Görüş Bildir
Depremin İlk 72 Saati Geride Kaldı: Afette İlk 72 Saat Neden Önemli?
Tüm Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından 72 saat geride kaldı. Kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ederken, afet bölgesinde olmayan vatandaşlar depremzedelere yardım için ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Toplanan yardım bağışları sürerken geride bıraktığımız 72 saatin neden önemli olduğu merak ediliyor. Peki afette ilk 72 saat neden önemli? Depremde ilk 72 saat neden bu kadar önemli? Afette ilk kaç saat önemli? İşte detaylar...
9 Şubat Perşembe Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Petrol piyasalarındaki dalgalanma devam ediyor. Brent petrol fiyatları yeniden 85 dolar seyrinde alıcı buluyor. Ham petrol ise bugün 78 dolar civarından işlem görüyor. Vatandaşlar dün pompaya yansıyan benzin ve motorin indiriminin ardından bugün de akaryakıt fiyatlarında hareketlilik var mı merak ediyor. Peki, Bugün Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 9 Şubat Perşembe günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
9 Şubat Perşembe İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
İstanbul'da ortalama baraj doluluk oranında artış bugün de devam etti. Megakentte ortalama baraj doluluk oranı yüzde 30'u geçti! Yağışların başlaması ile barajlardaki su seviyesinde artış başladı. İstanbul'a su sağlayan 10 barajda doluluk oranlarını ayrı ayrı ele aldığımızda ise su seviyesi hâlâ gereken seviyeye ulaşmadı. Kazandere barajında doluluk oranı hâlâ yüzde 5'in altında seyrediyor. Vatandaşlar ise kuraklık endişesi ile baraj doluluk oranlarını yakından takip ediyor. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 9 Şubat Perşembe gününe ait doluluk oranlarıPeki, İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Reklam
Reklam
Ahmet Hakan: 'Olumsuzluklar Çok Az Aslında, Sadece Can Sıkıcı Oldukları İçin Fazlaymış Gibi Geliyor'
etiket
Hükümete yakınlığıyla bilinen Hürriyet genel yayın yönetmeni ve gazeteci Ahmet Hakan, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ile ilgili sözleriyle gündem oldu. CNN Türk ekranlarında Fulya Kalfa ile birlikte Tarafsız Bölge programında deprem bölgelerinden görüntüler yayınlayan Ahmet Hakan, deprem bölgesinde yaşanan olumsuzluklar için 'Çok az aslında' dedi.
Reklam
Bakan Yardımcısı Sayan'dan Twitter'a 'Uyarı'
Türkiye’de Twitter'a erişim sorunu yaşanırken Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'ın Twitter yetkilileriyle yaptığı toplantıda şirkete 'sorumluluklarını hatırlattığı' bildirildi. 
Reklam
Reklam
BTK'ya Giden CHP'liler Muhatap Bulamadı
Twitter kısıtlaması hakkında bilgi almak için Bilgi Teknolojileri Kurulu’na (BTK) giden CHP'li vekiller Tuncay Özkan ve Ahmet Akın, binada bilgi verecek bir yetkili bulamadıklarını söyledi. 
Reklam