Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsel Testle Hangi Fetişe Yakın Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu Görsel Testle Hangi Fetişe Yakın Olduğunu Söylüyoruz!

Hissettirdiği duygulara göre tercihlerini yap, hangi fetişe yakın olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi fotoğraf seni huzurlu hissettiriyor?

2. Hangi fotoğraf seni geriyor peki?

3. Hangi fotoğraf sence daha cesur?

4. Aralarından hangisi sana en çok ilham veren?

5. Tedbirli olman gerektiğini hissettiren fotoğraf desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En "Yaramaz" hissettiren fotoğraf?

7. Hangi fotoğraf en rahatsız edici?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

BDSM fetişi çıktı!

BDSM fetişi çıktı!

Görsel ve duygusal seçimlerine göre senin yakın olduğun fetiş BDSM! Güçlü ve özgür bir 'patron' olduğunu yatakta da göstermekten büyük keyif alıyorsun. Ne istediğini biliyorsun ve sormaktan, aklındakileri söylemekten asla çekinmiyorsun. Bunların yanında, güvendiğiniz ve sizin için koruyucu birinin yanında nazik, hassas ve itaatkar tarafını da sergilemekten keyif alıyorsun.

Deri fetişi çıktı!

Deri fetişi çıktı!

Görsel ve duygusal seçimlerine göre senin yakın olduğun fetişin deri ve lateks olduğunu saptadık! Oldukça sıkı ve keskin kurallardan keyif alıyorsun, oyunun kurallarını oyun başlamadan önce söylüyorsun. Sende birçok insanın inanılmaz derecede çekici bulduğu asıl şey, kendine güvenen ve dominant tavrın.

Teşhir fetişi çıktı!

Teşhir fetişi çıktı!

Görsel ve duygusal seçimlerine göre senin yakın olduğun fetişin teşhir olduğunu saptadık! Böyle söylediğinde çirkin geldiğinin farkındayız ama bu durum senin ne kadar özgür ruhlu, açık kalpli ve cesaretli olduğunu gösteriyor. Sen sekste adrenalinden büyük keyif alıyorsun. Bundan dolayı senin için halka açık alanlarda yapılan her gizli saklı aktivite çok eğlenceli.

Ayak fetişi çıktı!

Ayak fetişi çıktı!

Görsel ve duygusal seçimlerine göre senin yakın olduğun fetişin ayak olduğunu saptadık! Tutkulu, kimin ne düşündüğünü önemsemeyen, anarşist bir yapın var. Partnerini tam anlamıyla tatmin etmeden asla kendini rahat hissetmiyorsun. Her şey karşılıklı sonuçta..

Grup fetişi çıktı!

Grup fetişi çıktı!

Görsel ve duygusal seçimlerine göre senin yakın olduğun fetişin grup seks olduğunu saptadık! Çok iyi anlaştığın bir çiftle sosyalliğin ve tecrübenin başka bir adımına gitmekle ilgili çok rahat düşünüyorsun. Açık fikirlisin ve rahatsın. Büyük resme bakmasını iyi biliyorsun.

Rol yapma fetişi çıktı!

Rol yapma fetişi çıktı!

Görsel ve duygusal seçimlerine göre senin yakın olduğun fetişin rol yapma olduğunu saptadık! Hayal gücün çok geniş, fantezi ve içgüdülerin de hayal gücünle paralellik gösteriyor. Eğer seks keyif almak için yapılan bir şeyse onu neden daha da heyecanlı hale getirmeyesin ki zaten? En sevdiğin karakter gibi giyinmiş bir partner tabii ki hoşuna gidecektir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
794
445
217
169
139
132
79
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
eksiliserbet

abi geri kafalı falan değilim ama bu içerikler fazla olmadı mı artık? Bari arada yapın..

Zeliha Akman

herkes gibi ben de BDSM çıktım :D

dogrusubu

ya yaramazlık şeysinde ayakkabı seçtim diye ayak fetişi ilan ettiniz beni. ayaklardan hiç hoşlanmam :@@@@@