Görüş Bildir
Haberler
Sokakta, Mutfakta ve Yatakta Hangi Dizi Karakterisin?

etiket Sokakta, Mutfakta ve Yatakta Hangi Dizi Karakterisin?

Sokakta, mutfakta ve yatakta kime dönüşüyorsun?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

1. Yaşını da öğrenelim.

2. Söyle bakalım, sinemaya arkadaşlarınla mı gitmek yoksa sevgiliyle mi?

3. Şimdi de bunlardan hangisinin seni daha çok sinirlendirdiğini söyle bakalım.

4. Diyelim ki, bulunduğunuz ortamda seni çok kıskanan bir arkadaşın var. Ve ortam içinde sürekli seni bozmaya çalışıyor. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki sende bu özelliklerden hangisi daha baskın?

6. Şimdi de ne kadar sabırlı bir insan olup olmadığını ölçeceğiz. Flört ettiğin kişiyle buluşacaksınız ve sen buluşma noktasına geldin. Ama buluşma saatinizi geçeli 3 saat oldu. Ne yaparsın?

7. Ve son olarak, arkadaşınla yolda yürürken iki tane adam sizin önünüzü kesip belinize silah tuttular. Ve üstünüzde ne var ne yok hemen çıkarıp ellerindeki çantaya koymanızı istediler. Ne yaparsın?

Çukur - Sena!

Çukur - Sena!

Sen sokakta, mutfakta ve yatakta tıpkı Çukur dizisinden Sena gibisin! Seksiliğin, naifliğin ve bir o kadar da hırçın yanın aynı Sena! Sokaktaki yürüyüşün, tavrın tıpkı onun gibi asil ve havalı. Mutfakta desen zaten harikalar yaratıyorsun. He bir de yatakta tıpkı onun gibi bir efsanesin. Bazen deli dolu bazen de sakin bir ruh haline sahipsin. Anlayacağın baya baya sen Çukur'un Sena'sısın.

Ufak Tefek Cinayetler - Merve!

Ufak Tefek Cinayetler - Merve!

Sen sokakta, mutfakta ve yatakta adeta UTC' dizisinin en dikkat çeken ismi Merve'ye dönüşüyorsun. Onun bütün o havasını resmen içinde yaşıyorsun. Dışarıdan bakıldığında onun gibi korku verici ve seksi bir kadın havası var sende. Etrafındaki insanları tedirgin eden, can alıcı bir yanın var. Aynı zamanda onun gibi zekanı da çok iyi kullanan bir insansın. Sokakta ayrı mutfakta ayrı yatakta ayrı bir olaysın!

Fi - Duru Durulay!

Fi - Duru Durulay!

Ahh o Fi dizisinin Duru'su yok mu? O hırçınlığı o seksiliği o can alıcılığı... O kadar ayrı bir havan var ki etrafındaki insanlar seni çok seksi buluyor. Ortama girdiğinde hemen dikkatleri üstüne çekiyorsun. Sokakta herkesin ilgisini çekmeyi başarabilen, mutfakta harikalar yaratan ve yatakta resmen alev alan Fi karakteri gibisin.

Şahsiyet - Komiser Nevra!

Şahsiyet - Komiser Nevra!

Sen sokakta, mutfakta ve yatakta Şahsiyet dizisindeki Komiser Nevra gibisin. O güçlü duruşunla, bakışınla insanları etkin altına alabiliyor, herkesi baştan çıkarıyorsun. Mutfakta harikalar yarattığını zaten söylememize gerek yok. Ama yatakta çok seksisin. Karşındaki insanı resmen baştan çıkarıyorsun!

Çukur - Yamaç!

Çukur - Yamaç!

Sen sokakta, mutfakta ve yatakta adeta Çukur dizisinin Yamaç karakterine dönüşüyorsun. Onun o asilliği ve çekiciliğini resmen üstünde taşıyorsun. Sokakta o cool tavrınla resmen bütün kızları etkin altına alıyorsun. Her erkeğin başarılı olamadığı mutfak konusunda da onun gibi üstüne yok. Ve yatakta seni anlatmaya gerek bile yok. Tüm o çekiciliğin ve seksiliğin ile yatakta karşındakini çıldırtıyorsun.

İçerde - Sarp!

İçerde - Sarp!

Sen sokakta, mutfakta ve yatakta adeta Sarp gibisin. Hem tatlılığı hem çekiciliği hem de cool oluşunla resmen kızların kalbini çalıyorsun. Bir bakışınla zaten olay yaratıyorsun. Kendine has o havanla ekstra bir şey yapmana gerek bile yok. Mutfakta harikalar yaratarak da ayrı bir çekici oluyorsun. Yatakta da olaysın!

Erkenci Kuş - Can!

Erkenci Kuş - Can!

Sen sokakta, mutfakta ve yatakta adeta Can gibisin. Onun o seksiliğini resmen üstünde hissediyoruz. Tarzınla, yürüyüşünle ve konuşmanla bütün kızları etkiliyorsun. Senin o endamın yeter! Sokakta insanların dikkatini çektiğin gibi mutfakta da çok çekici oluyorsun. Ama yatakta çok daha harika oluyorsun!

Aşk- ı Memnu - Behlül!

Aşk- ı Memnu - Behlül!

Sen sokakta, mutfakta ve yatakta adeta Behlül gibisin! O çekiciliğin ve can alıcılığın yok mu? Sokakta ve mutfakta olay yarattığını geçiyoruz. Sen yatakta tıpkı Behlül gibi alev alıyorsun. Anlayacağın her anlamda olaysın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
586
252
215
132
55
46
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Narmin

UTC - Merve!

Büşra Ekinci

Ufak Tefek Cinayetler - Merve!

Kaja Nora Arendale

Yalnız Sena en son delirdi biliyorsunuz di mi?