Görüş Bildir
Haberler
Ateş Yükseliyor: 2023'ün Geri Kalanını Mükemmel Geçirmenizi Sağlayacak 10 Seks Pozisyonu 🔥

etiket Ateş Yükseliyor: 2023'ün Geri Kalanını Mükemmel Geçirmenizi Sağlayacak 10 Seks Pozisyonu 🔥

Ma Belle
22.03.2023 - 22:12

Yatak odasında en soğuk anlarda bile bir kıvılcım bazen ateşi körükler ve devamı her iki tarafı da tatmin eder. Bu içeriğimizde partnerinle yılın geri kalanında nabzı yükseltebilmen için çeşitli seks pozisyonlarını sıraladık. Merak ediyorsan içeriğe geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 69'u denemeyen var mı?

1. 69'u denemeyen var mı?

Neredeyse çoğumuzun bildiği fakat yatak odasındaki sıcaklığı daha da arttıran 69 pozisyonu hakkında konuşalım. Partnerinden sırt üstü uzanmasını iste ve onun üzerine tırman. Partnerinle senin cinsel organın birbirine hizalanmalı. Eğer açıyı doğru ayarlayabilirsen şov başlasın!

2. Corkscrew

2. Corkscrew

Listemizin ikinci sırasında Corkscrew pozisyonunu ağırlıyoruz. Bu pozisyonda partnerin yatağın ucunda uzanmalı, sen de daha rahat hareket edebilmek için bacaklarını birleştirmelisin. Bu arada, daha çok zevk almak istiyorsan partnerinin kalçalarını biraz itmesini iste. Pozisyonun adını söylemek zor olabilir, biz kendi aramızda 'Tirbuşon' pozisyonu diyoruz!

3. Pretzel Dip

3. Pretzel Dip

Bu seks pozisyonunda Doggy pozisyonu aklına gelebilir, fakat ondan farkı göz teması kurabilmeniz. Göz teması seks esnasında iki tarafın da karşılıklı olarak haz duyması ve partnerler arasındaki bağın güçlenmesini sağlar. Laf aramızda, vücudun hassas noktalarında (meme uçları gibi) buz küpleri gezdirmek partnerini daha da yükseltebilir!

4. Leap Frog

4. Leap Frog

Bu pozisyona Doggy pozisyonunun biraz değiştirilmiş hali diyebiliriz. Partnerlerden biri elleri ve dizlerinin üzerine çöküp kalçasını kaldırır, başını ve kollarını yastığa dayar. Derin bir penetrasyon istiyorsan bu pozisyonu mutlaka denemelisin!

5. Ballet Dancer

5. Ballet Dancer

Partnerlerden biri bir ayağının üstünde durur, diğer bacağı ile partneri ona destek sağlar. Bu pozisyon göz temasının en uzun sürdüğü pozisyonlardan biridir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cross-Booty

6. Cross-Booty

Yatağa uzan ve partnerin ile 'X' pozisyonunda ile seks yapmaya başla. Bu pozisyon ile birbirinizin bedenini daha iyi hissedebileceksiniz. Seks esnasında partnerinin vücuduna daha çok dokunabilir ve onu daha da tahrik etme şansı bulabilirsin!

7. Scoop Me Up

7. Scoop Me Up

Partnerler yatağa aynı yöne bakacak şekilde aynı pozisyonda uzanır ve partnerlerden biri dizini hafifçe yukarı kaldırır. Temasın yoğun olduğu bu pozisyona 'kaşık' pozisyonu da diyebiliriz.

8. Golden Arch

8. Golden Arch

Partnerlerden birinin bacakları düz bir şekilde oturur ve diğer partner uyluklarının üstünde bükülmüş dizlerle onun üzerine oturur. Ardından ikiniz de arkanıza yaslanarak seks yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

9. The Pinball Wizard

9. The Pinball Wizard

Partnerlerden birinin kısmi ağırlığı omuzlarındadır ve bir nevi köprü pozisyonuna girer. Bu seks pozisyonunun bir artısı ise, partnerin klitorisinin tatmin olmasının daha kolay oluşudur. Daha derin bir penetrasyon için bacağını partnerinin omzuna atmayı deneyebilirsin.

10. Champagne Room

10. Champagne Room

Partnerlerden biri yatağın ucuna oturur ve diğeri de onunla aynı yöne bakarak onun üzerine oturur. Bu pozisyonda hareketlerin yoğunluğu ve hızını ayarlayabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
17
8
4
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Colak

all clitoris are beautiful 😍