Görüş Bildir
Reklam
Reklam
Reklam
İyi Bir Girişimci Olmak İçin Mutlaka Okumanız Gereken 10 Kitap
Kişisel gelişimimiz ve ufkumuzun açılması için kitap okumamız gerektiği aşikar. Bakış açımızın değişmesi ve olaylara farklı pencerelerden bakabilmek, hem kriz anında çözüm odaklı düşünmemizi sağlar hem de genel kültürümüze katkıda bulunur. bu içeriğimizde özellikle girişimci kitap kurtlarının ilgisini çekecek kitapları sıraladık. Keyifli okumalar!
Birkaç Yıl Sonra Bambaşka Bir Yaşama Sahip Olmamızı Sağlayacak 10 Girişim Fikri
Standart işler dışında nasıl bir iş yapabilirim, karlı bir iş yapabilir miyim, yeni fikirlerle para kazanabilir miyim diyorsanız doğru içeriktesiniz. Bu yazımızda belki uzun süredir aklınızda olan, belki de okuduğunuz anda ufkunuzu açacak girişim fikirleri sıraladık. Belki edindiğiniz fikirlerle birkaç sene sonra bambaşka bir hayatınız olacak!Hazırsanız yazımıza geçelim!
Reklam
Milyonerler Nasıl Yaşıyor? İşte Milyonlar Kazanan Girişimcilerin Günlük Hayatları
Milyonerler de bizler gibi bir günlerini 24 saatte tamamlıyorlar. Günün her saatini en verimli şekilde değerlendirip kendilerine bir yaşam stili benimsiyorlar. Peki bu kadar yükselmelerinin ve 'milyoner' sıfatını taşıyabilmelerinin sırrı ne? Bu içeriğimizde  milyonerlerin günlük hayatlarına biraz yakından bakacağız. Hazırsanız içeriğimize geçelim!
Reklam
Reklam