Görüş Bildir
Haberler
Yataktaki Tarzına Göre Cinsel Profilini Söylüyoruz!

Yataktaki Tarzına Göre Cinsel Profilini Söylüyoruz!

Club Okey
01.08.2016 - 10:31

Bu test: Doğru!

1. Öncelikle cinselliğe bakış açını öğrenelim. Cinsellik deyince aklına ilk ne geliyor?

2. Peki cinsel ilişki sırasında partnerine karşı tavrın nasıldır?

3. Bu soru önemli: Cinsel ilişki bitince ilk ne yaparsın?

4. Peki bir cinsel ilişkide şunlardan hangisine daha çok dikkat edersin?

5. Dürüst ol. Ön sevişme hakkında ne düşünüyorsun?

6. Peki romantizm senin için nedir?

7. Cinsel ilişki sürecinde müzik olmalı mı sence?

8. Hiçbir aşk unutulmaz ama bazıları daha unutulmazdır. Peki senin unutulmaz aşkın hangisi?

9. Aramızda kalacağından emin olabilirsin. Hiç karşı taraftan gelen cinsel ilişki teklifini reddettiğin oldu mu?

10. Son sorumuz geliyor. Hangisi senin cinsel ilişki sırasında konsantrasyonunu düşürebilir?

Cinsel Profilin: Hazcı ama gerçekçi!

Cinsel Profilin: Hazcı ama gerçekçi!

Sen hazcısın, ona ne şüphe?! Ama cinsellikte senin için daha önemli bir şey var ki, o da kesinlikle gerçekçilik. Sahte şeyler hiç sana göre değil; bu sadece cinsellikte değil, gerçek hayatta da böyle. O gerçekçiliği mutlaka cinsellikte de bulmalısın. Senin olayın bu!..

Bu gerçekçiliği en rahat Okey Zero'yla yaşayabilirsin. 0.05 mm'lik inceliğiyle o kadar ince ki, sanki yokmuş gibi. Merak ettiysen gizli paketleme ile sipariş vermek için buraya bir bak!

Cinsel Profilin: Çok Ateşli!

Cinsel Profilin: Çok Ateşli!

Senin öyle ateşli, öyle tutkulu bir cinsel kişiliğin var ki, Sibirya'nın -50 derecedeki tundralarını saniyede Sahra Çölü'ne çevirir. Dışarıdaki kimliğini bilmiyoruz ama yatakta kedigillerin bir üyesi gibisin adeta :) Partnerinden de aynı ateşe ayak uydurmasını bekliyorsun haliyle. Bizce nevresimleri yanmaz kumaştan yaptır, maazallah alev alır falan :) 

Bu ateşine ayak uydurabilecek prezervatifse Okey Sıcak Temas. İçerdiği ısıtıcı kremle vücut ısısını yükseltiyor. Yangına körükle gidiyor yani ;) Yeterince ısındıysan gizli paketleme ile sipariş vermek için buraya bir bakmanda fayda var!

Cinsel Profilin: Her Şey Olması Gerektiği Gibi!

Cinsel Profilin: Her Şey Olması Gerektiği Gibi!

Senin cinsel profilin, dengeli. Aslında sende cinsellikte olabilecek her şeyden var; ama kararında. Hazcısın, romantiksin, çılgınsın. Ama dedik ya abartı yoktur sende. Modunu nerede nasıl ve ne dozda ayarlayacağını çok iyi bilirsin.

Senin bu dengeli cinsel profiline en uygun prezervatifse Okey Klasik. Sen de biliyorsun klasikler eskimez  ;) İşte ben buyum diyorsan gizli paketleme ile sipariş vermek için buraya bir göz at!

Cinsel Profilin: Zirvelerdesin!

Cinsel Profilin: Zirvelerdesin!

Ooo merhaba Everest kardeş, hoşgeldin! Otur azıcık soluklan, yorulmuşsundur sen şimdi :) Evet senin cinsel profilin hep zirveye oynayanlardan. Hiç azıyla yetinmiyorsun ve biliyor musun cinselliğini senin kadar zirveye çıkarabilene az denk gelinir. Her ilişkini sanki bir daha hiç onu yapamayacakmış gibi yaşıyorsun, eminiz partnerin de bundan rahatsız değildir :)

Seni bu zirveye ulaştırmada yardımcı olacak bir prezervatif biliyoruz: Okey Zirve! Tırtıklı ve kabartmalı özel dokusu sayesinde iki tarafa da daha fazla zevk verir. Zirvede kalmak ve gizli paketleme ile sipariş vermek için buraya bir göz at!

Cinsel Profilin: Hisler Senin İçin Çok Önemli!

Cinsel Profilin: Hisler Senin İçin Çok Önemli!

Sen en asil duygunun insanısın; bu yüzden cinsellikte kesinlikle his arayanlardansın. Ten uyumuysa vazgeçemeyeceğin şeylerdendir. Daha yumuşak ve naif bir tarzının da olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim, ey asil duyguların insanı :)

Gerçek ten hissini ise Okey Tenn'de bulabilirsin. Okey Tenn’in özel olarak formüle edilmiş dokusu daha yumuşak ve doğal bir his sağlar. Ten uyumunu yakaladıysan gizli paketleme ile sipariş vermek için buraya bir bak!

Cinsel Profilin: Tecrübeli!

Cinsel Profilin: Tecrübeli!

Sen oldukça tecrübeli bir cinsel profile sahipsin. Çünkü ilişkide partnerinin mutluluğunu ön planda tutmanın ne kadar önemli olduğunu biliyorsun. Ve biliyorsun ki, o mutluysa seni de mutlu eder. Bunun yanında sen bazı şeyleri hemen bitirip tüketme taraftarı değilsin; yavaş yavaş tadını çıkara çıkara... Son olarak ritim senin için çok önemli çok ;)

Senin bu ritmine ayak uyduracak bir prezervatif biliyoruz: Okey Ritim!  Geciktirici etkisi ve kabartmalı dokusu ile erkeği yavaşlatırken, kadını hızlandırır. Ritmini bulduysan gizli paketleme ile sipariş vermek için buraya bir bak!

Cinsel Profilin: Dibine Kadar Eğlence!

Cinsel Profilin: Dibine Kadar Eğlence!

Her şeyden önce senin rengarenk bir cinsel profilin var. Sonuna, en sonuna kadar eğlence yataktaki seni tanımlayan kelimedir. Ayrıca sürprizli bir cinsel kişiliğe de sahip olduğunu söylemeden edemeyeceğiz: Ne zaman, ne yapacağın belli olmaz diyelim de anla sen :)

Senin bu renkli kişiliğine en uygun prezervatifse Okey Renk Renk. Böğürtlen, nane ve ahududu kokularıyla zevki daha renkli yaşa! Bi' deneyeyim diyorsan gizli paketleme ile sipariş vermek için buraya bir göz at!

Cinsel Profilin: İki Taraf da Mutlu Olmalı!

Cinsel Profilin: İki Taraf da Mutlu Olmalı!

Senin cinsel profilin karşı tarafla ilgili dersek sanırız yanlış olmaz. Çünkü senin yatakta, yani cinsellikte en önem verdiğin şey karşı tarafın aldığı haz. Onun orgazm olması, senin için de belli başlı bir orgazm sebebi. Tabii ki senin aldığın sınırsız hazzı da söylemeden geçemeyeceğiz. Kısaca her iki taraf da mutlu: Muhteşem bileşim!..

İki tarafın da cinsellikten haz aldığı bir prezervatif var: Okey Çifte Haz! Geniş baş kısmıyla erkeklerin, tırtıklı yüzeyiyle de kadınların ilişkiden alığı hazzı artırma özelliğine sahiptir. Yıllardır aradığım şeyi buldum diyorsan gizli paketleme ile sipariş vermek için buraya bir göz at!

Cinsel Profilin: Romantik!

Cinsel Profilin: Romantik!

Evet evet, senin romantik bir cinsel profilin var. Hissetmek çok önemli, duygular da. Ama senin şöyle bir durumun var ki, partnerinle ilişkini ayakta tutan şey bu: Onunla ilk kez tanışmış gibi hissetmeyi seviyorsun. Bu haz senin için vazgeçilmeyecek belki de tek şey!

İşte bunu sadece ama sadece Okey Ultra Hisset'le yakalayabilirsin. Çok ince yapıda üretilen Okey Ultra Hisset ile zevki daha fazla hissedeceksin. O kadar ince ki; hissetmek ne demek, şimdi göreceksin ;) Bana bu lazım diyorsan gizli paketleme ile sipariş vermek için buraya bir göz at!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Amy Winehouse

Senin öyle ateşli, öyle tutkulu bir cinsel kişiliğin var ki, Sibirya'nın -50 derecedeki tundralarını saniyede Sahra Çölü'ne çevirir. Dışarıdaki kimliğini bil... Devamını Gör

Metin Karaman

Beğenmedin sanırım.

Asya

Cinsel Profilin: İki Taraf da Mutlu Olmalı! Cinsel Profilin: İki Taraf da Mutlu Olmalı! Senin cinsel profilin karşı tarafla ilgili dersek sanırız yanlış ... Devamını Gör

Duygu Acar

Cinsel Profilin: Çok Ateşli!