Görüş Bildir
Deprem Bölgesinde Memur Maaşları Erkene Çekildi: Maaşlar Ne Zaman Yatacak?
Türkiye'de 6 Şubatta yaşanan deprem felaketi sonrası 10 şehirde OHAL ilan edildi. Dün bölgeye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan da açıklamalarında Hazine'nin çalışmalarından öncelikli olarak bahsetmişti. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da bölgedeki memurlara ve çalışmalardaki personellere 2 maaş ikramiye çağrısında bulunmuştu. Hazine'de açıklama yapıldı.
Alkol Markalarının İsimleri Yazdığı Gerekçesiyle Mont Bağışlarının Kabul Edilmediği Haberi Yalan Çıktı
Tüm ülke kenetlenmiş, deprem bölgesi için herkes büyük küçük demeden elinden geleni yaparken her geçen saniye, en ufak yardımlar dahi önemli. Hal böyleyken elbette her yardım kritik önemde. Buna karşın alkol markalarından gelen mont ve polar yardımlarının üzerlerinde marka ismi yazması sebebiyle kabul edilmediği haberi büyük tepkilere neden olmuştu. O haberlere yalanlama geldi.
Reklam
Kayıtsız Kalmadı: Eski AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu Türkiye'ye Yardıma Geldi
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkıcı bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından afet bölgesinde arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor. Zamanla yarışan ekiplere dünyanın pek çok yerinden destek geliyor. Tüm yurttan gönüllüler, afet bölgesinde arama kurtarma çalışmaları ve yardım kampanyaları kapsamında bölgede yerini alıyor. Eski Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu da arama kurtarma ekipleriyle birlikte sahada. İşte detaylar...
Reklam
Fransız 'Mizah' Dergisi Charlie Hebdo'nun Çirkin Çizimine Abrar Sabbah'dan Tokat Gibi Yanıt Geldi!
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem ülkemizin canını çok yaktı. 'Yüzyılın felaketi' olarak değerlendirilen afet nedeniyle onbinlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Sayısız kişinin yaralandığı deprem 10 ili yerle bir etti. Yalnızca ülkemiz değil birçok ülkeden deprem bölgesine yardım eli uzanıyor. Fransız 'mizah' dergisi Charlie Hebdo, yüreğimizi yakan afeti skandal bir çizimle yansıttı. Tepkilerin yükseldiği Charlie Hebdo'nun iğrenç çizimine Abrar Sabbah'tan kapak niteliğinde bir yanıt geldi.
Reklam
Reklam
Bu Acının Tarifi Yok: 'Baba' Diye Hakırarak Enkaz Altındaki Babasına Koşan Adam
Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketinin etkilendiği 10 ilimizde yaşananlar günlerdir hepimize acı veriyor. Binlerce evin yıkıldığı bölgede enkaz altındaki vatandaşlarımızı kurtarma çalışmaları 4. gününde de devam ediyor. O bölgeden gelen görüntülerin her biri ise canımızı ayrı ayrı acıtıyor.
Reklam
Jeologlar Yerine Nihat Hatipoğlu'nun 'Deprem Özel' Programı Yapmasına Tepkiler Gecikmedi
Ülkemizde yıkıcı bir etki yaratan 6 Şubat Depremi ile ilgili Jeolog Celal Şengör ve Naci Görür çeşitli programlara katılarak konu ile ilgili görüşlerini dile getirmeye devam ediyorlar. Bu programların yanı sıra ATV’de Nihat Hatipoğlu ile Deprem Özel yayını yapılacak. Jeologlar ve sismologlar yani bu işin olan ehli kişiler yerine Nihat Hatipoğlu'nun depremle ilgili program yapacak olması ise birçok kişi tarafından tepki çekti.Gelin detaylara hep birlikte bakalım.
Reklam