Görüş Bildir
Zorunlu Deprem Sigortası: DASK Sigorta Nedir? Yaptırmak Zorunlu mu, Ücreti Ne Kadar?
Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük deprem sonrasında vatandaşlar, zorunlu deprem sigortasını araştırmaya başladı. Bu sigorta, depremden dolayı binalarda oluşan hasarlara karşı maddi güvence sağlıyor. Zorunlu deprem sigortasının faaliyetleri ise Doğal Afet Sigortalar Kurumu tarafından yönetiliyor. Peki DASK Sigorta nedir? DASK yaptırmak zorunlu mudur? Ücreti ne kadar?
DASK Poliçe Sorgulama Nereden, Nasıl Yapılır? DASK Poliçe Yenileme
Ülkemizin kaçınılmaz doğal afet gerçeklerinden biri olan deprem, ciddi can ve mal kayıplarına sebep olabilmektedir. Depreme karşı alınacak tedbirlerin başında da deprem sigortası gelir. Deprem sigortası yaptırılarak depremin maddi etkilerinden kurtulmak mümkündür. Peki DASK sorgulama nereden ve nasıl yapılır? Ayrıntılar haberimizde.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Depremin 2. Gününde Afet Bölgelerindeki Durumu Gözler Önüne Seren Kareler
Tüm ülkemizi sarsan 7,7 büyüklüğündeki Kahramanmaraş depreminin ilk 24 saatini geride bıraktık. Depremin etkilediği illerde kalan vatandaşlarımız dün geceyi sokaklarda geçirdi, kendi imkanlarıyla artan soğuk hava şartlarında hayatta kaldılar. Depremin ikinci gününde son durum ne? Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adıyaman, Adana, Diyarbakır ve Malatya illerimizden gelen son görüntüleri aktarıyoruz... 👇
Depremzedelere Gönderilen Yardım Malzemelerinin İçinden Çıkan Kına Seti Pes Artık Dedirtti
Halk 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yaralarını sarmaya çalışırken afet bölgesine yardım malzemesi göndermek için seferber olmuş durumda. Kurumlar ve kuruluşlar acil ihtiyaç maddelerinin listelerini verirken yardımları düzenleyen ekipler de her felakette olduğu gibi ihtiyaç dışı hatta mağdur insanlara hakaret anlamına gelecek ürünleri utanç içinde paylaşıyor. En son çıkan örnek ise İstanbul Gönüllüleri isimli STK'ya gönderilen kına seti oldu.
Reklam
Reklam