Her adımları olay, her söyledikleri her paylaştıkları gündem oluyor. Kendileri bu kadar göz önünde olunca sosyal medyada haklarında şakalar yapılması da gayet doğal. Evet, ünlü isimlerden bahsediyoruz. Ünlüleri mizahımızın mezesi haline getirmekten bir an olsun vazgeçmiyoruz. Bakalım geçtiğimiz hafta kimler ünlüleri mizahlarına alet ederek etkileşimini taştan çıkarmış?
Futbolda teknik direktörlerin kenardan maça müdahale etme tarzı zaman zaman sporseverlerin dikkatini çekiyor. Sporcular sahada mücadele verirken teknik isimler de saha kenarında ter döküyor. Kendilerini maçın heyecanına kaptıran teknik direktörler, çoğu zaman dışarıdan nasıl göründüğünün farkında bile olmuyor. Teknik direktör Emre Belözoğlu da saha kendini tam anlamıyla maça kaptırdı. Yaptığı hareketler sosyal medyada goygoycuların diline düştü.
Haftanın en güzel gününe geldik. Her gün olduğu gibi yine bugünü de günün en çok dikkat çeken tweetleri ile kapatıyoruz. X'in mizah ustaları, enerjileriyle bugün de X'in gündemini şekillendirdi. Bakalım, cumartesi günü hangi kullanıcıların tweetleri kahkahaları tetikledi, hangileri yoğun beğeni alarak viral hale geldi.Keyifli okumalar 💃
Eski adı Twitter olan X'te yapılan komik paylaşımlar tüm sosyal medyayı besliyor. Buradan çıkan paylaşımlar farklı mecralarda bile insanları güldürüyor. Bu da X'i mizahın en önemli kaynağı haline getiriyor. Bakalım bu Cuma kimler paylaşımlarıyla güldürmüş? Kimler etkileşime doymuş?
Hayatımızı düzene sokmamız için konulan binlerce kural veya gelenek var. Tabii günlük hayatın içinde bunları fark edemesek de farkındalığa sahip olup üstüne bunu çizgilerine taşıyanlar da var. Gudim ismiyle bilinen sanatçı Yes But başlıklı çizimleriyle günlük hayata dair çelişkileri ve hayal kırıklıklarını oldukça basit çizgilerle ve herkesin anlayabileceği şekilde aktarıyor. Bu çizimler de dünya çapında viral oluyor.
Pek çoğumuz sosyal medyaya bir içerik tüketmek için girsek de bu içeriklere öyle yorumlar veya cevaplar geliyor ki bu yorumlar içeriğin kendisini gölgede bırakabiliyor. Bazen şaka amaçlı bazen yanlış anlaşılma yoluyla atılan bu yorumlar sosyal medyada yıllarca dikkatlerden kaçmıyor. Bakalım son zamanlarda öne çıkan hatta atıldığı videonun önüne geçen yorumlar hangileri?
Mizah sadece dergide, ekranda, kaydırmalı videolarda değil, kimi zaman sokakta, hayatın içinde! Bu yüzden günlük hayatta yakaladıkları kareleri, olayları paylaşanlar hem çok seviliyor hem de etkileşim rekorları kırıyor. Bakalım son zamanlarda sokağın mizahında neler dönmüş? X kullanıcıları nelere gülmüş?İyi eğlenceler 🚀
Erkeklerin askerliğe dair bitmek bilmeyen ve ömrünün sonuna kadar anlatacağı anılar vardır. Bu anıların pek çoğu kışlada gösterilen cesaret, komutandan alınan övgü gibi şeyler üzerinedir. Ancak bir de hiç kompleks yapmadan kışlada yaşadıkları şokları paylaşıp komik ve tuhaf askerlik anıları edinenler de var.
Eski adı Twitter olan X'te yapılan komik paylaşımlar tüm sosyal medyayı besliyor. Buradan çıkan paylaşımlar farklı mecralarda bile insanları güldürüyor. Bu da X'i mizahın en önemli kaynağı haline getiriyor. Bakalım bugün kimler paylaşımlarıyla güldürmüş? Kimler etkileşime doymuş?
