Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Yatakta Ne Kadar İyi Olduğunu Söyleyelim!

Burcunu Seç, Yatakta Ne Kadar İyi Olduğunu Söyleyelim!

Aburoski
23.06.2018 - 21:42

Tek bir soruyla yatakta ne kadar iyi ya da kötü olduğunu tahmin ediyoruz. 

Testi çöz ve hemen öğren! 😎

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım!

Mutlu etmek için her şeyi yaparsın!

Romantizm balık burçlarının en önem verdiği şeydir. Romantik olmayan biri asla senin yanında duramaz! Bu nedenle yatakta da romantizme önem veriyorsun. Yatakta sevecen, oyunlar oynayan ve yatakta kabalıktan hoşlanmazsın. Partnerini mutlu etmek için çabalıyor ve aynı zamanda partnerine seni mutlu etmesi için de fırsatlar veriyorsun. Partnerinle yatakta eğlenceli dakikalar yaşıyorsun. En önemlisi de yatakta hiçbir şeye itirazın yok! Aklına gelebilecek her şey yapmaya, yeniliklere açıksın. Senden kaldı mı ya bu devirde? Partnerin de bu yönünü çok seviyor. Her şeye açık olman yani. Çok rahatsın ve kasıntı birlikteliklerden de nefret edersin.

Baştan çıkarmak konusunda üstüne yok!

Sen ne canlar yaktın! Hiç farkında mısın? Belki farkında değilsin ama acayip bir cinsel çekim gücün var! Karşındaki insan mum olsa anında erir o derece. Baştan çıkarmak konusunda kimse eline su dökemez. Senin için seksin yeri zamanı yok. Sensin resmen seks olmadan yaşayamıyorsun. Yatakta partnerinin hassas noktalarını çok iyi biliyorsun. Bir sonraki hamleni önceden planlıyorsun. Çünkü sen artık bu konuda ustalaşmışsın. Senin ve partnerinin memnun olmama gibi bir ihtimali asla yok! Yatakta kendine güvenen burçlardan bir tanesisin!

Her zaman atılgansın!

Hayatında olduğu gibi yatakta da çok çok atılgansın! Yönetici pozisyonunda da olmayı çok seviyorsun. Seni etkileyebilmek için partnerinin klasik, rutin seks hayatının dışına çıkması gerekiyor. Ayrıca bu zamana kadar cinsel anlamda başaramadığın hiçbir şey olmamış! Helal olsun sana valla. Tuttuğunu koparan çıktın. Senin bu ipleri elinde bulundurma huyun belki ara ara partnerinin canını sıkabilir. Bazen de başkalarına ver şu ipi ne dersin? Her zaman senin istediğin olsun istiyorsun fakat başkalarının isteklerine de önem vermelisin.

Yeni olsun senin olsun!

Senin kadar cinsel hayatına önem veren birini daha görmedik! Çok özenli, planlı ve programlı hareket ediyorsun. Senin mutlu edemeyeceğin hiç kimse yok. Yatakta partnerinin sana iltifatlar etmesini çok seviyorsun. Karşındaki insandan en çok bunu bekliyorsun. Sana iltifat ettikten sonra değmesin kimse keyfine. O saatten sonra güzel saatler seni bekliyor. Hiçbir şeye itiraz etmez, yeni şeyler denemeyi seviyorsun. Acil servislik olacağını bilsen de kafana taktığın her şeyi o yatakta deniyorsun. Acillik olacak kadar yapma be canım. 😂

İçinde fırtınalar kopuyor!

Aslında sen dışarıdan hiçbir şeyden anlamayan biri gibi gözüksen de öyle biri değilsin. Yatakta adeta bir canavara dönüşüyorsun. Vay seni yere bakan yürek yakan seni. 😂  Evet yatakta iyisin fakat çok inatlaşıyorsun. Senin için konfor çok önemli. Seviştiğin yer rahat edemediğin bir yer ise istediğin performansı asla gösteremiyorsun. Unutma seksin yeri ve zamanı yok. Kır bu inadını bir an önce. Yoksa durumun iyi değil. Kimse böyle inat eden birisini istemez. Aniden gelişen olaylara hazırlıklı olmalısın. Tamam mı?

İlk başlarda hep utangaçsın!

Genel olarak ilk başlarda utanıyorsun. Utanmanın geçmesi için partnerine tamamen güvenmen gerekiyor. Ona güvendikten sonra seni kimse tutamaz! Ve en önemlisi hâkimiyetin sende olmasını istemiyorsun. Seni yönlendiren her zaman partnerin olsun istiyorsun. Yatakta hep uyum içindesin. İlişki yaşadığın insanlar da bu huyunu çok seviyor. Sıkıcı bir cinsel hayatın yok. İlk başlarda utanman da bu işin tuzu biberi sanki. Bunu çok kafana takma. Partnerlerin bu huyunu çok seviyor. Böyle devam...

Seni mutlu etmek zor!

Evet tatlım, yatakta bir türlü seni mutlu edecek biri çıkmamış. Partnerin ne yaparsa yapsın hiçbir şeyden memnun kalmıyorsun. Seni tatmin edecek biri çıktığında da dünyanın en mutlu insanı oluyorsun. Yatakta adeta panter gibisin. Yönlendiren, yaşadığın seksi unutulmaz kılan genelde sen oluyorsun. Partnerinin isteklerine de kulaklarını tıkamıyorsun. Çok uyumlu ve müthiş bir seks hayatın var. Böyle devam et.

Yönlendirilmeyi seviyorsun!

Sen yatakta kendini partnerine teslim ediyorsun. Bundan da çok hoşlanıyorsun. Kuralları o belirliyor, sana sadece uygulamak kalıyor. Ayrıca cinsel hayatını da çok seviyorsun. Düzenli bir cinsel hayatın var. Yatakta seks oyunları oynamayı da ihmal etmiyorsun. Senin için kötü hiçbir şey diyemiyoruz. Dört dörtlük bir cinsel hayatın var. Sen bu işin resmen profesyoneli olmuşsun. Senden seks terapisti bile olur.

İlk başlarda soğuk, daha sonra ateşlisin!

İlk önce senin için evinde gibi hissetmen çok önemli. Ortamın rahatlığı ve güzelliği seni hemen havaya sokuyor. Sevişirken ilk zamanlar çekingen ve soğuk kalıyorsun fakat daha sonraları resmen ateş ediyorsun! Gerçek hayatta romantik değilsin fakat iş yatak kısmına gelince romantizmi doruklarda yaşıyorsun. Bu huyunu, partnerin çok seviyor. Çünkü yatakta adeta başka bir insana dönüşüyorsun. Gizli, kimseye göstermediğin yanların birden ortaya çıkıyor. Bu da insanları çekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
320
268
138
99
68
52
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Begüm Uçkun

aslan diyorum akrep diyor 😂

Pasif Kullanıcı

editörün aslanlarla iyi anıları yok galiba sshsjs

naleyisreal

akrebiz diye gördüğümüz muameleye bak

Selinay

Hayat be :)

Senem Yılmaz

Başak tıklayıp Balık burcu okumak :D o kadar mı umutsuzuz? Harcadın bizi...