Görüş Bildir
Haberler
Hangi Seks Oyuncağısın?

etiket Hangi Seks Oyuncağısın?

Bizi yeme, senin de merakın var biliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2. Bir komedi dizisi seç şimdi de.

3. Daha çok hangi durumlarda arkadaşlarının senin yardımına ihtiyacı vardır?

4. Sevgililer gününde hangisini yapmak sana daha yakın?

5. Küçükken ne olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İşten/okuldan sonra seni hangisini yaparken bulma ihtimalimiz daha yüksek?

7. Hangisi olmadan bir hiçsin?

8. Son olarak da bir Disney Prensesi seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Vibratör çıktı!

Vibratör çıktı!

Doğuştan aynı anda birden çok şeyi yapabilecek kabiliyete sahipsin sen. Bazıları seni bir süper kahraman gibi görebilir ama sınırları zorlamak, beynini birkaç şeye bölebilmek senin için normal bir olay. Zorlanmak, uğraşmak, didinmek yorucu değil aksine sana enerji ve motivasyon veren şeyler.

Tıkaç çıktı!

Tıkaç çıktı!

Doğuştan maceraperest bir yapın var. İnsanların genelde çekindiği ya da emin olamadığı şeyleri yapmak senin için yeni bir anıdan başka bir şey değil! Biliyorsun, büyük cesaret isteyenler şeyler sonucunda büyük ödüllerle gelirler. Sen de her zaman büyük oynayan bir insan olmaya devam edeceksin.

Kelepçe çıktı!

Kelepçe çıktı!

Sen diplomatik, mantıklı ve olayları kendi objektifin dışında da görmeyi başarabilen bir karaktersin. Bir mühendis kafasıyla kararlarını veriyorsun, senin için çözülemeyecek sorun yok, belki gidiş yolun hatalıdır, belki de hesaplamaların. Ama kesinlikle çözüm insanısın, problem değil.

Sihirli Değnek çıktı!

Sihirli Değnek çıktı!

İki yüzün var, dışarıda görünen sen ve yalnız kaldığında sen. Bu senin ikiyüzlü bir insan olduğun anlamına gelmiyor kesinlikle. Ama seni biraz tanımaya başlayan insanlar neler çıkacağını tahmin bile edemeyecek. İnsanları şok etmekte üstüne yok.

Kırbaç çıktı!

Kırbaç çıktı!

Kontrolü eline almayı seven, sevdiği insanların problemlerini kendi problemi gibi gören, yönetici bir karaktersin. İnsanların zor anlarında aradıkları, en mantıklı kararları vereceğine inandıkları insan, işte o sensin! Güven senin için çok çok çok önemli bir yapıtaşı!

Salıncak çıktı!

Salıncak çıktı!

Sen resmen bir sosyal kelebeksin! Cuma günleri en çok aranan, keyifsiz insanları neşelendirmekten büyük keyif alan ve kendin olmaktan bir dakika bile geri durmayan bir insansın! E bu orijinallikle de her zaman aranan, sevilen bir karakter olman çok da sürpriz değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
519
215
178
135
118
84
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?