Görüş Bildir
İddialı Kombinleri ile Birbirleriyle Yarışan Ünlü İsimlerden En İyi Giyinen Hangisi?
Ünlülerin giyim tarzları, genellikle hayranları ve moda severler tarafından dikkatle takip edilir. Bazıları klasik ve asil bir stil tercih ederken, bazıları ise cesaretlerini ve iddialarını yansıtan kombinlerle göz doldurur. Şıklık yarışında öne çıkan isimler her zaman merak konusu olmuştur. Peki sizin gözünüzde en iyi giyinen ünlü kim? Kimin tarzı sizin için modanın zirvesini temsil ediyor? Bu konuda fikirlerinizi merak ediyoruz.Bu içerik 07.05.2024 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam
BlackPink Üyesi Jennie Met Gala Konseptinden Bihaber Giyimiyle Yerin Dibine Sokan Yorumlardan Nasibini Aldı
Dünyanın en prestijli moda şovu Met Gala, dün akşam yine efsanevi anlara damgasını vurdu. Ünlülerin şıklık yarışına girdiği Gala'da konsepte uygun kıyafetlerin absürtlüğü konuşulurken, kimilerinin de asla uygun olmayan elbiseleri eleştirildi. Bu isimlerden bir tanesi de BlackPink üyesi Jennie oldu... Yeryüzü, deniz ve gökyüzü de temaya dahil olsa da, Jennie tarzıyla sınıfta kalmış gibi...
Reklam
Bilet Fiyatı 75 Bin Dolar Olan Met Gala'nın Hiç Bilmediğiniz Katı Kuralları
Moda dünyası için büyük önem teşkil eden, hatta en önemli diyebileceğimiz o gece bu yıl da gelip çattı. 6 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşen Met Gala, her ne kadar tüm dünyanın konuştuğu bir etkinlik olsa da arka planda yaşananlar elbette bilinmiyor. Yasaklar, kurallar, gizemler... Dilimizde konuşmaktan tüy biten Met Gala'nın yıllardır süren kurallarına gelin birlikte bakalım!
Reklam
Yılın Beklenen Kırmızı Halısı Geldi! 2024 Met Gala'nın En Şık ve Rüküş İsimlerini Beraber Seçiyoruz!
Dünyaca ünlü isimlerin bir araya geldiği, adeta yıldızlar geçidine dönen kırmızı halısıyla, moda dünyasının en görkemli etkinliklerinden biri olan Met Gala 2024 dün gece gerçekleşti! Bu sene temanın 'Zamanın Bahçesi ve Uyuyan Güzeller: Yeniden Uyanan Moda' olduğu Met Gala'da birçok bilinen tasarımcı, eserlerini yıldız isimlerle gözler önüne serdi. Metropolitan Sanat Müzesi'nin merdivenlerinde göz alıcı kostümleriyle poz veren ünlüler ne giymiş, kimler şık, kimler rüküş gelin birlikte seçelim!
Met Gala Skandalı: İtalyan Model Kylie Jenner'ı Yakışıklılığıyla Gölgede Bıraktığı İçin Gala'dan Kovuldu!
Moda dünyasının en önemli gecelerinden biri Met Gala yine ünlü isimlerin akınına uğradı. Metropolitan Sanat Müzesi'nde gerçekleşen etkinlik hakkında enteresan bir iddia ortaya çıktı! Geçtiğimiz yıl yakışıklılığıyla herkesin dikkatini çeken İtalyan bir model, Kylie Jenner'ı gölgede bıraktığı için bu sene düzenlenen törenden kovulduğunu iddia etti!
Reklam
Sinem Kobal Setlere Dönmesini Kenan İmirzalıoğlu'nun Yasakladığı İddialarına Verdiği Cevapla Noktayı Koydu
Kenan İmirzalıoğlu ile dünyaevine girmesinin ardından ekranlardan uzaklaşan ve vaktinin tamamını ailesine ayıran Sinem Kobal, bir dönem yeni projelerde yer alacağı iddialarıyla gündeme gelmişti. Ancak uzun süredir ortalarda olmaması 'Kenan İmirzalıoğlu izin vermiyor' iddialarını beraberinde getirdi. Ünlü oyuncu iddialara verdiği cevapla son noktayı koydu.
Reklam
Reklam