Görüş Bildir
İhtiyaç Haritası: "Doğal Afetlerde İhtiyaç Sahiplerine Nasıl Ulaşırım? Ne Yapabilirim?" Diyenler Buraya
Felaket zamanlarında ne yapmamız, nereye gitmemiz gerektiği konusunda çokça kafamız karışıyor. İhtiyaç sahiplerine etkin ve organize bir şekilde yardım etmek üzere oluşturulan İhtiyaç Haritası, gönüllülük esasına dayanan oldukça etkili bir dayanışma birliği. Yaşadığımız bu kötü zaman diliminde yardıma ihtiyacı olan insanlara İhtiyaç Haritası üzerinden nasıl ulaşacağınızı tek tek anlattık...
Reklam
Reklam
Reklam
8 Yaşındaki Yakup'tan Duygulandıran Hediye ve Mektup
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin ardından bölgeye gönderilen yardımlar içerisinde Samsun’dan 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Yakup Toyran’ın oyuncak hediyesi ve yazdığı mektup okuyanları duygulandırdı. Toyran mektubunda gücünün yettiğince bir top ve örümcek adam gönderdiğini belirterek, 'Geçmiş olsun ve Rabbim yardımcınız olsun' dedi.
Reklam
Reklam
Eski Futbolcu Gökhan Zan Memleketi Hatay İçin Gözyaşları İçinde Yalvardı: ''Sesimiz Olun, Perişanız."
Eski futbolcu Gökhan Zan depremde en çok etkilenen şehirlerden biri olan memleketi Hatay için gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu. Sosyal medya hesabında canlı yayın açan oyuncu deprem sonrası Hatay'da yaşanan ciddiyeti aktardı. Gökhan Zan: 'Allah'ım! yardım et. Hatay bitti. Yalvarıyorum sesimizi duyun. İnternet yok. Su yok. Yardım yok. Kimse yok. Hatay terk edilmiş. Ne olur sesimizi duyurun. Ne olur sesimiz olun yalvarıyorum. Yalvarıyorum. Hatay çok kötü durumda. Yardım yok. Su yok. Kimse kimseye ulaşamıyor. Kendi çabamızla bir şey yapmaya çalışıyoruz. Yalvarıyorum sesimiz olun. Perişanız.' ifadelerini kullandı.
Naci Görür: ‘Fay Hattı İçin Projemiz Reddedildi’
Ünlü yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, FOX TV canlı yayınında Kahramanmaraş’ta yaşanan depremi değerlendirdi. Görür, depremin yaşandığı Doğu Anadolu Fay Hattı için hazırladıkları projenin Devlet Planlama Teşkilatı ve TÜBİTAK tarafından reddedildiğini açıkladı.
Reklam