Görüş Bildir
Haberler
Anal Seks Hakkında Yanlış Bilinen Her Şeyi Bu İçerikte Masaya Yatırıyoruz!

etiket Anal Seks Hakkında Yanlış Bilinen Her Şeyi Bu İçerikte Masaya Yatırıyoruz!

Radlands
07.10.2022 - 22:02 Son Güncelleme: 28.10.2022 - 13:00

Anal seks söz konusu olduğunda, kulaktan kulağa dolaşan bir sürü efsane vardır. Diğer tüm seks eylemlerinde de yanlış şehir efsaneleri vardır, ancak anal konusunda her zaman diğerlerinden daha fazladır...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Anal seksin acıtması normal değildir.

Eğer doğru yapıyorsanız, anal seks sırasındaki ağrı normal değildir. Önceden yeterince ön sevişme olmadığı için veya yeterince yağlanılmadıysa ağrı veya acının ortaya çıkması mümkündür. Anal için uzun ömürlü bir silikon kayganlaştırıcı ile bu deneyim için tamamen açık ve bu deneyimi dört gözle beklediğine emin bir vücut gerekir.

2. Anal ilişkiden sonra kanama olması normal değildir.

Anal seksten sonra kısmen rektumun, vajinanın sahip olduğu esnekliğe sahip olmaması, bu nedenle yırtılmaya daha yatkın olabilmesi nedeni ile biraz olsun kanama olması normaldir. Ancak ağır kanama varsa doktorunuza danışmak en iyisidir.

3. Anal seks sırasında duyarsızlaştırıcı bir yağ kullanmamalısınız.

Ağrı, vücudunuzun yavaşlamayı size bildirme şeklidir. Seks sırasında anüsünüz uyuşturulduğu için herhangi bir rahatsızlık hissetmemenize rağmen, daha sonra rahatsızlık hissedebilirsiniz. Unutmayın ki, sonradan yaşadığınız ağrının boyutu daha büyük olabilir. Sadece bu değil, aynı zamanda duyarsızlaştırıcı yağlar potansiyel olarak sizi ve partnerinizi anal seksten zevk almaktan alıkoyabilir.

4. Anal, vajinal seksten daha az samimi değildir.

Anal, doğal olarak vajinal, oral veya başka bir şey gibi diğer seks türlerinden daha fazla veya daha az samimi değildir. Sizin ve partnerinizin ona nasıl baktığınız ve birbirinize nasıl davrandığınızla alakalı bir şeydir.

5. Anal seksten hamile kalınma ihtimali düşük de olsa vardır.

Teknik olarak doğru olsa da meselenin gerçeği, boşalan partnerin nereye boşaldığına ve iki partnerin de temizlik konusunda ne kadar dikkatli olduğuna bağlı olarak, yine de bazı risklerin söz konusu olduğunu söylememiz gerekir. Nadirdir, ancak boşalma esnasında olası meni vajinaya doğru sızabilir ve içeri girebilir. Bu da daima prezervatif takmak ve güvenli seks yapmak için bir başka iyi neden!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Penisin gireceği yer olan rektum ve anüste dışkı bulunmaz.

Dışkı aslında vücudun daha yüksekte, anüs ve rektumun üzerinde sigmoid kolon olarak bilinen bir bölümde asılı kalmaktadır. Sağlıklı beslenirseniz ve düzenli, hacimli dışkılar için yeterince lif alırsanız anal kanalı seks için temiz tutmak için yeterli olacaktır.

7. Partneriniz size daha sonrasında saygı göstermeye tabii ki devam edecek.

Doğrusu: Eğer akla bu düşünceler getirilecekse yalnızca anal seksle değil, her türlü cinsel aktivite ile bağlantı kurulabilir. Anal seks, sağlıklı bir cinsel yaşamın sadece bir bileşeninden ibarettir, saygınızı yitirmenize sebep olmaz. Ve anal seks tabusu nedeniyle, partnerinizle daha yakın ve duygusal olarak bağlı hissetmenize yardımcı olabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
28
15
13
9
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diğdem Çakır

iğrençlik kategorisinde konuşun...

Diğdem Çakır

Volkan bey bu kadar anal meraklısı iseniz anal isteyenle yapın, istemeyene ısrar etmeyin... Saygı denen bir şey var. Tabi siz erkeklerin ne kadarından haberi... Devamını Gör

buse yılmaz

anal isteyen boya anal vermemek, anal sevmeyene de ısrarla anal sunmak. :D

jigolo

Anal candır ya 😂