Görüş Bildir
Haberler
Tercih Ettiğin Kamasutra Pozisyonlarına Göre Bilinçaltın Aşk mı Cinsellik mi Diyor?

etiket Tercih Ettiğin Kamasutra Pozisyonlarına Göre Bilinçaltın Aşk mı Cinsellik mi Diyor?

Borgen
30.01.2017 - 01:10

Zevkin kitabı anlamına gelen Kamasutra kimilerine göre çiftler arası dengeyi sağlayan ve cinsel açlığı terbiye eden bir yaşam tarzını kimilerine göre ise çeşitli cinsel birleşme yollarını ifade ediyor. Bir yaşama sanatı da olsa, zengin pozisyonlara sahip bir seks rehberi de olsa, oldukça ilginç ve kökleri çok eskilere uzanan bu tarihi öğretinin rehberliği bizi bazı sonuçlara götürebilir. Tercih ettiğin pozisyonları seç ve bilinçaltın seni ele versin. Önce aşk mı, cinsellik mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi bakalım başlıyoruz!

2. Birini tercih etmek zor mu?

3. Pozisyonlara dikkatlice odaklan.

4. Hangisi sana daha uygun?

5. Hangisi seni daha fazla çekiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bunlardan?

7. Hangisi?

8. Oldukça zor pozisyonlar da var aralarında ama birini seçmelisin.

9. Seni en çok heyecanlandıranı söyle bize.

10. Son olarak bunlardan birini seç ve sonucu görelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk!

Aşk!

Bilinçaltın aşk diyor! Tercih ettiğin Kamasutra pozisyonları senin için aşkın daha önde olduğunu gösteriyor. Yaşadığın ilişkide cinsellik de senin için önemli tabii ki ama aşk olmadan olmaz diyenlerdensin. Sevmeden sevişmek pek sana göre değil. Cinselliğin tutku ile birleştiğinde zevk verdiğine inanıyorsun. İçinde duygusal çekimin olmadığı bir seks senin için olmasa da olur. Ancak ikisi birleştiğinde senin için tüm parçalar tamamlanmış oluyor. Sen bir aşk insanısın ve seni kalbinin idare ediyor olduğunu kabullenmelisin.

Cinsellik!

Cinsellik!

Bilinçaltın cinsellik diyor! Tercih ettiğin Kamasutra pozisyonları senin için cinselliğin bir adım önde olduğunun kanıtı gibi. Hayalindeki cinsellik olmadan aşk senin için daima eksik kalmaya mahkum. İyi bir seks hayatı yoksa ilişkiye odaklanmakta sorun yaşıyorsun. Seni duygularından önce cinsel dürtülerin kontrol ediyor. Tercih ettiğin pozisyonlar cinselliğin senin ilişki algının tam ortasında, güçlü bir şekilde durduğunu gösteriyor. Sen aşktan önce sekse tutkunsun!

Hem Aşk Hem Cinsellik!

Hem Aşk Hem Cinsellik!

Bilinçaltın hem aşk hem cinsellik diyor! Seçtiğin Kamasutra pozisyonları bilinçaltının oldukça dengeli olduğunu gösteriyor. Senin bir ilişkiden beklentin hem tutkulu bir aşk hem de ateşli bir cinsel hayat. Bunları birbirlerini tamamlayan parçalar olarak görüyorsun ve biri olmadan bir ilişkinin eksik kalacağını düşünüyorsun. Sadece aşk ya da sadece seks seni tek başına tatmin etmiyor. Ruhun her alanda olduğu gibi yaşadığın ilişkide de dengenin ahenginden yana ve seçtiğin pozisyonlar senin aşk ve cinselliğin harmanlanmış olmasını arzu ettiğini gösteriyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3450
1391
728
519
500
333
242
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rüya

Hem Aşk Hem Cinsellik! Aşk olmadan cinsellik olmaz... (bence)

witch

Testi yaparken yoruldum ya bu şekillere girebilen ancak cimlastikçi falandır. Bi şey bi yere girecek diye niye kastınız ya bu kadar? Ters bi harekette geb... Devamını Gör

cernobilo

''sen eziğin tekisin. elin sabundan başka birşey bilmiyor'' çıktı. ne demek bu ?? bilen açıklasın

Sümeyye Balcı

TABİKİ TİTİZSİN DEMEK SALAK