Z Kuşağı mı, Profesyonel Şef mi? Daha İyi Tatlı Hazırlayanı Onedio Takipçileri Belirliyor! Bölüm III
Onedio'nun profesyonel şefi Sercan Çam, bu seride sizler için Z kuşağına karşı yarıştı!Dr. Oetker Çilekli & Muzlu Yogotella'nın başrolde olduğu yarışmada hem Sercan Şef hem de Z kuşağı 4 dakikada pişirmeden hazırlanan bu tatlıyı en güzel görünen şekilde sunmaya çalıştı! Hangi tatlının daha iyi olduğuna ise Onedio takipçileri karar verdi!Bakalım finalde hangisi kazandı?Profesyonel Onedio Şefi Sercan Çam mı yoksa Z Kuşağı Zeynep mi?Bu eğlenceli yarışmayı sakın kaçırmayın!#işbirliğiSercan Şef Tarifi - Çilekli Crumble:Tabanı için:400 gram çilek1 yemek kaşığı şeker1 yemek kaşığı nişastaYarım limonun suyuCrumble için;2/3 su bardağı un2 yemek kaşığı esmer şeker60 gram tereyağı, oda sıcak1 tutam tuz1 paket vanilinYogotella için;1 su bardağı süt1 su bardağı süzme yoğurt1 paket çilekli YogotellaServis için;Taze naneTaban için, çilekleri ikiye kesin. Bütün malzemeleri karıştırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Süre sonunda çileklerden biraz ayırın.Crumble için, gerekli malzemeleri karıştırın. Deniz kumunu andıran görüntüye gelince buzlukta 10 dakika soğutun. Fırındaki çileklerin üzerine serpin ve üzeri kızarana kadar pişirin.Yogotella için, buzdolabında soğutulmuş 1 su bardağı sütü çırpma kabına boşaltın. Üzerine poşetin tamamını ilave edin. Önce düşük sonra yüksek devirde 3 dakika çırpın. Üzerine yoğurt ilave edip 1 dakika daha düşük devirde çırpın.Servis için, tatlıdan birkaç kaşık alıp tabağa koyun. Üzerine Yogotella’dan koyun. Taze nane ile servis edin.
Reklam
Vekilin “Köpekleri Kısırlaştırmak İçin Köpeklere Sordunuz mu?” Sözlerine Üzerine Nevşin Mengü’den Sert Sözler
Sokak köpeklerinin uyutulması hakkında hazırlanan yasa tasarısı bir süredir tartışılmaya devam ediyor. Hayvanseverler tepkilerilerini sosyal medya hesaplarından ve sokaklarda yaptıkları eylemlerden göstermeye çalışıyor. Ancak bugün ötenazi maddesini de barındıran yasa kabul edildi. Olanlar üstüne Nevşin Mengü’nün yaptığı paylaşım dikkat çekti.
Reklam
Reklam
Reklam
CHP'li Belediyeler Sokak Hayvanları Yasası'na Karşı Akım Başlattı: 'Elimizi Kana Bulamayacağız'
Dün gece yarısı TBMM'de yapılan oylamada kabul edilen Sokak Hayvanları Yasası'na tepkiler sürüyor. Son olarak CHP'li Şişli Belediyesi'nin Başkanı Resul Emrah Şahan, yasayı kabul etmediğini belirterek, 'Sosyal demokrat belediyeler olarak katliama ortak olmayacak, elimizi kana bulamayacağız.' dedi. Şahan, Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağ'a da çağrıda bulundu.
Reklam
Reklam