Reklam
Reklam
Reklam
Sülük Tedavisi Hayatını Kararttı: Bacakları Yara Oldu, Yürümekte Zorlanıyor
Kayseri'de kuaförlük yapan bir kişi, bacağındaki varislerden kurtulmak için yaptırdığı sülük tedavisi nedeniyle 2 aydır yürümekte zorlanıyor. Bacağında yaralar oluşan genç adam, 'Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir nevi dolandırıldım. 2 aydır dükkanıma da gidemiyorum. Sağlığımız yerine gelsin derken sağlığımızdan ettiler.' dedi. 
Reklam
Reklam
Mumunu Üfleyen Çocuğa Karşı Kurulan Kızın Tatlı Siniri Tebessüm Ettirdi
Çocukları doğum günü partisi diye bir şey olduğunu öğrenince şüphesiz en keyif aldıkları anlardan biri mum üflemek oluyor. Hatta bu eylemi öylesine seviyorlar ki doğum günü olmasa da mum üflemek istiyorlar. Bir kız çocuğu da muhtemelen kardeşi olan çocukla mumlarını üfleyecekleri esnada beklemediği ve hiç istemediği bir an yaşıyor.
Gurbetçiden Kahve Zincirinde Oturan Gençlere 'Filistin' Protestosu: 'Yurt Dışında Bile Rağbet Yok'
Kadın bir gurbetçi, Türkiye'de kahve zincirinde oturan gençlerin yanına giderek 'Kahveniz güzel mi, Filistin'de ölen bebekleri gördünüz mü? Ben yurt dışında yaşıyorum orada bile Starbucks'a bu kadar rağbet yok, size yazıklar olsun.' ifadeleriyle tepki gösterdi. Kadının ifadelerine karşı Kabe'nin yanında da aynı kahve zincirinin bulunduğunu hatırlatan gençler, şikayetçi olmak için polisi arayacağını söyledi.
Reklam