Görüş Bildir
Prof. Dr. Ali İhsan Göker: "Deprem ve Binalar Öldürmez, Allah Öldürür"
Ülkemiz başına gelmiş en büyük felaketlerden biriyle mücadele etmeye çalışırken kimi açıklamalar destek olmak bir yana, gitgide daha da sinirimizi bozuyor. Onlardan biri de bu büyük depremler hakkında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali İhsan Göker'den geldi.
Reklam
Reklam
Depremin İzleri Hâlâ Geçmedi: İkinci Günde Adana'da Son Durumu Gösteren Kareler
6 Şubat Pazartesi sabah 4 sularında Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetli depremin ardından 7.6 şiddetindeki ikinci deprem de Adana'yı etkiledi. Adana'da dünden beri arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Birçok insan enkaz altında yardım bekliyor ve dışardakiler yakınlarını arıyor. İşte Adana'dan güncel görüntüler...
Yayın Yaptığı İçin Eleştirilen Müge Anlı Topladığı Bağış ve Yaptığı Yardımlarla Bu Kez de Övgüye Layık Görüldü
6 Şubat Pazartesi sabaha karşı 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 9 çevre ili de kapsayan deprem sonrası ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Böyle bir durumda işlediği konuda gelen cinayet itirafını izleyicileriyle paylaşan ve sonrasında IBAN numarası paylaşarak hem Kızılay ile birlikte hem de kendi adına bağış toplayan Müge Anlı, bu kez ise topladığı bağış miktarı ile övgüye layık görüldü.
Reklam
Deprem Bölgesine Yardıma Gitmeye Çalışan Gönüllülerin Yaşadıklarını Okumalısınız
Türkiye'nin yasa boğulduğu depremler yaşandı. Deprem haberleri ile yasa boğulan halk, çeşitli bölgelerden depremzedelere yardım etmek için kenetlendi. Afet bölgelerine gitmeyi bekleyen halkın yaşadıkları ise insanları kahretti. Gönüllüler yaşadıklarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. İşte deprem bölgesine gitmeye çalışan gönüllülerin yaşadıkları...
Reklam
Reklam
Deprem Bölgesinde Umutla Bekleyen Kadınların Görüntüleri İçimizi Sızlattı!
Tüm Türkiye 7.7 büyüklüğünde ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depreme kitlendi. Canla başla mücadele eden, yakınlarını aramaya çalışan, başkalarının yakınlarını bulma umuduyla deprem bölgelerinden ayrılmayan insanların görüntüleri ile karşılaşıyoruz. Bu görüntülerin yanında bir de kadınlarımız var. Kimi ailesinden birini arıyor kimi ise bir yardımı dokunur diye çabalıyor.
Reklam