Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Renklere Göre Sevişmen Gereken Yeri Söylüyoruz!

etiket Seçtiğin Renklere Göre Sevişmen Gereken Yeri Söylüyoruz!

Aburoski
10.11.2020 - 19:30

Zevkin doruklarını yaşayacağın en uygun yeri söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evinde hangi rengi asla kullanmazsın?

2. Bu renklerden hangisi sana kendini daha iyi hissettirir?

3. Hangi renkte kıyafetin yok ya da hangi renkten kıyafetin daha az?

4. Hangi renkten kıyafetin daha fazla?

5. Evinin duvarlarını bu tonlardan hangisine boyarsın? (Sadece elinde bu renklerin olduğunu düşün.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evinde hangi tondan eşya hiç yok?

7. Mutfak dolabını bu tonlardan hangisine boyarsın? (Sadece elinde bu renklerin olduğunu düşün.)

8. Hangi renk araba almak istersin?

9. Bu renklerden hangisini sevmiyorsun?

10. Son olarak, bu renklerden hangisini seviyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çadır!

Çadır!

Senin mutlaka sevişmen gereken yer çadır! Çadırda sevişenler mutlaka herkesin denemesi gerektiğini söylüyor. Bence sen de denemelisin. Tabii çadırının hem gündüz hem de gece dışarıya gölgenizi yansıtmadığından emin olduktan sonra! Ha bir de sesinize biraz dikkat etmeniz gerekiyor. Onun dışında her şeyin mükemmel olacağını hissediyorum. :)

Mutfak!

Senin kesinlikle sevişmen gereken yer mutfak! Mutfak halısı olur, masası olur, tezgahı olur bilemiyorum. Tek bildiğim şey rutinden kaçman için bunu denemen gerektiği. Artık yatak odasından çıkıp eşsiz deneyimler yaşamalısın. Hem senin hem de partnerin için çok güzel olacak. Bana güven. :)

Banyo!

Senin mutlaka sevişmen gereken yer banyo! Yataktaki seksten daha çok zevk alacağın kesin. Bunu denedikten sonra bana kesinlikle teşekkür edeceksin. Tabii banyoya iki kişinin sığması ve hareket alanının biraz geniş olması gerekiyor. Aksi takdirde sakatlanmalar meydana gelebilir. İlk kez deneyeceksen biraz dikkatli olman konusunda seni uyarmam gerekiyor. Hadi bakalım zevki doruklarda yaşamanız dileğiyle. :)

Cam kenarı!

Senin mutlaka sevişmen gereken yer cam kenarı. Tabii insanlar seni dışarıdan görmeyecek, sadece sen dışarıyı göreceksin. Heyecanlı tarafı da bu zaten. Senin cam kenarında zevkten havalara uçarken dışarıdaki manzaranın da aynı zamanda tadını çıkaracaksın. Daha ne olsun değil mi? Seni insanların görmediğinden emin olduktan sonra derhal işe koyul! :)

Araba!

Senin mutlaka sevişmen gereken yer araba! Birçok insanın bunu deneyimlediğini düşünüyorum. Neden sen geri planda kalasın ki? Bir an önce arabanızı ıssız bir yere çekin ve partnerinle harika dakikalar geçirin. Bu zevkten mahrum kalmanı asla istemem. :)

Havuz!

Senin mutlaka sevişmen gereken yer havuz! Tatil için tuttuğunuz villanın havuzu bunun için müsait olabilir. Geceden başlayıp sabaha kadar havuz kenarında zevki doruklarda yaşamak kim istemez ki? Havuzun içinde, havuzun kenarında ve şezlongun üstünde muhteşem saatler geçireceksiniz. Kesinlikle denemelisin, pişman olmayacaksın. Bana güven!

Sahil!

Sahil!

Senin mutlaka sevişmen gereken yer sahil! Yaz aylarında gecenin geç saatlerinde sadece sen, sevgilin ve dalga sesleriyle birlikte seksin tadını çıkaracaksınız. Tabii sizi kimsenin yakalamayacağından emin olmanız olmanız lazım. Sonuçta burası Türkiye. Büyük sıkıntılar meydana gelebilir. Biraz tehlikeli fakat heyecanlı olacak sizin için. :)

Başkasının evi!

Senin mutlaka sevişmen gereken yer başkasının evi. Yatakta ya da banyoda sevişebilirsiniz. Ses çıkarıp çıkarmamak size kalmış tabii ama o heyecan insanın libidosunu daha da artırıyor emin olabilirsin. Rutinden çıkmaya buradan başlayabilirsiniz. Bana güvenin çok iyi olacak. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
540
213
131
123
93
56
51
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cyanide

He amk. Her şey tamam da bir yer eksik.

Pasif Kullanıcı

havuz gifi ne lan öyle.. kjshfkjsffghjghjfgshgfshjgsdhjfgshjfgshj

SyLvanoS

ben bi arabada sevişip geleyim