Görüş Bildir
Altılı Masa'nın Mutabakat Metninde Ekonomi Detayları!
Türkiye 2023 seçimlerine hazırlanırken, Cumhur ve Millet İttifakı arasında da rekabet artıyor. Ekonomi tarafında uzmanlar dahi seçim sonrasını öngöremezken, senaryolar dahilinde sisler arasında yön çizilmeye çalışılıyor. Son 1,5-2 yıldır yüksek enflasyon ortamında ekonomi ve finans dünyasında gündem çok hareketli olurken, 2023'ün ikinci yarısındaki belirsizlik için Millet İttifakının temelini oluşturduğu Altılı Masa, 'Ortak Politikalar Mutabakat Metni'ni açıkladı. Metinde ekonomi başlıklarını inceledik.
AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı mı, Ne Zaman Açıklanacak? AÖF Sınav Sonuçları Hakkında Merak Edilenler
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavlarının ardından AÖF sınav sonuçları merak konusu oldu. 21-22 Ocak'ta biten sınavın ardından Açıköğretim Fakültesi final sonuçları sorgulanıyor.  2022-2023 eğitim yılı AÖF sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştırılmaya başlandı. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, AÖF sınav sonuçları belli mi? İşte, 2023 AÖF sonuçları hakkında tüm merak edenler...
Deprem mi Oldu? 31 Ocak Salı AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Dakika Deprem Listesi
Son dakika depremleri gündemin öne çıkan konularından bir tanesi oldu. Yaşanan depremler günün erken saatlerinden bu yana araştırılıyor. Bulunduğu bölgede herhangi bir sarsıntı hisseden vatandaşlar 'Deprem mi oldu?' sorusunun yanıtını aramak için arama motorlarına yöneldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi meydana gelen depremlere dair verileri kamuoyuna duyuruyor. Peki 31 Ocak deprem mi oldu, nerede deprem oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi 31 Ocak Salı 2023 son depremler listesi… 
Asgari Ücret Açlık Sınırına 1 Ay Dayanamayınca Özgür Demirtaş'tan Ahmet Hakan ve Abdulkadir Selvi'ye Kapak!
2021 sonunda bu yana ekonomik kırılma TL'nin değerinde, alım gücünde sürekli bir erime yaratırken, birçok ünlü ekonomist bu duruma yönelik uyarılarını yıllar yıllar önceden bu yana yaptığından şu dönem başını duvarlara vurmakla meşgul oluyor. Prof. Dr. Özgür Demirtaş da hem bir sosyal medya fenomeni olması, halkın anlayacağı dilde ekonomi anlatımıyla öne çıkıyor. Son olarak asgari ücret öngörüsüne yönelik yakın zamanda gündem olan Ahmet Hakan diyaloğunu açlık sınırının açıklanmasıyla yeniden gündeme taşıdı.
Reklam
Reklam
Hocaların Fendi Atkıları, Siyasetçilerin Prada Montları Tommy Kazakları: Taklit Ürün Pazarında Neler Oluyor?
Geçen haftalarda bir din adamı olan Halil Konakçı'nın Fendi atkısıyla başlayan, tartışma hafta sonu iktidar eski milletvekillerinden Mehmet Metiner'in fakir bir aileyi ziyaretinde Prada montunun dikkat çekmesiyle sürerken, karşılık olarak da Türkiye İşçi Partisi milletvekili Barış Atay'ın Yankee şapkası ve genel başkanı Erkan Baş'ın Tommy Hilfiger kazağıyla sürdü. Geçen yıllarda da siyasetin davalara, yazılara neden olan ünlü markalar tartışması, halk arasında 'çakma' tabir edilen imitasyon ya da replika pazarının Türkiye'deki büyüklüğü, legal olup olmadığı tartışmalarıyla devam ediyor.
Ben Adamı Gözünden Tanırım Diyen Kadınlara Özel Test!
etiket
Erkekleri tek bir bakışla tanırım diyen eşsiz kadınlar buraya! Bu testi tamamen sizin için hazırladık! Hadi bakalım, düşündüğünüz kadar iyi bir erkek sarrafı mısınız, yoksa düşündüğünüzden daha mı iyisiniz hepsini bu test ortaya koyacak!
Reklam
Pelin'i Katleden Jeremie Camilleri: 'Ünlü Olmak İstiyorum, Psikopatım, Bununla da Gurur Duyuyorum'
Malta'da yaşayan Jeremie Camilleri, kullandığı otomobille 30 yaşındaki Pelin Kaya'ya çarparak öldürmüştü.  Duruşmada dinlenen polis müfettişi, tutuklu yargılanan sürücü Camilleri'nin gözaltına alındığı sırada, 'Ünlü olmak istiyorum. Televizyona çıkmak istiyorum. Ben psikopatım, bununla da gurur duyuyorum' dediğini aktardı. Görgü tanıkları ise Camilleri'nin aracından inerek, çarptığı Kaya'ya ayrıca taş attığını ve yardım etmek isteyenlere de engel olduğunu söyledi.
Reklam
31 Ocak Salı İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde 30'un altında kalmaya devam ediyor! İstanbul'a su sağlayan neredeyse tüm barajlarda su seviyesi kritik seviyenin altında kalırken barajlar adeta kuraklık alarmı veriyor. Ülkemizde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle yağış miktarının yetersiz kalması ve artan tüketim, uzmanları endişelendiriyor. Yağışlar başlamazsa ülkemizde kuraklık yaşanabileceğine dair endişeler sürüyor. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 31 Ocak Salı gününe ait doluluk oranlarını Peki, İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Reklam
31 Ocak Salı Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Petrol piyasalarında hareketilik devam ediyor. Hareketlilik Brent petrol ve ham petrol fiyatlarına yansıyor. Brent petrol haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta 87 dolar civarında alıcı bulan Brent petrol bu hafta 84 dolar seviyesinde işlem görüyor. Peki, bugün akaryakıt fiyatlarında bir değişiklik var mı? Bugün Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar oldu? İşte, 31 Ocak Salı günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam