecek Fantazi Önerileri

Öz Hakiki Onedio Üyesi
19.03.2021 - 16:58 Son Güncelleme: 03.11.2023 - 20:34

Utangaçlık kabuğundan çıkma zamanı!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

'Bu içerik iş birliği içeriyor olabilir.'

Fantezilerinizde kullanabileceğiniz giyim önerileri

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Erotizmi her zaman canlı tutun.

Koridordan geçerken poposuna atacağınız bir şaplak ya da bir öpücük bile yeterli olur. Ona seksi notlar yazabilirsiniz ya da. 

Postitleri bu iş için kullanabilirsiniz.

Daha fazla fantazi ürüne buradan bakabilirsiniz.

2. Seks her zaman uzun sürmeli diye kendinizi sınırlamayın.

Kısa süreli kaçamak ilişkiler ateşinizi canlı tutacaktır. Kamasutra zarlarıile bu heyecanı oyunu çevirebilirsiniz. Birinde pozisyonların birinde evdeki mekanın yazığı bu zarlarla keyifli zaman geçireceğinize eminim.

3. Yeniliklere her zaman açık olun.

Ve partnerinizle sınırlarınızı mutlaka bilin. Henüz denemediyseniz fantezi setini deneyin örneğin. Ne kadar hoşunuza gidecek siz karar vereceksiniz. Partnerinizle kahkahalara boğulup bu ne böyle de diyebilirsiniz hiç tatmadığınız zevkleri de tadabilirsiniz. Denemeye değer!

4. Yatakta utandığınız için denemediğiniz şeyler size neler kaybettiriyor biliyor musunuz?

Fiziksel olarak domine edilmek sizi ve partnerinizi zihinsel açıdan ufuk açıcı bir yolculuğa taşıyabilir. Bunun için en güvenli yollardan birisi yatak kelepçeleri. Yatağa bağlı şekilde duran partnerinizi çıldırtmak sizin yaratıcılığınıza kalmış!

5. Giyiminize her zaman özen gösterin.

assets.vogue.com

İç giyim de buna dahil. Erotizm sadece 'o' anda olan değil tüm günü kapsayan bir şeydir. Ufak bir dekolte, sohbet esnasında dudak ısırışınız ya da saçınızı düzeltme şekliniz bile ortalığı ateşe verebilir. İç giyim  parçaları ise vücudunuzu görmeden önce son maruz kalacağı kıyafet olacak. 

Tarzınıza uygun iç giyim parçaları bulmak için burayı ziyaret edin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Küçük oyunlar cinsel gerilimi arttırmanın en güzel yolu.

Gerilim tavan yapmışken bu oyuna devam edip edemeyeceğiniz ise size kalmış. Şurada yatak odanızı şenlendirebilecek oyunlar içeren bir kutu var. Klasik hediyelerin dışına çıkın ve bunu partnerinize hediye edin!

Diğer fantezi ürünler için buraya göz atın!

7. Bu kıyafete hayır diyebilecek heteroseksüel bir erkek varsa yorumlara yazsın.

7. Bu kıyafete hayır diyebilecek heteroseksüel bir erkek varsa yorumlara yazsın.

Dünyanın en seksi şey deri bantlar ve dantelin buluşması. Bu aksesuarla famfatal fantezisini deneyerek kendinizin ve partnerinizin sınırlarını öğrenebilirsiniz. Linki burada.

Burada da erkekler için bir şey var.

8. Role play ise kendine ve partnerinize şaşıracağınız türde bir deneyim.

Herkes ve her şey olabileceğiniz özgür bir alan. Partnerinizle anlaşıp roller belirleyerek gizli kalmış fantezilerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Burada bir çok kostüm mevcut.

9. Utangaçlık zevkin en büyük düşmanı.

9. Utangaçlık zevkin en büyük düşmanı.

Bedeninizle barışmak size bambaşka kapılar açacak emin olabilirsiniz. Yatak odanızda neler yaptığınızı görebileceğiniz bir ayna olması cinsel geriliminizi arttıracaktır. Özellikle aynalar bu iş için biçilmiş kaftan.

10. Her zaman görmediğimiz yerleri merak ederiz.

Erotizmin özü budur. Vücudun seksi bir şekilde dans ettiği ama hiç bir şey göremediğimiz veya hepsini görmediğimiz direk dansları ya da striptizler bizi aşırı cezbeder. Eğer buna hazırsanız yatak odanızdaki bir striptiz direği, size bambaşka tatlar vadedebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Pandemide canı sıkılanların bu oyunu keşfettiğine eminim.

11. Pandemide canı sıkılanların bu oyunu keşfettiğine eminim.

Sıradan Jenga'dan farklı olarak her blok üzerinde birbirinden farklı erotik cezalar var. Ve çektiğiniz bloktaki cezayı yapmalısınız. Oldukça eğlenceli ve erotizmi doruklara taşıyor. 

Buradan satın alabilirsiniz.

12. Mutfaktaki bazı şeyleri yatak odanıza taşıyarak duyu uyarımlarınızı birleştirebilirsiniz.

12. Mutfaktaki bazı şeyleri yatak odanıza taşıyarak duyu uyarımlarınızı birleştirebilirsiniz.

Nimeti bu işe karıştırmayanlardansanız bu maddeyi geçebiliriz ama tercih edenlerdenseniz okumaya devam edin. 

Klişe gelebilir ama soğuk bir kremşantinin vücudunuzda olması ve sonrasında başına gelenler sizi farklı zevkleri tatmaya yöneltecek. Buradaki şişe formundaki kremşantiler oldukça pratik. Üçlü almanızı tavsiye ederim çünkü bir tane yetmiyor.

13. Sessiz sinema oynayın.

Ama bildiğimiz sessiz sinema değil erotik olanı. Fantezilerinizi sessiz sinema yoluyla anlatmaya çalışın. İnanılmaz eğlenceli olacak. Sonunda ise anlattığınız fanteziyi deneyebilirsiniz. 

Tabu oyunundaki gibi çizerek anlatmak da oldukça keyifli oluyor. Buradaki tahtayı kullanarak gizli fantezileri resme dökün. Bakalım doğru anlatabilecek misiniz?

14. Eğer taraflar için uygunsa sonra birlikte izlemek için seks videosu çekebilirsiniz.

14. Eğer taraflar için uygunsa sonra birlikte izlemek için seks videosu çekebilirsiniz.

Bu konuda güvenlik çok önemli. Özellikle ülkemizde böyle bir kaydın yayılmasını istemeyiz. Buna niyetlendiyseniz mümkünse maskeli olarak gerçekleştirin. Böylece kendinizi çok daha güvende hissedebilirsiniz. Buradan maskeleri seçebilirsiniz.

15. Pikap Aşk Oyunu

15. Pikap Aşk Oyunu

Sadece partneriniz ve sizin için olan oyunda, tahtadaki erotik görevleri uygulayıp bitiş noktasına ulaşabilen kazanıyor. Sabrınız kalmayıp sehpada beraber bitiş noktasına da ulaşabilme ihtimaliniz var tabii. 😉

Oyuna buradan göz atın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Ekstra bir ortam hazırlamadan sadece yeni pozisyonlar deneyerek de yatak odanızın sıcaklığını yükseltebilirsiniz.

16. Ekstra bir ortam hazırlamadan sadece yeni pozisyonlar deneyerek de yatak odanızın sıcaklığını yükseltebilirsiniz.

Eğer denemediğiniz pozisyonlar varsa internetten araştırıp bir liste yapın ve sırayla deneyin. İki tarafta en çok istediğinden en aza doğru bir liste yaparsa sırayla deneyebilirsiniz. Buradaki koltuk ise pek çok pozisyonu rahatlıkla uygulamanızı sağlıyor.

17. Birbiriniz üzerinde seks oyuncalarını deneyebilirsiniz.

Ya da birbirinizi izleyebilirsiniz. Partnerinizle konuşup hangisini tercih edeceğinize karar verebilirsiniz. Titreşimli ürünler epey seviliyor. 

Burada bazı ürünleri bulabilirsiniz.

18. Görme duyunuz olmadığında diğer duyularınız dikkat kesilir.

18. Görme duyunuz olmadığında diğer duyularınız dikkat kesilir.

Yataktayken bu kesinlikle istediğimiz bir. Vücudumuzdaki hücrelerin dikkat kesilmesi her dokunuşu katbekat fazla hissetmemizi sağlar. Buradaki göz bandıyla duyularınızı harekete geçirebilirsiniz.

19. Pardon, tanışıyor muyuz?

İlişkinize heyecan katmak için daha önce hiç gitmediğiniz bir bara gidip yeni tanışıyormuş gibi bir oyun oynayabilirsiniz. Birbirinize içecek bir şeyler ısmarlayıp o geceyi birlikte geçirin. Şık ve seksi siyah bir saten elbiseyle barda oturduğunuzda sizi tanımıyor olsaydı bile tanışmak isterdi. Şuradan bir elbiseye göz atın, bu oyunu da bir teklif edin derim!

20. Olmaz öyle şey demeyin, bir deneyin.

Partnerinizle bir birliktelik yaşayacağınızda baş ucu komodininizden bir tane kuyruk şeklinde anal tıkaç çıkarsanız kim ne yapabilir ki! 'Plug'ların temiz tutulması çok önemli, unutmayın. Ayrıca kullanıldığı zaman g noktasını öne getirdiği için penetrasyon sırasında kendinizden geçeceksiniz. 

Buraya bir tane plug ekledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Poker oyununa farklı bir boyut getirin.

Kartlarla normal poker oyununa devam edin. Yalnızca çipler veya para yerine kıyafetleri kullanacaksınız. Oyunda her kıyafet çıkaran bir de shot atmak zorunda!

Buraya şimdiye kadar oynayacağınız en eğlenceli poker için oyun kartları ekledim.

22. Düğüm atma becerilerinizi geliştirseniz iyi olur!

22. Düğüm atma becerilerinizi geliştirseniz iyi olur!

Esaretle gelen bir özgürlük var! Japonca'da 'dekoratif olarak bağlamak' anlamına gelen 'shibari' yöntemini partnerinizle deneyebilirsiniz. Belki tavana bir kanca yaptırırsınız. 

Buraya shibari için yazılan kitapları ekledim.

23. İşlere biraz daha heyecan katalım.

23. İşlere biraz daha heyecan katalım.

Zarar vermeyecek, acıyı sadece ufak ısırıklar derecesinde hissettirecek bir fikrim var. Mumla yapılan oyunları duymuşsunuzdur belki. Partnerinizin aşırı hassas bir teni yoksa, vücudunda hissedeceği ılık mum damlaları bakalım nasıl hissettirecek. 

Şuraya kırmızı mükemmel kokulu bir mum ekledim.

24. Her zamanki dokunma hissinden farklı bir deneyim yaşayın.

Partnerinizin gözlerini bağladıktan sonra uzanmasını isteyin. Gözleri kapalıyken bir tül parçasını onun vücudunda yavaşça gezdirin, normalde pek sık dokunulmayan yerlerde heyecan dolu dakikalar yaşayacağına eminim. Ön sevişmenizde mutlaka olmalı, buraya dokusu mükemmel bir şal ekledim.

25. Islaklık önemli şey!

Yumuşak dudaklarınıza hoş bir lip gloss sürdüğünüzde oluşan ıslak görüntüyle partnerinizin karşısında muz yerken vereceği mesajları o düşünsün! 

Doğal bir seksilik katan ve tadı harika olan bir lip gloss'u şuraya ekledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Bir kapıdan alabileceğiniz tüm verimi alın.

26. Bir kapıdan alabileceğiniz tüm verimi alın.

Kapının arkasındaki ütü masasını ve askıları çıkartın bir kere. Şuraya eklediğim askılığı takıp, partnerinizi kapıya bağlayarak eğlenceli dakikalar geçireceksiniz. Deneyin derim.

27. Linke tıkladığınızda havluluk göreceksiniz, ama öyle kullanmayacağız.

Yatağınızın başına monte edip partnerinizin ellerini oraya bağlayabilirsiniz. Görüp soran olursa süs dersiniz, eheh. Şuradan alın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
74
61
40
23
22
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dr.Rock

seks her zaman pipi ve kuku ile yapılmazki ne saçma şeyler, hem bir kadın eğer dantelli iç çamaşırı giymezse sanki erkeğin cinselliğe karşı bakışımı değişece... Devamını Gör

Pickle Rick

Mantık aramayın. Paylaşılan linkler referanslı. Bu linklere tıklayıp alışveriş yaparsanız içeriği oluşturan kişiye para kazandırmış oluyorsunuz. Yoksa onun d... Devamını Gör

1jedi

koltuk iyiymiş,almak lazım.

Beyaz Zenci

Sevdim bu içeriği 🤤🤤🤤