Görüş Bildir
Son Durum Ne? Kahramanmaraş Depreminden Etkilenen Malatya'dan Yürek Dağlayan Görüntüler ve Bilgiler
Sabah 04:17 sularında merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem, çevrede bulunan 9 ilde daha hissedildi. Depremden etkilenen Malatya'da ise durum bir hayli ciddi. Güncellenmemiş bilgilere göre 47 can kaybı, 550 yaralı ve 300'den fazla yıkılan binanın yer aldığı Malatya'da son durum ne? Malatya'da en son ne zaman deprem oldu? Malatya'da can ve mal kaybı ne durumda? Malatya'da sığınılabilecek toplanma alanları neresi?Kahramanmaraş depremi sonrası son dakika Malatya haberlerini sizler için derledik.
DHMİ ve Ulaştırma Bakanlığı, Adana Havalimanı’nın Kapatıldığına Dair Çıkan Haberleri Yalanladı!
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde ilk olarak saat  04.17 sularında 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardından artçılar etkisini gösteriyor. Bir yandan olumsuz hava şartlarıyla da mücadele eden arama kurtarma ekipleri göçük altında kalan vatandaşlara ulaşmaya çalışıyor. Birçok şehire ağır hasar veren depremlerde birçok havalimanı da zarar gördü. Adana Havalimanı'nın kapatıldığı yöndeki haberleri ise DHMİ yalanladı.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
'Şehir Merkezi Ortada Yok!' Adem Metan ile Fulya Öztürk, Adıyaman'dan Cüneyt Özdemir'in Yayınına Bağlandı!
etiket
Hepimizin ciğerini yakan depremler hakkında bilgi vermek amacıyla Adıyaman'dan Cüneyt Özdemir'in YouTube canlı yayınına bağlanan muhabir Fulya Öztürk ile Adem Metan, 'Adıyaman'da telefon çekmiyor, yayına bağlanamıyor, kafamızı nereye çevirsek enkazla karşılaşıyoruz. Zar zor indik havaalanına. Şehir merkezi ortada yok. İkinci büyük depremi de yaşadık... Onlarca depreme gittim böylesi bir felaket yaşamadım' dedi. Ayrıca Metan, enkazdan çıkarttıkları bir bebeğin de araçlarında vefat ettiklerini söyledi…
Reklam
Türkiye'nin 10 Şehrini Vuran Depremde Şanlıurfa'da Yıkım Boyutlarını Gözler Önüne Seren Paylaşımlar
Türkiye'yi sarsan deprem gece 04:17'de 7,4 büyüklüğünde Kahramanmaraş merkezli olurken, 10 ilde hasara neden oldu. Depremden bu yana artçı sarsıntılar devam ederken, saat 13:24'te yine Kahramanmaraş merkezli 7,5 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oldu. Şiddetli depremin hasara neden olduğu illerden biri de Şanlıurfa olurken, bölgeden gelen haberleri merak edenler sosyal medya üzerinden durumu takip ediyor. Biz de sizler için bölgedeki görüntüleri, toplanma alanlarını, belediye ve valilik çalışmalarını derledik.
Reklam