Görüş Bildir
Binance, Türkiye'ye Kaç Milyon Dolar Yardım Gönderiyor?
Dünyanın en büyük kripto varlık borsası Binance, Türkiye’de dün gerçekleşen deprem felaketleri nedeniyle yardım dağıtacağını açıklamıştı. Depremden en çok etkilenen Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay illerinde bulunanların bağıştan faydalanacağını ve miktarı açıkladı.
Reklam
Kahramanmaraş Depreminde Kağıt Gibi Dağılan Binaların Müteahhitleri Sosyal Medyada İfşa Edildi
etiket
1999 depreminde Yalova'da kum gibi dağılan binalardan bir kısmının sorumlusu olarak müteahhit Veli Göçer işaret edilmişti. Şimdi Kahramanmaraş depreminde ise yıkılan binaların yeni Veli Göçerler'inin kim olduğu ortaya çıktı.Önemli Not: Listede adı bulunan firmalar ve kuruluşlar, bilginin yanlış olduğunu söyledikleri zaman düzeltmeler tarafımızdan yapılacaktır.
Reklam
Arkadaşlarıyla Birlikte Deprem Bölgesine Yardıma Giden Oyuncu Yağmur Atacan'dan Önemli Bilgi ve Uyarılar!
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'nin yüreğini dağladı. 10 ili etkisi altına alan deprem felaketi sonrası ulaşım sıkıntısı ve zorlu hava koşulları, yardımların depremzedelere ulaşmasını engelliyor. Zor şartlar altında olan depremzedeler, arama kurtarma ekipleri ve enkaz altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlar için birçok ünlü isim harekete geçti. Bu isimlerden birisi olan oyuncu Yağmur Atacan, arkadaşları ile birlikte deprem bölgesine doğru yola çıktığını duyururken önemli bilgi ve uyarılarda bulundu.
Reklam
BOTAŞ Açıklama Yaptı: Deprem Bölgesinde Doğal Gaz Var mı?
Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremler bölgede hasarsız bina bırakmadı. Yıkılan binaların geniş bir alanda olması ve hava koşulları bölgede arama kurtarma çalışmalarını zorlaştırırken, altyapı da hasar aldı. Yolarda görülen durum ulaşım konusunda sıkıntılar yaşanmasına neden olurken, araçlarına geceyi geçirenler ve yardım araçlarının ihtiyacı olan akaryakıtın karşılanması da ihtiyacı artırıyor. Diğer yandan yangınlara sebebiyet vermemek açısından güvenli olsa da kış şartlarında sağlam yapılara sığınanların doğal gaz ihtiyacı da alt yapı hasarları nedeniyle kısıtlanıyor.
Reklam
Malatya'da Yaşanan Büyük Felaketin 2. Gününde Depremin Ağır Bilançosunu Gözler Önüne Seren Görüntüler
Sabah 04:17 sularında merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem, çevrede bulunan 9 ilde daha hissedildi. Sabah saatlerinde 5.0 büyüklükteki deprem ile sallanan, zorlu hava şartları ve yolların ulaşıma elverişli olmaması sebebiyle büyük zorluk çeken Malatya'da ise durum bir hayli ciddi. Vefat sayısı 166 olurken, 3298 kişinin yaralı olduğu belirlenen Malatya'da son durum ne? Malatya'da en son ne zaman deprem oldu? Malatya'da can ve mal kaybı ne durumda? Malatya'da sığınılabilecek toplanma alanları neresi? Malatya'da gıda yardımı yapılan ve kalacak yerler neresi? 7 Şubat Salı günü Malatya hava durumu ve son dakika haberleri...Kahramanmaraş depremi sonrası son dakika Malatya haberlerini sizler için derledik.
Reklam
35 Saat Sonra Doğan Umut Işığımız: 5 Yaşındaki Sidra Maden İşçileri Tarafından Kurtarıldı!
Türkiye 6 Şubat sabahına korkunç bir felaketle başladı. Pazartesi günü saat 04.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem hepimizin yüreğini yaktı. Saatler geçtikçe ağır bilançoyla karşılaştığımız felakette enkaz altında kalan sayısız vatandaşın olduğu haberleri gelmeye devam ediyor. Arama kurtarma ekiplerinin pek müdahale etmediği iddia edilen Hatay'dan sevindirici bir haber geldi. 5 yaşındaki Sidra maden işçileri tarafından kurtarıldı.
Reklam