Görüş Bildir
Haberler
Yatak Odasında Eğlencenin Dozunu Artırmak İçin Oynayabileceğiniz 11 Seks Oyunu

etiket Yatak Odasında Eğlencenin Dozunu Artırmak İçin Oynayabileceğiniz 11 Seks Oyunu

Lisa Campton
22.08.2022 - 22:14

Cinsel hayatınızı renklendirmek ve partnerinizle daha güzel vakit geçirmek için seks oyunları biçilmiş kaftan!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rol Yapma Oyunu

1. Rol Yapma Oyunu

Bunu bir çeşit fantezi oyunu olarak düşünebilirsiniz. İstediğiniz kılığa girip partnerinizle oynayabilirsiniz. İster doktor ister bilim adamı ister polis. Caf caflı kıyafetler de işin cabası.

2. Erotik doğruluk mu cesaret mi?

2. Erotik doğruluk mu cesaret mi?

Şişe çevirmece oyununu hepimiz bir şekilde biliriz. İşte bu da onun erotik versiyonu. Partneriniz ile sırayla birbirinize bu soruyu yöneltip sonrasında soracağınız soru ve vereceğiniz direktiflerle eğlenceli bir gece geçebilirsiniz.

3. Soyunma oyunu

Bu da yine cesaret gerektiren bir oyun. Birbirinize soracağınız kişisel sorularla oyuna başlayabilirsiniz. Partnerinizin verdiği her yanlış cevapta bir parça kıyafeti çıkarın. Akabinde o da size aynı şeyi yapsın. Gecenin ilerleyen saatlerinde verilen yanlış cevaplarla üzerinizde hiç kıyafet kalmamış olacak.

4. Erotik kartlar

4. Erotik kartlar

Birbirinden farklı seks senaryolar içeren 52 kartlık bir oyun bu. Sırasıyla bu kartlarda yer alan senaryoları deneyebilirsiniz.

5. "30 Saniye" oyunu

5. "30 Saniye" oyunu

İlk olarak partnerinizle birlikte çıplak olmalısınız. İkiniz de rahatladıktan sonra zamanlayıcıyı açın. Bu süre içinde partnerinize verebileceğiniz kadar zevk vermeye çalışın. Bu oyunda daha fazlasını yapan kazanıyor! Biliyoruz bu süreli yeterli değil ama yeni şeyleri denemek için bir araç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Sıralı Haz" oyunu

Bu oyunun esas kuralı partnerinize haz noktalarınız söylemek. Önce birbirinize dokunmadan soyunun. Çırılçıplak bir halde yatakta karşılıklı oturun. En çok zevk aldığınız noktalardan birini seçin ve partneriniz 1 dakika boyunca bu haz durağında sizin yönlendirmelerinizde vakit geçirsin. Sonra sırayı değiştirin.

7. Erotik "Scrabble"

Normal scrabble oyununu biraz daha erotikleştirin. Kelimeleri daha erotik halde yazmaya çalışın. Bu sizin yataktaki heyecanınızı şahlandıracaktır.

8. Seks zarları

8. Seks zarları

Bu oyun en eğlenceli ve ateşli oyunlardan biri aslında. Bu zarların her tarafında farklı bir pozisyon yazıyor. Zarı her attığınızda gelen pozisyonu denemek zorundasınız. Daha önce yapmadığınız veya yapmaya çekindiğiniz pozisyonları bu şekilde denemiş olursunuz.

9. Blinde Date (Kör Randevu)

9. Blinde Date (Kör Randevu)

Bir partnerle iyi seks oyunları oynamayı planlıyorsanız yapılması gerekenlerden biri de budur. Bu oyun için bir tarih planlayın ve seçtiğiniz karakterin oynandığı yerde buluşun. Partnerinizin rol alacağını ve bağlı olacağını bildiğiniz tamamen farklı bir kişi olun. Yabancı gibi davranın, akşam yemeği sohbetine katılın, flört edin, biriniz diğerini içkiye davet edin ve bunun unutulmaz bir tutku gecesine dönüşmesine izin verin!

10. Fantezi Çanağı

10. Fantezi Çanağı

10 tane kağıda o güne kadar kimseye bahsetmediğiniz erotik fantezilerini yazın ve kağıtları katlayıp bir çanağa atın. Bunu partnerinize de yapmasını söyleyin. Kağıtları karıştırarak içinden sırayla çekin. Kağıttan çıkan fanteziyi uygulamaya geçin. Kimin fantezisiyse kurguyu o yapabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Vücut Boyama

11. Vücut Boyama

Resim yapmak eğlencelidir ancak vücut boyama çiftler için gelmiş geçmiş en iyi seks oyunu fikirlerinden biri olabilir. Bu aktivite çiftler için heyecanlı ve kirli oyunlara dönüştürülebilir. Bu oyunu oynamak için sadece bazı yıkanabilir organik boya ve fırçalar gerekli. Çiftler birbirlerinin bedenlerini tuval olarak kullanırlar ve istedikleri her şeyi boyarlar. Daha sonra birlikte duş da alabilirler. Yumuşak ve pürüzsüz fırça darbeleri erotik hisleri harekete geçirir ve partnerler arasında yakınlığı artırır. Bunun dışında bu samimi oyun, çiftlerin duygularını ve duygularını daha yaratıcı bir şekilde ifade etmelerine ve duygusal olarak yakınlaşmalarına da yardımcı olur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
38
30
18
17
14
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Mutlu gece ne onu kullanmayı sevmiyorum ten teni seviyorum