Görüş Bildir
Reklam
Levo'nun Yardım İçin Topladığı Miktar Her Dakika Büyümeye Devam Ediyor: Şu Ana Kadar 750 Bin Lira Toplandı
Meydana gelen depremle beraber bütün Türkiye seferber oldu. Hep beraber el ele vererek yaralarımızı sarmaya çalıştığımız bugünlerde herkes elinden geldiğince depremde zarar görenlere yardımcı olmaya çalışıyor. Twitch'in bilinen yayıncılarından olan Levent Levo Balım da bağış yayını açarak depremzedeler için yardım topladı. İzleyenler yayına büyük ilgi göstererek kısa sürede büyük miktarlarda para topladı.
Reklam
Reklam
İmar Affı Nedir, İlk Ne Zaman Çıktı? İmar Affı Hakkında Merak Edilenler
İmar, bir yerdeki yapılaşmanın mevcut şartlara uygun olarak yapılabileceğine dair onay verilen bir belgedir. İmar onaylı yerler, belgede yer alan bilgilere göre inşa edilir. Bu bilgiler dışında inşa edilen yapılar ise kaçak yapılar olarak adlandırılır. Yönetmeliğe uymayan bu kaçak yapıların yapımlarının durdurulması içinse yeni uygulamalar hayata geçirilmiştir.  Bu uygulamalardan biri de imar affıdır. Peki imar affı nedir? Hangi yerleri kapsar? Ayrıntılar haberimizde.
Reklam
Malatya'da Canlı Yayında Arama-Kurtarma Yapıldığı Sırada Bina Yıkıldı
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük deprem ve ardından yaşanan artçı depremler sonrasında arama kurtarma çalışmaları halen devam ediyor. Her dakikanın, her saniyenin hayati önem taşıdığı anlarda bir arama kurtarma sırasında bir binanın yıkıldığı anlar canlı yayına yansıdı.
Reklam
Galatasaray'dan Anlamlı Paylaşım! #BizBeraberiz
Ülkemizde 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 2 depremin ardından spor kulüpleri yardım kampanyaları başlattı. Yardım kampanyasında Galatasaray SK' dan anlamlı bir hareket geldi. Galatasaray Twitter hesabından yapılan açıklamada, 'Anadolu Yakası’nda olup Galatasaray Taçspor Tesisleri’ne ulaşım imkanı olmayan vatandaşlarımızı, yardımlarını Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’na ulaştırmaya davet ediyoruz. #BizBeraberiz' denildi.
Reklam