Uygulamaların DM bölümleri olsun, WhatsApp olsun farklı mecralar olsun sürekli bir mesajlaşma içindeyiz. Hem de deliler gibi! Tabii bu kadar yazışınca ortaya komik kesitler de çıkıyor ve sosyal medyada dolaşıma giriyor. Peki yazışmalarını paylaşıp güldürenler kimler?İyi eğlenceler 🚀
Gökyüzü, aynı gün içinde gerçekleşecek üç büyük astronomik olaya ev sahipliği yapıyor. Tam Güneş tutulması, Perseid meteor yağmuru ve 6 gezegenin yan yana hizalanması bu kez aynı 24 saatlik zaman dilimine denk geldi. Gökyüzündeki bilimsel yoğunluk goygoyculara malzeme çıkarttı.
Eski adı Twitter olan X'te yapılan komik paylaşımlar tüm sosyal medyayı besliyor. Buradan çıkan paylaşımlar farklı mecralarda bile insanları güldürüyor. Bu da X'i mizahın en önemli kaynağı haline getiriyor. Bakalım bugün kimler paylaşımlarıyla güldürmüş? Kimler etkileşime doymuş?
Millet olarak acil bir durumda hızlıca bir araya gelebiliyoruz. Her vatandaş hiç düşünmeden elinden gelen bir şey olup olmadığına bakmaya çalışıyor ve elinden gelenin de üzerinde çaba sarf ediyor. Böyle durumlarda bazen ortaya fıkraları aratmayan görüntüler de çıkabiliyor. Motor kazası geçiren bir gence, şans eseri orada olan bir beyin cerrahı ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Beyin cerrahının ne yaptığını anlayamayan bir vatandaş, ilk yardım bilgisini konuşturarak ortaya atıldı ve kendi müdahalesini yapmaya başladı. Ortaya da fıkraları aratmayan bir görüntü çıktı.Kaynak
Zenginliğin gerek evrensel gerek yerel anlamda pek çok göstergesi olsa da çocukluk dönemi bu göstergelerin bazen daha basit veya sembolik ürünlere indirgendiği bir dönem olabiliyor. O yüzden şimdi saçma gelen bazı basit eşyalar biz çocukken bizi farklı yönde etkileyebiliyor.
X'te yapılan komik paylaşımlar tüm sosyal medyayı besliyor. Buradan çıkan paylaşımlar farklı mecralarda bile insanları güldürüyor. Bu da X'i mizahın en önemli kaynağı haline getiriyor. Bakalım bu Salı kimler paylaşımlarıyla güldürmüş? Kimler etkileşime doymuş?
Staj dönemi bir yetişkinin hayatındaki en ilginç süreçlerden biri... Bulması ayrı zor, alışması ayrı zor olan bu kısacık ama önemli dönemde gerek kişinin tecrübesizliği gerek iş hayatının kendine has kuralları nedeniyle ilginç şeyler yaşanabiliyor. Boşta oturanından sürekli iş kilitlenenine pek çok stajyer bu deneyimlerini X'te paylaşıyor.
Bazen iyi bir video kimi zaman akıllıca kullanılmış bir görsel hepimizi güldürebiliyor. Elbette mizah yapmanın yüzlerce farklı yolu var ama kelime şakaları başka. Her türlü mizahın döndüğü X'te arada önümüze pek çok ilk başta soğuk gibi gelse de boşluğumuza geldiğinde güldüren espriler düşüyor. Bakalım hangi kullanıcılar sözcükleri dans ettirerek takipçilerini güldürmüş?İyi eğlenceler 🚀
Evlilik öncesi ritüelleri ve hediyeleşmeleri yöreden yöreye göre değişiklik gösterse de bazı adetler hala pek çok kişiyi şaşırtabiliyor. Bunlardan biri de 'damat yemişi'. Bal, pekmez gibi yüksek enerji veren maddelere eklenen çerezlerle hazırlanan bu karışımın hediye olarak verilmesi adeti sosyal medyada karşımıza çıkabiliyor.
İlk buluşmanın nasıl olması gerektiği sıkça tartışılır. Nasıl giyinilmesi gerektiği, nereye gidileceği, ne konuşulacağı ve tabii hesabı kimin ödeyeceği. Can alıcı nokta da tam burası! 'İlk buluşmada hesabı kim öder?' sorusuna bugüne kadar hem mantıklı hem de güldüren pek çok cevap geldi. İşte güldüren cevaplardan bazıları!
X'te yapılan komik paylaşımlar tüm sosyal medyayı besliyor. Buradan çıkan paylaşımlar farklı mecralarda bile insanları güldürüyor. Bu da X'i mizahın en önemli kaynağı haline getiriyor. Bakalım haftayı açarken günü kimler paylaşımlarıyla güldürmüş? Kimler etkileşime doymuş?