Görüş Bildir
Haberler
Piyasalarda Haftanın Son İşlem Gününde ABD Verileri Takip Edilecek

Piyasalarda Haftanın Son İşlem Gününde ABD Verileri Takip Edilecek

Yurt içinde, finansal hizmetler güven endeksi ve yabancı ziyaretçi sayıları, yurt dışında AB kişisel gelir ve harcamalar, PCE ve dayanıklı mal siparişleri ve yeni konut satışları verileri izlenecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Başkanı Joe Biden, Yahoo News için yazdığı makalede, ülkesinin ekonomik görünümü konusunda "iyimser" olduğunu söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden, Yahoo News için yazdığı makalede, ülkesinin ekonomik görünümü konusunda "iyimser" olduğunu söyledi.

Kyodo haber ajansının Japon hükümetinden kaynaklara dayandırdığı haberine göre Başbakan Fumio Kishida kabinesinde değişiklik yapmayı değerlendiriyor.

Çin Merkez Bankası bugün düzenlediği açık piyasa operasyonları ile bankacılık sistemine yıl sonunda artan nakit ihtiyacının karşılanması için son 2 ayın en yüksek seviyesinde likidite sağladı.

Japonya'da çekirdek tüketici enflasyonu Kasım ayında 40 yılın zirvesine çıktı.

İngiltere'de araç üretim Kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre arttı, ancak üretim hala pandemi öncesinin yaklaşık yüzde 25 altında gerçekleşti.

Tesla CEO'su Elon Musk, şu andan sonraki 2 yıl boyunca Tesla'da herhangi bir hisse satışı yapmayı planlamadığını söyledi.

TCMB, finansal hizmetler güven endeksi verisini açıklayacak. En son endeks 154,7 seviyesinde açıkladı (10.00).

TCMB, finansal hizmetler güven endeksi verisini açıklayacak. En son endeks 154,7 seviyesinde açıkladı (10.00).

TÜİK, motorlu kara taşıtları ile 2021 yılına ilişkin sosyal koruma istatistiklerini yayımlayacak (10.00).

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yabancı ziyaretçi sayılarını duyuracak. Yabancı ziyaretçi sayısı Ekim ayında yüzde 38,36 artışla 4,8 milyona ulaştı (11.00).

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam Dünyası Anayasa Yargısı Konferansı Açılış Kongresi'ne katılacak (11:00).

Haftanın son günü Asya'da beklenen en önemli veri Japonya'nın enflasyon rakamları olacak.

Haftanın son günü Asya'da beklenen en önemli veri Japonya'nın enflasyon rakamları olacak.

En son manşet enflasyon yüzde 3,7 olurken, BoJ tarafından takip edilen gıda hariç tüketici fiyatları artışı yüzde 3,6 oldu (02.30).

Japonya Merkez Bankası(BoJ), 27-28 Ekim tarihli Para Politikası Kurulu toplantısının tutanaklarını açıklayacak (02.50).

Malezya ve Singapur'un enflasyon rakamları da takip edilecek diğer veriler olacak (07.00, 08.00).

Tayvan'ın sanayi üretimi, perakende satışlar ve toptan satışlar rakamları aynı saatte yayımlanacak (11.00).

Almanya'nın ithal ve ihraç fiyatları açıklanacak (10.00).

Fransa'dan gelecek üretici fiyat verileri takip edilecek (10.45).

İspanya için final GSYH rakamları yayımlanacak. Öncü verilerle ülkede GSYH artışı dönemsel yüzde 0,2, yıllık yüzde 3,8 oldu (11.00).

İtalya'nın tüketici ve iş dünyası güven endeksleri gelecek (12.00).

Şili'nin üretici fiyatları, Meksika'nın ticaret ve ekonomik aktivite endeksi verileri ile Brezilya'nın 15 günlük enflasyonu aynı saatte açıklanacak (15.00).

ABD'den kişisel gelir ve harcamalar, PCE ve dayanıklı mal siparişleri verileri takip edilecek (16.30). Aynı saatte Kanada'nın aylık GSYH rakamları ekranlara düşecek.

Yine ABD'den Michigan tüketici güven endeksi final rakamlarıyla birlikte, yeni konut satışları verileri yayımlanacak (18.00).

Haftanın son verisi Baker Hughes sondaj kule sayıları olacak (21.00).

Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

İş Yatırım Menkul, Varlık Kiralama Şirketi kurulması kararı aldı.

Emlak Konut'un İdealist Koru-İdealist Cadde'nin yüklenicisi ile yaptığı ek protokol ile Asgari Şirket Payı Toplam Geliri 122.713.481 TL'ye yükseldi.

Emlak Konut, İstanbul Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesini imzaladı.

CI Ratings, Şekerbank'ın Temel Finansal Güç Notunu yükseltti.

Doğan Holding, Galata Wind sermayesinin yaklaşık yüzde 3,05'ini temsil eden 16 milyon 300 bin adet payın 22 Aralık 2022 tarihinde pay başına 22,70 TL fiyatla Borsa İstanbul'da blok satış yöntemiyle yerli ve yabancı kurumsal yatırımcılara satıldığını bildirdi.

Söktaş Tekstil, Aydın'da sattığı gayrimenkulün devir işlemlerini tamamladı ve devir bedeli olan 120.000.000 TL'nin 70.000.000 TL'si dün itibarıyla tahsil etti.

Hektaş payında 20 Ocak 2023'e kadar 'Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı', 'Brüt Takas' ve 'Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması' tedbirleri uygulanacak.

Sasa payında 20 Ocak 2023'e kadar 'Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı', 'Brüt Takas' ve 'Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması' tedbirleri uygulanacak.

Casa Emtia, işletmesi kendisine ait benzin istasyonlarına elektrikli şarj üniteleri eklenmesi ve istasyonların buna göre yeniden yapılandırılması için Zorlu Energy Solutions ile öngörüşmelere başladı.

Anadolu Isuzu ve Bulgaristan Distribütörü ISUBUS LTD. arasında 8.288.600 € tutarında midibüs satış sözleşmesi imzalandı.

Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında EGEPO.E, ETILR.E ve PLTUR.E payları 22/12/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 20/01/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın