Görüş Bildir
Haberler
Tam Mevsimi! Kış Aylarında Tatil Yapacaklar İçin Eşsiz Güzellikte Bir Gezi Rotası

Tam Mevsimi! Kış Aylarında Tatil Yapacaklar İçin Eşsiz Güzellikte Bir Gezi Rotası

Pam Beesly
26.09.2022 - 14:35

Kış aşıklarının tatil dönemi başlamak üzere! Siz de 'soğuk günlerde tatil yapmanın tadı bir başka oluyor' diyorsanız, bu içerik tam size göre! Gelin, bu kışı dolu dolu geçirmenize yardımcı olacak kış tatili seyahat rehberimizi beraber inceleyelim. 

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Madrid

1. Madrid

İspanya'nın başkenti ve dünyanın en büyük beşinci kenti Madrid, büyüleyici atmosferiyle her mevsim bir başka güzel! Turistik konumları, entelektüel zenginlikleri ve büyüleyici atmosferiyle Madrid sokaklarında gezmeye doyamayacaksınız. Etkileyici arkeolojik yapılarıyla da turistlerin bir numarası olan Madrid, kış tatili için tercih edebileceğiniz şahane seçeneklerden biri! Özellikle kış tatili için tercih edebileceğiniz Madrid şehrinde, dilediğiniz her aktiviteyi gerçekleştirebileceğiniz uygun bir etkinlik bulacağınıza da emin olabilirsiniz.

Buraya gitmek istersen bilet almak için hemen tıkla!

2. Belgrad

2. Belgrad

Sırbistan'ın başkenti ve en büyük şehri olma özelliğine sahip olan Belgrad, nostaljik ambiyansı ile adeta aşık olunası bir yer! Capcanlı sokakları, hiç sönmeyen ışıkları ve nostaljik dokusu bu şehir ile güçlü bağlar kurmanızı sağlayacak nedenler arasında yer alıyor. Üstelik Belgrad şehrinde kış mevsimi ayrı bir büyüleyici ve fazlasıyla etkileyici... 'Beyaz şehir' anlamındaki bu şehri, doyasıya yaşayacağınız bir kış tatilinde keşfetmeye ne dersiniz? Unutmadan, Belgrad tatilinizi vizesiz bir şekilde gerçekleştirebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

3. Üsküp

3. Üsküp

Kuzey Makedonya'nın başkenti ve en büyük şehri Üsküp, Vardar Nehri'nin iki yakasında yer almaktadır. Eski bir Osmanlı şehri olan Üsküp, tarihi ve kültürel ambiyansı ile turistlerin ilgi odağı olan bölgelerden biridir. Vardar Nehri'nin iki yakasında yükselen şehir, farklı kültürleri barındıran güçlü bir yapıya sahiptir. Bu kültürel çeşitlilik şehrin mimarisine ve tabi ki ambiyansına fazlasıyla yansımaktadır. Kış tatili için seçiminizi farklı ve bir o kadar etkileyici bir şehirden yana kullanmak istiyorsanız, Üsküp şehrini rotanız belirleyebilirsiniz.

Buraya gitmek istersen bilet almak için hemen tıkla!

4. Marsilya

4. Marsilya

Fransa'nın güneydoğusunda bulunan Marsilya, dört mevsim boyunca seyahat edilebilecek eşsiz bir şehir. Bu durumun sebebi ise Marsilya'da mevsim seyirlerinin yaz aylarında sıcak, kış aylarında ise ılık geçmesidir. Bu kış özellikle romantik bir keşif tatili yapmayı planlıyorsanız, Marsilya'nın Eski Liman boyunca tutku dolu bir yürüyüş gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik dilerseniz kış tatilinizi Marsilya'nın gözde La Canebiere caddesinde geçirebilir, birbirinden tatlı kafe ve restoranları keşfedebilirsiniz.

5. Venedik

5. Venedik

İtalya'nın kuzeydoğusunda yer alan Venedik, kanallarla ayrılmış ve köprülerle bağlanan 118 adanın üzerinde yer alır. Kış tatili seçenekleri arasında yer almamasına karşın, kış tatilinin tadını turistsiz geçirmek isteyenler için şahane bir seçenektir! Yerlilerle iç içe geçireceğiniz dolu dolu bir tatil deneyimi için kış tatilinizi Venedik'i tercih edebilirsiniz. Üstelik kış sezonunda yapacağınız bir Venedik seyahatinde Venedik Karnavalı'na katılma imkanına da sahip olabilirsiniz.

Buraya gitmek istersen bilet almak için hemen tıkla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Malta

6. Malta

Resmi adıyla Malta Cumhuriyeti, Güney Avrupa'da ve Orta Akdeniz'de yer alan, Sicilya'nın güneyindeki adalar devletidir. Tarihi yapıları ve ılık kış sezonu ile tatilseverlerin uğrak rotalarından biri haline gelen Malta, her mevsim ayrı güzelliklere ev sahipliği yapmaktadır. Kış sezonu boyunca turist yoğunluğu olmayan bu rotada, sakin ve keyifli bir tatilin tadını doyasıya yaşayabilirsiniz. Unutmadan, Malta halkının yılbaşı aşkını hissetmek için bu kış tatil planlarınızın seyrini Malta'ya doğru çevirebileceğinizi söylemeden geçmek istemeyiz.

7. Zagreb

7. Zagreb

Hırvatistan'ın başkenti ve en yüksek nüfuslu şehri Zagreb, dört mevsimin bir arada yaşandığı göz alıcı şehirlerden biri. Tatil aşıklarının en sevilen rotalarından biri olan Zagreb, seyahat aşıklarının ziyaret etmekten bıkmadığı büyüleyici bir şehir.  Barok mimarisi, kültürel aktiviteleri ve doğal güzelleri Zagreb şehrini benzersiz kılan detaylar arasında yer almaktadır. Bu kışı yer yer kar yağışlı bir şehirde geçirmek istiyorsanız,  bizce Zagreb şehri seçenekleriniz arasında yer alabilir. Bu arada yılın ilk zamanlarında Zagreb şehrinde aktivitenin çokça mevcut olduğunu da hatırlatmak isteriz.

Buraya gitmek istersen bilet almak için hemen tıkla!

8. Lübliyana

8. Lübliyana

Slovenya'nın başkenti ve en büyük şehri Lübliyana, Orta Avrupa'nın en çok turist alan bölgelerinden biri. Lübliyana, özellikle kış sezonunu doyasıya yaşamak isteyenlerin ilk tercihi olabilecek karla kaplı ve oldukça etkileyici bir şehir. Kış sezonu boyunca karla kaplı olan şehir, soğuk kış günlerinin tadını çıkarmak için tercih edebileceğiniz en iyi seçeneklerden. Bu kış bembeyaz sabahlara uyanmak ve kar havasını solumak isterseniz, Lübliyana şehirini rotanız belirleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın