Görüş Bildir
Haberler
10 Soruda Sevgilinin Hangi Fetişe Yatkın Olduğunu Söylüyoruz!

etiket 10 Soruda Sevgilinin Hangi Fetişe Yatkın Olduğunu Söylüyoruz!

Aburoski
20.10.2020 - 21:00

Biraz da gerçekleri konuşalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Bugüne kadar hiç fetişi olan biriyle tanıştın mı?

2. Bugüne kadar hiç fetişi olan biriyle tanıştın mı?

3. En çok korktuğun kabusun bunlardan hangisi olabilir?

4. Haydi bize gerçeği söyle! Sevgilinin sivilcelerini hiç sıktın mı?

5. Peki fetişizm sana ne ifade ediyor?

5. Peki fetişizm sana ne ifade ediyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinle evliliğe doğru giden bir ilişkiniz mi var?

7. Söyle bakalım hangi fotoğraf seni rahatsız etti?

8. Hiç bu zamana kadar sevgilinin anlam veremediğin garip bir davranışına denk geldin mi?

9. Şimdi ne alaka diyeceğin bir soru soracağız. 1 sene boyunca nefret ettiğin bir insanın ayaklarını yıkarsan 5 milyon dolara sahip olacaksın. Kabul eder misin?

9. Şimdi ne alaka diyeceğin bir soru soracağız. 1 sene boyunca nefret ettiğin bir insanın ayaklarını yıkarsan 5 milyon dolara sahip olacaksın. Kabul eder misin?

10. Son olarak, ilişkinin rengini seçebilir misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevgilin ayak fetişine yatkın!

Sevgilin senden saklamaya çalışsa da onun ayaklara karşı büyük bir zaafı olduğunu bilmen gerekiyor. Geceleri gizli gizli senin ayaklarını izliyor. Senin anlamaman için ayaklarını dokunamıyor tabii. Ayak parmaklarına dokunamamak onun için işkenceden farksız. Bu fetişi olduğunu öğrendiğinde senin onu terk edeceğini düşünüyor. Böyle bir durumun içerisinde olmak onu çok fazla üzüyor. Bu nedenle de cinsiyet fark etmeden başka insanların ayaklarına dokunuyor, onları öpüyor. 

Her ne kadar kendisine engel olmaya çalışsa da bunu bir türlü başaramıyor. Anlayacağın onu seviyorsan bu azaptan kurtarman, böyle bir şeyi öğrendiğin takdirde -eğer istiyorsan- onu terk etmeyeceğini göstermen gerekiyor. Bunu yaparsan o sana zamanla zaten açılacak. İstemiyorsan da ona büyük tepkiler vermeden bu işi bitirmelisin. Onu bu şekilde kabul edecek biriyle olmalı. Sakın istemediğin halde sırf seviyorsun diye de bunu sineye çekip yola devam etme. İleride sıkıntılı süreçler yaşayabilirsin çünkü. :)

Sevgilin Eproctophilia (osurma) fetişine yatkın!

Senin de bildiğin üzere sevgilin osurmaya fena halde düşkün. Hem sürekli kendi osurmayı çok seviyor hem de senin ya da başkalarının osurmasını istiyor. Sadece osurmayla kalmıyor tabii... Osurduktan sonra gelen kokuyu da deli gibi kokluyor. Sen bu durumdan dolayı rahatsızsın sanırım. Bazı anlar kusacakmış gibi hissediyorsun. İnsanların içinde osurmayı da çok seviyor. Arkadaşlarının, hatta ailenin yanında bile durmadan osurup kokusunu içine çekiyor. En azından başkalarının yanına yapmaması gerektiğini söylesen de seni dikkate almayıp bu duruma devam ediyor. 

Ailen ve arkadaşların bu nedenle onun seninle birlikte olmasını istemiyor. Ailenin çok derece bu ilişkiye karşı. Ne yapacağını şaşırmış durumdasın ve kısa süre içerisinde de karar vermen gerekiyor yoksa sen de onun gibi sosyal hayattan soyutlanacaksın. :)

Sevgilin külot fetişine yatkın!

Sevgilinin sana söylemediği bir külot fetişi durumu var. Sana söylemeye çekiniyor, senin büyük tepki vermenden korkuyor. Senden gizli gizli kirli külotlarını kokluyor. Senin külotların da yeterli gelmiyor ona artık. Bu nedenle de internet üzerinden kullanılmış külotlarını satan hesaplardan külot satın alıyor. Bunu öğrendiğinde eminim ki çok büyük bir tepki vereceksin. Hatta onu çevresine rezil bile edebilirsin. O da bunu bildiği için sonsuza kadar senden saklamayı düşünüyor. 

Fakat bir gün onu gece geç bir saatte külotlarını koklarken yakalayacaksın ve kıyamet kopacak. Sen zaten ufaktan ufaktan şüphelenmeye başlamıştın ve şüphelerinde haklı çıkacaksın. Bu durumu öğrendikten sonra da onu hem ailesine hem arkadaşlarına rezil edeceksin. Bir daha da yüzünü görmeyeceksin. O da hesaplardan satın aldığı kirli külotları koklamaya devam edecek... :)

Sevgilin meme fetişine yatkın!

Sevgilin tam bir meme canavarı! Her gördüğü memeyi elleyip öpmek istiyor. Bu zamana kadar senin dışında başka kimsenin memesini elleyip öpmemiş ama yine de içten içe istiyor. Bu fetişe yatkın olduğunu sen de biliyorsun. Çok fazla zararı olmadığını düşündüğün için de tepki göstermiyorsun. Başka memelere düştüğü zaman sadece ortalığı yangın yerine çevirirsin. Onun haricinde bir problem olarak görmüyorsun. Onun için seninle seks yapmayıp sadece memelerini öpmesi bile yeterli... 

Durumu şu an için sorunsuz gözüküyor fakat ileride bu senin açından büyük sıkıntılara neden olacak. Bu fetiş 'taciz' noktasına eriştiğinde ortalık fena halde karışacak. Kendine engel olamadığını, elinde olmadan bunu yaptığını söylese de seni inandıramayacak ve bu ilişkinin fişini çekeceksin.

Sevgilin kıllı koltuk altı fetişine yatkın!

Sevgilinin senden saklamaya çalıştığı kıllı koltuk altı fetişi var. Sadece koltuk altında değil her yerde kıl seviyor. Kıllı vücutları yalamayı, koklamayı çok seviyor. Bu durumu öğrendiğinde arkana bile bakmadan kaçacağını düşünüyor. Bu nedenle senden olabildiğince saklamaya çalışıyor. Senden gizli gizli bu işi paraya çeviren kıllı insanlarla buluşup kendini rahatlatıyor. Ter kokan koltuk altlarına dokunmak onun için büyük bir haz. Kulağa iğrenç geliyor biliyorum ama o da böyle biri yapacak bir şey yok! 

Umarım en yakın zamanda bu durumu öğrenirsin çünkü daha fazla kandırılmanı istemiyorum. Öğrendiğinde de çok tepki göstermeden -kalmak istemiyorsan tabii- arkana bile bakmadan çekip gitmen. Sırlarla dolu ilişkinin bu şekilde devam etmesi seni ileride çok üzecek...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
531
149
101
79
43
36
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın