onedio
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
İmparator Olmayı Canım Kolay Mı Sandın! O Rol Aslında Haluk Bilginer'inmiş
Yönetmenliğini Gani Müjde'nin üstlendiği 'Kahpe Bizans' filmi bir döneme damga vurmuş, filmdeki replikler uzun süre akıllarda kalmıştı. Mehmet Ali Erbil'den Cem Davran'a, Hande Ataizi'den Demet Şener'e adeta dönemin bütün ünlüleri bu yapımda buluşmuştu. Filmin en can alıcı karakteri ise hiç kuşkusuz astığı astık, kestiği kestik 'İmparator İlletyus'tu. 90'ların sonuna doğru 'Çarkıfelek' programıyla izleyicilerle buluşan Mehmet Ali Erbil'in canlandırdığı bu karaktere ilişkin enteresan bir gerçek ortaya çıktı. Hem de bu gerçek 1996 yılına kadar uzanıyor!
Reklam
CSI: Bozcaada! Kumsalda Yüzük Bulan Ata Demirer Her Plaja Lazım
Haziran ayına girmemizle birlikte kumsal sezonu da -Fedon denize düşsün ya da düşmesin, fark etmez- açılmış oldu. Ege kıyılarına yavaş yavaş akın eden ünlülerimiz şimdiden tatil pozları vermeye başladı. Bazı isimler de sahil kıyılarının gediklilerinden. Mesela Bozcaada desek akla gelecek isim belli, elbette Ata Demirer! Ünlü komedyenin sahilden yaptığı bir paylaşım sosyal medyada güzel bir goygoy konusu olmaya yetti.
Dünya Güzellerim Tatilde'nin 2. Sezonunda Çıkması Kuvvetle Muhtemel Kaoslar
Tam 7 (yazıyla yedi) yıl önce bir sabah gözlerimizi açtık ve Diva'sından Sofiya'sı ve Afrodit'ine, 'Dünya Güzellerim'i ekran başında bir arada bulduk. Düşünsenize, bir ortamda aynı anda hem Bülent Ersoy hem Banu Alkan hem de Safiye Soyman olacak ve herhangi bir kaos yaşanmayacak. Arkadaşlar teknik olarak mümkün değil bu. Kaos onların bir araya gelmeleriyle birlikte 'default' olarak yükleniyor zaten. Önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelecek bu 3'lüye bu kez Burcu Esmersoy değil, çok daha heyecan verici bir isim geliyor. Seray Sever'li 'Dünya Güzellerim' mevcut kaos yükünü de bir hayli yükseğe çıkartıyor. Gelin birazcık fiskos yapıp olası kaos senaryolarını gözden geçirelim.
Reklam