Görüş Bildir
Ölü Bulunmuştu: İşkence Edilen Bebeğin Annesi Yakalandı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, tek katlı müstakil evde 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç ölü bulundu. Yapılan otopside bebeğin vücudunda işkence izleri tespit edildi. Bebeğin annesi Güler Kılıç saklandığı evde gözaltına alınırken, olay anında Kılıç'la birlikte oldukları ileri sürülen 2 erkek arkadaşının yakalanması için çalışmalar sürüyor. 
Reklam
Sinan Ateş Cinayeti: MHP'li Kılavuz'un Evine Giden Polisin Tayini Çıkmış
T24 yazarı Tolga Şardan, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin edindiği yeni bilgileri aktardı. Şardan, Tolgahan Demirbaş’ı gözaltına almak için MHP milletvekili Olcay Kılavuz’un bulunduğu eve giden polisin tayininin çıktığını, dosyanın asıl savcınısının izninin uzatıldığını belirtti. Ayrıca saldırıyı organize ettiği iddia edilen Doğukan Çep'in, Hasan Gedik dosyasındaki 35 senelik hapis cezası nedeniyle arandığı dönemde Çekmeköy’deki evinde olduğu ortaya çıktı.
Reklam
27 Ocak Cuma Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Akaryakıta her geçen gün zam gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz son iki ay içerisinde benzin ve motorin en yüksek seviyelerine ulaştı. Benzin fiyatları 21 TL'yi, motorin fiyatları ise 24 TL'yi buldu. Zaman zaman indirim yaşanan akaryakıt fiyatları ise her gün vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, akaryakıt zammı ne kadar oldu? İndirim ne kadar olacak? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Ocak Cuma günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Deprem mi Oldu? 27 Ocak Cuma Kandilli Rasathanesi ve AFAD Son Depremler Listesi
Ülkemizde irili ufaklı depremler meydana geliyor. Yaşadıkları bölgede depremi hisseden vatandaşlar ise sarsıntının şiddetini ve merkez üssünü merak ediyor. Kandilli Rasathanesi ile Afet, Acil Durum Yönetim Başkanlığı ülkemizde ve çevre yerlerde olan güncel deprem verilerini dakika dakika vatandaşlarla paylaşıyor. Peki deprem mi oldu? Nerede oldu? İşte 27 Ocak Cuma Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi.
Reklam
Saklambaç Oynarken Ülke Değiştirdi!
Bangladeş'te arkadaşlarıyla saklambaç oynadığı sırada bir yük konteynerinin içine saklanan ve uyuyakalan çocuk, 5 gün sonra Malezya'da gemi mürettebatı tarafından fark edilerek kurtarıldı.
Üniversitede 'Adrese Teslim' Kadro İlanı İstifa Getirdi
etiket
Son dönemde giderek yaygınlaşan 'adrese teslim' kadro haberi bu kez Gümüşhane Üniversitesi'nden geldi. Üniversitede ilgisi olmamasına karşın ilahiyat fakültesi için işe alınacak kişinin edebiyat fakültesi mezunu olması şartı arandı. Bunun üzerine dekan ve dekan yardımcısı görevlerinden istifa etti.
Reklam
27 Ocak Cuma Hava Durumu: Kar Ne Zaman Yağacak? Yağış Var mı?
Günlük hava durumu raporları gündemin öne çıkan konularından bir tanesi oldu. Cuma gününü dışarıda geçirecek olan vatanlar son dakika hava durumu raporlarını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) ülkemizde havanın nasıl olacağına dair hazırladığı tahmin raporlarını paylaşıyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte ne zaman kar yağacığı merak ediliyor. Peki, hava nasıl olacak, yağmur yağacak mı? Kar ne zaman yağacak? İşte 27 Ocak Cuma Meteoroloji'nin paylaştığı güncel hava durumu raporu...
Reklam
Reklam