Emre Belözoğlu'nun İstifa Kararı Aldığı İddiası
Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşması sonrasında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruklu saldırı sonrası yere düşen Halil Umut Meler, tekmelendi. Yaşananlardan 15 saniye önce ekrana gelen Emre Belözoğlu'nun hakem Meler'e hakaret ettiği öne sürüldü. Bu iddialar sonrası açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun istifa kararı aldığı, kararını da kısa bir süre içerisinde açıklayacağı iddia edildi.
Reklam
Başhekim, Halil Umut Meler'in Son Durumunu Açıkladı
 Ankaragücü-Rizespor maçının ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı. Bu olay sonrası Başhekim Mehmet Yörübulut, Halil Umut Meler'in sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Reklam
11 Aralık Pazartesi Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 11 Aralık Pazartesi akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri..
Faruk Koca’nın Yanında Silah Vardı İddiası: Daha Önce de Polis Tokatlamış!
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler’e yumruk atarak Türk futbolunda en kara gecelerden birine imza attı. Faruk Koca’nın saldırı sırasında yanında ruhsatlı silahı da olduğu iddia edildi. Ayrıca AK Parti’de iki dönem Ankara Milletvekilliği yapan Faruk Koca’nın daha önce bir polis memuruna da tokat attığı ortaya çıktı.
Reklam
Reklam
Reklam
Ankaragücü Taraftarı, Hakem Halil Umut Meler’e Yumruk Atan Başkan Faruk Koca'yı Tezahürat Ederek Karşıladı!
Türk futbolu utanç dolu bir gece yaşadı. Çaykur Rizespor ile karşılaşan Ankaragücü'nün başkanı Faruk Koca, maç sonunda hakem Halil Umut Meler'e yumruk atarak saldırdı. Saldırının ardından gözaltına alınan Koca, geçirdiği yüksek tansiyon atağı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastane çıkışında Koca'ya Ankaragücü taraftarından tezahüratlı destek geldi!
Reklam