onedio
Reklam
Sülük Tedavisi Hayatını Kararttı: Bacakları Yara Oldu, Yürümekte Zorlanıyor
Kayseri'de kuaförlük yapan bir kişi, bacağındaki varislerden kurtulmak için yaptırdığı sülük tedavisi nedeniyle 2 aydır yürümekte zorlanıyor. Bacağında yaralar oluşan genç adam, 'Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir nevi dolandırıldım. 2 aydır dükkanıma da gidemiyorum. Sağlığımız yerine gelsin derken sağlığımızdan ettiler.' dedi. 
Reklam
Reklam
Mumunu Üfleyen Çocuğa Karşı Kurulan Kızın Tatlı Siniri Tebessüm Ettirdi
Çocukları doğum günü partisi diye bir şey olduğunu öğrenince şüphesiz en keyif aldıkları anlardan biri mum üflemek oluyor. Hatta bu eylemi öylesine seviyorlar ki doğum günü olmasa da mum üflemek istiyorlar. Bir kız çocuğu da muhtemelen kardeşi olan çocukla mumlarını üfleyecekleri esnada beklemediği ve hiç istemediği bir an yaşıyor.
Reklam
Gurbetçiden Kahve Zincirinde Oturan Gençlere 'Filistin' Protestosu: 'Yurt Dışında Bile Rağbet Yok'
Kadın bir gurbetçi, Türkiye'de kahve zincirinde oturan gençlerin yanına giderek 'Kahveniz güzel mi, Filistin'de ölen bebekleri gördünüz mü? Ben yurt dışında yaşıyorum orada bile Starbucks'a bu kadar rağbet yok, size yazıklar olsun.' ifadeleriyle tepki gösterdi. Kadının ifadelerine karşı Kabe'nin yanında da aynı kahve zincirinin bulunduğunu hatırlatan gençler, şikayetçi olmak için polisi arayacağını söyledi.
Reklam
Uyarılara Rağmen Adana'da Su Kanalına Giren Çocuklar: "Korkmak mı? Ölüm Allah'ın Emri"
Adana'da hayati tehlike taşıdığı için girilmesi yasak olan su kanalına engel tanımayan çocuklar sıcaklara dayanamadıkları için neredeyse her gün giriyor. Maalesef ki su kanalına giren çocuklardan kötü haberler alabiliyoruz, ancak onların önüne ne polis ne de bir başkası geçebiliyor. Adana'nın Seyhan ilçesinde su kanalına giren çocukların bulduğu yeni yöntem ise dikkat çekti.
İsmail Saymaz'dan Olay Yaratacak Masur Yavaş İddiası! 'Koca Anadolu Yavaş'ın Selamıyla Ayağa Kalkar'
Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'de katıldığı 'Gündem Özel' programında yapılacak olan bir sonraki Genel Seçim'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da Cumhurbaşkanlığı'na aday olacağını söyledi. CHP örgütlerinin bu duruma sıcak bakmayacağını söyleyen Saymaz, 'Mansur Yavaş bundan vaz geçer mi, geçmez. Kendi adaylığını bağımsız bir platforma dönüştürebilir. Bu CHP'ye kaybettirebilir. Yavaş'ın gücünü hafife almak yanlış olur. Koca İç Anadolu, Yavaş'ın selamıyla ayağa kalktı.' dedi.
Reklam